Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Плодоводство<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Сало, І. А. (кандидат економічних наук; старший науковий співробітник; Інститут садівництва НААН).
    Еволюція вітчизняного ринку плодів кінця 19 ст. і до початку 21 ст. / І. А. Сало // Економіка АПК. - 2013. - № 7. - С. 45-49. - Бібліогр. наприкінці ст., 13 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Економічний розвиток, 19 ст. кін.- 21 ст. поч.
   Экономическое развитие, 19 ст. кон. - 21 ст. нач.

   Аналіз ринку

   Анализ рынка

   Плодівництво

   Плодоводство

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
вітчизняний ринок -- отечественный рынок -- рынок плодов -- ринок плодів -- эволюция рынка плодов -- еволюція ринку плодів -- сельскохозяйственная продукция -- сільськогосподарська продукція -- садоводство -- садівництво -- плоди -- плоды -- торговля плодами -- торгівля плодами -- экспорт плодов -- експорт плодів -- импорт плодов -- імпорт плодів
Анотація: Досліджено виникнення та еволюція вітчизняного ринку плодів.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Знайти схожі

2.


    Суховій, А. І. (аспірант; Національний університет біоресурсів і природокористування України).
    Теоретико-методичні аспекти формування і регулювання плодоовочевого ринку / А. І. Суховій // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 9. - С. 127-131 : рис. - (Сторінка молодого науковця). - Бібліогр. наприкінці ст., 20 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Ринки України
   Рынки Украины

   Плодівництво

   Плодоводство

   Овочівництво

   Овощеводство

Кл.слова (ненормовані):
плодоовочевий ринок -- плодоовощной рынок -- регулирование плодоовощного рынка -- регулювання плодоовочевого ринку -- формування ринків -- формирование рынков -- плодоовощной комплекс -- плодоовочевий комплекс -- рынок плодов -- ринок плодів -- рынок ягод -- ринок ягід
Анотація: Розкрито теоретико-методичні аспекти формування і регулювання плодоовочевого ринку.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Знайти схожі

3.


    Руда, Н. С. (аспірант).
    Продовольча безпека та значення плодоовочівництва в її забезпеченні / Н. С. Руда // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2014. - № 5. - С. 105-108 : рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 42.35 + 42.3
Рубрики: Плодівництво
   Плодоводство

   Ягідництво

   Ягодоводство

   Овочівництво

   Овощеводство

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
плодоовочівництво -- плодоовощеводство -- плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- господарства населення -- хозяйства населения -- виробництво овочів -- производство овощей -- виробництво плодів -- производство плодов -- виробництво ягід -- производство ягод -- реалізація овочів -- реализация овощей -- реалізація плодів -- реализация плодов -- реалізація ягід -- реализация ягод -- зберігання овочів -- хранение овощей
Анотація: Розглянуто тенденції виробництва овочів, плодів та ягід в Україні за останні роки. Відзначається зростання врожайності в 1,2–2,2 раза порівняно з 1990 і 2000 роками. Виробництво овочів, плодів та ягід перемістилося у господарства населення, частка яких упродовж 2009–2011 років у виробництві овочів 84,2–88,1%, плодів і ягід – 73,0–84,2%. Причинами нижче рекомендованого забезпечення населення за раціональними нормами споживання овочами, плодами та ягодами є значні втрати при зберіганні та їхнє використання за іншими напрямами, а плодів та ягід – ще й недостатнє їх виробництво. Для забезпечення рекомендованих норм споживання овочів і фруктів як складової Продовольчої безпеки країни необхідно не тільки збільшувати обсяги виробництва, а й відстежувати шляхи їхнього використання, розширювати зберігання у свіжому вигляді та переробку на консервовані продукти.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)