Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=338.45: 68+338.45: 664<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Гончарук, А. (доцент; кандидат економічних наук).
    Забезпечення ефективності виробництва м'яса в Україні / А. Гончарук // Економіка України : Щомісячний політіко-економічний журнал. Держком УРСР по економіці и АH УРСР. До 1992р -Економіка Радянської України - на рос. та укр. мовах. - 2009. - № 6. - С. 65-74 : табл., рис.
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка легкої та харчової промисловості, 2000-2006 рр.

   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо -- м'ясна галузь -- харчова промисловість -- конкурентоспроможність продукції -- виробництво м'яса -- споживання м'яса -- компанії -- рейтинг компаній -- порівняльний аналіз -- мясо -- мясная отрасль -- пищевая промышленность -- конкурентоспособность продукции -- производство мяса -- употребление мяса -- сравнительный анализ
Анотація: Із застосуванням різних інструментів і моделей граничного аналізу та бенчмаркінгу проведено порівняльний аналіз ефективності 29 українських і 53 іноземних компаній, що працюють у м'ясній галузі. Встановлено значний вплив організаційних та управлінських факторів на ефективність вітчизняних підприємств. Виявлено чималий потенціал підвищення ефективності галузі.


Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.08.2009р. Прим. 1 - ) (вільний)

Знайти схожі

2.


    Олійник, Д. (професор; доктор економічних наук).
    До питання використання генетично модифікованих організмів в Україні / Д. Олійник // Економіка України : Щомісячний політіко-економічний журнал. Держком УРСР по економіці и АH УРСР. До 1992р -Економіка Радянської України - на рос. та укр. мовах. - 2009. - № 6. - С. 85-92. - Библиогр. в сносках
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка легкої та харчової промисловості

   Гігієна харчування

   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Гигиена питания

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
ГМО -- продукти харчування -- використання генетично модифікованих організмів -- харчові продукти -- державне регулювання -- маркування продуктів -- генетически модифицированные организмы -- продукты питания -- использование генетически модифицированных организмов -- пищевые продукты -- государственное регулирование -- маркировка продуктов
Анотація: Розглянуто доцільність запровадження єдиних підходів щодо використання продуктів харчування, які містять генетично модифіковані організми. Проаналізовано їх використання в Україні та вплив на здоров'я споживачів. Наведено рекомендації щодо реформування системи технічного регулювання та споживчої політики шляхом введення технічних регламентів і нормативно-правових актів стосовно встановлення вимог до безпеки харчових продуктів, які виробляються із сировини, отриманої з генетично модифікованих рослин і тварин.


Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.08.2009р. Прим. 1 - ) (вільний)

Знайти схожі

3.


    Магдич, С.
    Інвестиційна привабливість харчових галузей та динаміка іноземних інвестицій / С. Магдич // Економіст : науково-практичний журнал. - 2009. - № 9. - С. 26-29 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка легкої та харчової промисловості, 1996-2007 рр.

   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
інвестиції -- залучення інвестицій -- іноземні інвестиції -- харчова промисловість -- галузі промисловості -- напої -- тютюнові вироби -- прямі іноземні інвестиції -- ПІІ -- инвестиции -- привлечение инвестиций -- иностранные инвестиции -- пищевая промышленность -- отрасли промышленности -- напитки -- табачные изделия -- прямые иностранные инвестиции -- ПИИ
Анотація: Детально розкрито специфіку інвестиційної привабливості різних видів економічної діяльності харчової промисловості за останні роки, а також проаналізовано їх структуру за джерелами надходження в українську економіку. Визначено найбільш інвестиційно привабливі і найменш привабливі харчові галузі та проаналізовано чинники, які забезпечили формування цієї ситуації.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

4.


    Грибан, Сергій Вікторович (аспірант; Житомирський національний агроекологічний університет).
    Бізнес-процеси та ефективність діяльності підприємств хлібопекарської галузі регіону / С. В. Грибан // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2015. - № 1. - С. 113-120 : табл.; рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка легкої та харчової промисловості
   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Україна
    Украина

    Житомирська область

    Житомирская область

Кл.слова (ненормовані):
хлібопекарська галузь -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська промисловість -- хлебопекарная промышленность -- хлібопекарські підприємства -- хлебопекарные предприятия -- управленческий учет -- упралінський облік -- реінжиніринг -- реинжиниринг -- бізнес-процеси -- бизнес-процессы -- фінансові результати -- финансовые результаты -- операційні витрати -- операционные расходы -- прибутковість капіталу -- прибыльность капитала -- оборотність активів -- оборачиваемость активов -- управління прибутком -- управление прибылью
Анотація: Перед підприємствами хлібопекарської галузі постійно стоїть двояке завдання: досягти бажаного рівня прибутковості та не допустити суттєвого зростання цін на основні види хліба і хлібобулочної продукції. За допомогою бізнес-процесу «Облік» проаналізовано ефективність операційної діяльності підприємств хлібопекарської галузі, а саме таких бізнес-процесів, як «виробництво», «кадри», «менеджмент», «закупки», «логістика». Важливе значення тут відіграють фінансові коефіцієнти, які одночасно відображають цілі бізнесу та його стандарти, уможливлюють оцінити як поточний стан, так і довгострокові стратегії підприємства, забезпечують менеджера інформацією про найважливіші аспекти діяльності підприємств, що потребують оперативного втручання.

Перейти к внешнему ресурсу: текст статьи

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)