Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>U=657-047.64<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Колос, Ірина (кандидат економічних наук; доцент кафедри обліку і аудиту; САР ).
    Інтеграція методів стратегічного управлінського обліку виробничих запасів: науково-методичні і прикладні аспекти / І. Колос, О. Гудименко // Бухгалтерський облік і аудит : науково-практичний журнал. - 2017. - № 3. - С. 35-48. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Бухгалтерський облік
   Бухгалтерский учет

   Управління

   Управление

Кл.слова (ненормовані):
бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- управлінський облік -- управленческий учет -- виробничі запаси -- производственные запасы -- АВС-аналіз -- АВС-анализ -- XYZ-аналіз -- XYZ-анализ -- Just-in-time -- Balance Scorecard -- інтеграція -- интеграция -- синергія -- синергия -- бізнес-процеси -- бизнес-процессы -- теоретичні засади -- теоретические основы -- промислові підприємства -- промышленные предприятия -- математико-статистичні методи аналізу -- математико-статистические методы анализа -- інтегрування методів -- интегрирование методов
Анотація: Сформульовано теоретичні засади стратегічного управлінського обліку виробничих запасів на промисловому підприємстві шляхом обгрунтування загальної мети, завдань, принципів, функцій. Аргументовано доречність використання вітчизняними суб'єктами господарювання відокремлено методів АВС-аналізу, XYZ-аналізу, Just-in-time (JIT), Balance Scorecard (BSC) для обліку виробничих запасів через встановлення переваг і обмежень кожного з позиції забезпечення своєчасною інформацією для ухвалення раціональних управлінських рішень.

Утримувачі документа:
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна

Дод.точки доступу:
Гудименко, Ольга (магістрант кафедри обліку і аудиту; навчально-науковий інститут економіки і управління Національного університету харчових технологій; м. Київ)

Є примірники у відділах: всього 1 : ДБВ (1)
Вільні: ДБВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)