Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>S=Економіка легкої та харчової промисловості, 2005-2015 рр.<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Тур, Олександр (аспірант).
    Екзогенні ризики ринкової стійкості підприємств харчової промисловості: сучасний стан та стратегічні перспективи / О. Тур // Економіст : науково-практичний журнал. - 2016. - № 11. - С. 15-18 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка легкої та харчової промисловості, 2005-2015 рр.

   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности, 2005-2015 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
ринкова стійкість підприємств харчової промисловості -- стійкість підприємств харчової промисловості -- підприємства харчової промисловості -- харчова промисловість -- втрата ринків збуту продукції -- українські товаровиробники -- лізингові технології -- франчайзингові технології -- витрати підприємств харчової промисловості -- зниження витрат підприємств харчової промисловості -- ресурсозбереження на підприємствах харчової промисловості -- енергозбереження на підприємствах харчової промисловості -- досвід підприємств України -- рыночная устойчивость предприятий пищевой промышленности -- устойчивость предприятий пищевой промышленности -- предприятия пищевой промышленности -- пищевая промышленность -- потеря рынков сбыта продукции -- украинские товаропроизводители -- лизинговые технологии -- франчайзинговые технологии -- расходы предприятий пищевой промышленности -- снижение затрат предприятий пищевой промышленности -- ресурсосбережения на предприятиях пищевой промышленности -- энергосбережения на предприятиях пищевой промышленности -- опыт предприятий Украины
Анотація: Обгрунтовано доцільність використання наявних резервів зміцнення ринкової стійкості підприємств харчової промисловості у зв'язку втратою українськими товаровиробниками традиційних ринків збуту та переформатуванням світового ринку продовольства. Визначено екзогенні ризики зміцнення ринкової стійкості підприємств харчової промисловості, мінімізація яких потребує більш ефективного використання внутрішньовиробничих чинників (зниження рівня трансформаційних та транакційних витрат, зниження матеріаломіскості продукції, використання лізингових та франчайзингових технологій, впровадження внутрішньокорпоративних систем стимулювання ресурсо- та енергозбереження).

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)