Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>S=Плодоводство<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Сало, І. А.
(кандидат економічних наук; старший науковий співробітник; Інститут садівництва НААН).
Еволюція вітчизняного ринку плодів кінця 19 ст. і до початку 21 ст. / І. А. Сало> // Економіка АПК. - 2013. -
№ 7
. - С. 45-49. - Бібліогр. наприкінці ст., 13 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ДРНТІ
68.75.49
УДК
330.3:339.13:634.1 (477)
Рубрики:
Економічний розвиток, 19 ст. кін.- 21 ст. поч.
Экономическое развитие, 19 ст. кон. - 21 ст. нач.
Аналіз ринку
Анализ рынка
Плодівництво
Плодоводство
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
вітчизняний ринок
--
отечественный рынок
--
рынок плодов
--
ринок плодів
--
эволюция рынка плодов
--
еволюція ринку плодів
--
сельскохозяйственная продукция
--
сільськогосподарська продукція
--
садоводство
--
садівництво
--
плоди
--
плоды
--
торговля плодами
--
торгівля плодами
--
экспорт плодов
--
експорт плодів
--
импорт плодов
--
імпорт плодів
Анотація:
Досліджено виникнення та еволюція вітчизняного ринку плодів.
Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Знайти схожі
>
2.
Суховій, А. І.
(аспірант; Національний університет біоресурсів і природокористування України).
Теоретико-методичні аспекти формування і регулювання плодоовочевого ринку / А. І. Суховій> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. -
№ 9
. - С. 127-131 : рис. - (Сторінка молодого науковця). - Бібліогр. наприкінці ст., 20 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
68.35.53
УДК
338.439.5:634.1+635.1/.8
Рубрики:
Ринки України
Рынки Украины
Плодівництво
Плодоводство
Овочівництво
Овощеводство
Кл.слова (ненормовані):
плодоовочевий ринок
--
плодоовощной рынок
--
регулирование плодоовощного рынка
--
регулювання плодоовочевого ринку
--
формування ринків
--
формирование рынков
--
плодоовощной комплекс
--
плодоовочевий комплекс
--
рынок плодов
--
ринок плодів
--
рынок ягод
--
ринок ягід
Анотація:
Розкрито теоретико-методичні аспекти формування і регулювання плодоовочевого ринку.
Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Знайти схожі
>
3.
Руда, Н. С.
(аспірант).
Продовольча безпека та значення плодоовочівництва в її забезпеченні / Н. С. Руда> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2014. -
№ 5
. - С. 105-108 : рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
634.1
634.7
635.1/8
ББК
42.35 + 42.3
Рубрики:
Плодівництво
Плодоводство
Ягідництво
Ягодоводство
Овочівництво
Овощеводство
Україна
Кл.слова (ненормовані):
плодоовочівництво
--
плодоовощеводство
--
плодоовочева продукція
--
плодоовощная продукция
--
господарства населення
--
хозяйства населения
--
виробництво овочів
--
производство овощей
--
виробництво плодів
--
производство плодов
--
виробництво ягід
--
производство ягод
--
реалізація овочів
--
реализация овощей
--
реалізація плодів
--
реализация плодов
--
реалізація ягід
--
реализация ягод
--
зберігання овочів
--
хранение овощей
Анотація:
Розглянуто тенденції виробництва овочів, плодів та ягід в Україні за останні роки. Відзначається зростання врожайності в 1,2–2,2 раза порівняно з 1990 і 2000 роками. Виробництво овочів, плодів та ягід перемістилося у господарства населення, частка яких упродовж 2009–2011 років у виробництві овочів 84,2–88,1%, плодів і ягід – 73,0–84,2%. Причинами нижче рекомендованого забезпечення населення за раціональними нормами споживання овочами, плодами та ягодами є значні втрати при зберіганні та їхнє використання за іншими напрямами, а плодів та ягід – ще й недостатнє їх виробництво. Для забезпечення рекомендованих норм споживання овочів і фруктів як складової Продовольчої безпеки країни необхідно не тільки збільшувати обсяги виробництва, а й відстежувати шляхи їхнього використання, розширювати зберігання у свіжому вигляді та переробку на консервовані продукти.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)