Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчове виробництво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Ватренко, О. В. (доктор технічних наук; Одеська національна академія харчових технологій ).
    Стан системи закупорювання консервів у скляній тарі під час іхнього зберігання / О. В. Ватренко // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2013. - № 5. - С. 41-43. - Бібліогр. в кінці ст. 6 назв. - рис. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2225-2975
УДК
Рубрики: Харчове виробництво
   Пищевое производство

Кл.слова (ненормовані):
відкриття тари -- открытие тары -- косервування продуктів -- консервирование продуктов -- критерії герметизації -- критерии герметизации -- скляна тара -- стеклянная тара -- момент відгвинчування -- момент отвинчивания -- системи закупорювання консервів -- системы закупорки консервов
Анотація: В статті подано силовий та математичний аналіз процесу відкриття скляної тари системи типу ІІІ та твіст-офф. Для оцінювання стану системи закупорювання під час зберігання продукції вперше автором використано критерій герметизації скляної тари. В статті вироблено порівняння величини критерію на різних етапах перетворень в затворах скляної тари. Автором досліджено процес герметизації затворів після теплової обробки продукції.

Утримувачі документа:
НБ УИПА

Знайти схожі

2.


    Ивченко, А. И.
    Упаковка для виски Glenfiddich (история и ретроспектива) / А. И. Ивченко // Упаковка. - 2016. - № 1. - С. 52-55 : фот.цв. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
ББК 36.87
Рубрики: Пищевые производства
   Бродильные производства

   Харчове виробництво

   Бродильні виробництва

Кл.слова (ненормовані):
ликеро-водочное производство -- производство виски -- виски бочковой крепости -- купажированное виски -- шотландское виски -- упаковка виски -- стеклянные бутылки -- дизайн бутылок -- коллекционное виски -- упаковка коллекционного виски
Анотація: Ретроспектива бутылок для виски компании Willian Grand & Sons.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_1\14.pdf

Дод.точки доступу:
Грант, Вильям \о нем\; Willian Grand & Sons, компания \о ней\

Знайти схожі

3.


    Кривошей, В. (кандидат хімічних наук).
    М'ясні вироби в Україні (ринок, тенденції, упаковка) / В. Кривошей // Упаковка. - 2016. - № 1. - С. 7-10 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. - А ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 36.92
Рубрики: Харчове виробництво
   Виробництво м'яса і м'ясопродуктів

   Пищевые производства

   Производство мяса и мясных продуктов

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
обсяги споживання м'ясних виробів -- объемы потребления мясных изделий -- м'ясні вироби -- мясные изделия -- м'ясна продукція -- мясная продукция -- ринок м'ясної продукції -- рынок мясной продукции -- ринки продуктів харчування -- рынки продуктов питания -- ковбасна продукція -- колбасная продукция -- упаковка м'ясної продукції -- упаковка мясной продукции -- вакуумна упаковка -- вакуумная упаковка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы
Анотація: Незважаючи на заклики ООН до скорочення споживання м'яса та м'ясних виробів, загальна тенденція розвитку світового ринку цих продуктів прямо протилежна: за останні 50 років обсяги споживання м'ясних виробів у світі збільшились з 70 до 268 млн. т. До речі, вона збігається з результатами досліджень вчених Університету Карнегі-Меллон, які показали, що вживання в їжу овочів та фруктів може завдати значно білшої шкоди навколишньому середовищу, ніж м'ясна дієта. За цимпоказником популярний салат виявився втричі шкідливішим, ніж улюблена багатьма копчена свиняча грудинка. До того ж, якщо виключити м'ясо з раціону і знизити споживання калорій до рекомендованого Міністерством сільського господарства США рівня, то негативний вплив на довкілля зросте: споживання енергії збільшиться на 38%, витрати води - на 10%, а викид парникових газів - на 6%.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_1\2.pdf

Знайти схожі

4.


    Мірошник, І. М. (доктор філософії в галузі права).
    Інноваційна гнучка упаковка для молочної продукції / І. М. Мірошник, Н. В. Клик // Упаковка. - 2016. - № 2. - С. 12-14 : фот.цв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Пищевые производства
   Производство молока и молочных продуктов

   Харчове виробництво

   Виробництво молока і молочних продуктів

Кл.слова (ненормовані):
молочна продукція -- молочная продукция -- ринок молочної продукції -- рынок молочной продукции -- іноваційна упаковка -- инновационная упаковка -- гнучка упаковка -- гибкая упаковка -- інноваційна упаковка для молока -- инновационная упаковка для молока -- компании
Анотація: Молочна продукція користується широкою популярністю в Україні і для багатьої з нас є продукцією щоденного споживання. Не в останню чергу це обумовлено національними традиціями, а також загальновідомим оздоровчим ефектом, який справляють молоко, ряжанка, сметана, сир та десятки їх різновидів. У часи наших предків молоко та молочні продукти вироблялись та споживались майже в кожній селянській родині. І вже тоді використовували технології їх переробки та зберігання. Сучасні методи обробки та пакування молочних продуктів надають можливість збільшити терміни їх зберігання вже до 3-4 місяців. Важливу роль, особливо в останні часи, у процесі вдосконалення упаковки, збільшення термінів зберігання та збереження якості молокопродукції почали відігравати гнучкі пакувальні матеріали.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_2\4.pdf

Дод.точки доступу:
Клик, Н. В. (кандидат хімічних наук); Укрпластик, ПАТ \о ней\

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)