Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>U=338.45: 68+338.45: 664<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Гончарук, А.
(доцент; кандидат економічних наук).
Забезпечення ефективності виробництва м'яса в Україні / А. Гончарук> // Економіка України : Щомісячний політіко-економічний журнал. Держком УРСР по економіці и АH УРСР. До 1992р -Економіка Радянської України - на рос. та укр. мовах. - 2009. -
№ 6
. - С. 65-74 : табл., рис.
УДК
338.45: 68+338.45: 664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка легкої та харчової промисловості, 2000-2006 рр.
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Україна
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо
--
м'ясна галузь
--
харчова промисловість
--
конкурентоспроможність продукції
--
виробництво м'яса
--
споживання м'яса
--
компанії
--
рейтинг компаній
--
порівняльний аналіз
--
мясо
--
мясная отрасль
--
пищевая промышленность
--
конкурентоспособность продукции
--
производство мяса
--
употребление мяса
--
сравнительный анализ
Анотація:
Із застосуванням різних інструментів і моделей граничного аналізу та бенчмаркінгу проведено порівняльний аналіз ефективності 29 українських і 53 іноземних компаній, що працюють у м'ясній галузі. Встановлено значний вплив організаційних та управлінських факторів на ефективність вітчизняних підприємств. Виявлено чималий потенціал підвищення ефективності галузі.
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.08.2009р. Прим. 1 - ) (вільний)
Знайти схожі
>
2.
Олійник, Д.
(професор; доктор економічних наук).
До питання використання генетично модифікованих організмів в Україні / Д. Олійник> // Економіка України : Щомісячний політіко-економічний журнал. Держком УРСР по економіці и АH УРСР. До 1992р -Економіка Радянської України - на рос. та укр. мовах. - 2009. -
№ 6
. - С. 85-92. - Библиогр. в сносках
УДК
338.45: 68+338.45: 664
613.2
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка легкої та харчової промисловості
Гігієна харчування
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Гигиена питания
Україна
Кл.слова (ненормовані):
ГМО
--
продукти харчування
--
використання генетично модифікованих організмів
--
харчові продукти
--
державне регулювання
--
маркування продуктів
--
генетически модифицированные организмы
--
продукты питания
--
использование генетически модифицированных организмов
--
пищевые продукты
--
государственное регулирование
--
маркировка продуктов
Анотація:
Розглянуто доцільність запровадження єдиних підходів щодо використання продуктів харчування, які містять генетично модифіковані організми. Проаналізовано їх використання в Україні та вплив на здоров'я споживачів. Наведено рекомендації щодо реформування системи технічного регулювання та споживчої політики шляхом введення технічних регламентів і нормативно-правових актів стосовно встановлення вимог до безпеки харчових продуктів, які виробляються із сировини, отриманої з генетично модифікованих рослин і тварин.
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.08.2009р. Прим. 1 - ) (вільний)
Знайти схожі
>
3.
Магдич, С.
Інвестиційна привабливість харчових галузей та динаміка іноземних інвестицій / С. Магдич> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2009. -
№ 9
. - С. 26-29 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
338.45: 68+338.45: 664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка легкої та харчової промисловості, 1996-2007 рр.
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Україна
Кл.слова (ненормовані):
інвестиції
--
залучення інвестицій
--
іноземні інвестиції
--
харчова промисловість
--
галузі промисловості
--
напої
--
тютюнові вироби
--
прямі іноземні інвестиції
--
ПІІ
--
инвестиции
--
привлечение инвестиций
--
иностранные инвестиции
--
пищевая промышленность
--
отрасли промышленности
--
напитки
--
табачные изделия
--
прямые иностранные инвестиции
--
ПИИ
Анотація:
Детально розкрито специфіку інвестиційної привабливості різних видів економічної діяльності харчової промисловості за останні роки, а також проаналізовано їх структуру за джерелами надходження в українську економіку. Визначено найбільш інвестиційно привабливі і найменш привабливі харчові галузі та проаналізовано чинники, які забезпечили формування цієї ситуації.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
4.
Грибан, Сергій Вікторович
(аспірант; Житомирський національний агроекологічний університет).
Бізнес-процеси та ефективність діяльності підприємств хлібопекарської галузі регіону / С. В. Грибан> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2015. -
№ 1
. - С. 113-120 : табл.; рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.45: 68+338.45: 664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка легкої та харчової промисловості
Экономика легкой и пищевой промышленности
Україна
Украина
Житомирська область
Житомирская область
Кл.слова (ненормовані):
хлібопекарська галузь
--
хлебопекарная отрасль
--
хлібопекарська промисловість
--
хлебопекарная промышленность
--
хлібопекарські підприємства
--
хлебопекарные предприятия
--
управленческий учет
--
упралінський облік
--
реінжиніринг
--
реинжиниринг
--
бізнес-процеси
--
бизнес-процессы
--
фінансові результати
--
финансовые результаты
--
операційні витрати
--
операционные расходы
--
прибутковість капіталу
--
прибыльность капитала
--
оборотність активів
--
оборачиваемость активов
--
управління прибутком
--
управление прибылью
Анотація:
Перед підприємствами хлібопекарської галузі постійно стоїть двояке завдання: досягти бажаного рівня прибутковості та не допустити суттєвого зростання цін на основні види хліба і хлібобулочної продукції. За допомогою бізнес-процесу «Облік» проаналізовано ефективність операційної діяльності підприємств хлібопекарської галузі, а саме таких бізнес-процесів, як «виробництво», «кадри», «менеджмент», «закупки», «логістика». Важливе значення тут відіграють фінансові коефіцієнти, які одночасно відображають цілі бізнесу та його стандарти, уможливлюють оцінити як поточний стан, так і довгострокові стратегії підприємства, забезпечують менеджера інформацією про найважливіші аспекти діяльності підприємств, що потребують оперативного втручання.
Перейти к внешнему ресурсу:
текст статьи
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)