Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>A=Ролько, О.@<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Ролько
, О.
Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови / О.
Ролько
> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. -
N 3
. - С. 55-57. - Библиогр.: с. 57
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
контроль якості
--
контроль качества
--
системи забезпечення безпеки
--
системы обеспечения безопасности
--
програми-передуми
--
программы-предпосылки
--
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
харчове виробництво
--
пищевое производство
--
безпечність виробництва
--
безопасность производства
--
управління безпечністю
--
управление безопасностью
--
рекомендації
--
рекомендации
Анотація:
Розроблені рекомендації щодо впровадження фундаментальних основ систем обеcпечення харчовим виробництвом - програм-передумов.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Ролько
, О.
(інженер з якості).
Управління ризиками в системах управління / О.
Ролько
> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2011. -
№ 1
. - С. 47-52. - Библиогр.: с. 52. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
658.516
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
стандартизація
--
стандартизация
--
ризики
--
риски
--
системи управління
--
системы управления
--
управління ризиками
--
управление рисками
Анотація:
Наведено характеристику поняття "ризик".
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
3.
Віткін, Л.
(доктор технічних наук; професор Університету економіки та права "КРОК"; головний консультант).
Визначення ступеня ризику небезпечності продукції на м’ясопереробному підприємстві / Л. Віткін, С. Лапач, О.
Ролько
> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. -
№ 5
. - С. 57-61 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
м’ясопереробні підприємства
--
мясоперерабатывающие предприятия
--
виробництво небезпечної продукції
--
производство опасной продукции
--
ступень ризиків небезпечності
--
степень рисков опасности
--
експертна оцінка
--
экспертная оценка
--
небезпечна продукція
--
опасная продукция
--
управління ризиками продукції
--
управление рисками продукции
--
м'ясо-молочна продукція
--
мясо-молочная продукция
--
математичне моделювання
--
математическое моделирование
--
регресійний аналіз
--
регрессионный анализ
--
методи статистичного оброблення
--
методы статистической обработки
Анотація:
Запропоновано модель оцінювання ризику виробництва небезпечної продукції м’ясопереробним підприємством на основі таких методів оцінювання ризиків, як експертна оцінка, попарне порівняння та регресійний аналіз.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2014_5\17.pdf
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"
Дод.точки доступу:
Лапач, С. (кандидат фізико-математичних наук; доцент);
Ролько
, О. (інженер з якості)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)