Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Ролько, О.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Ролько, О.
    Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови / О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 55-57. - Библиогр.: с. 57
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- системи забезпечення безпеки -- системы обеспечения безопасности -- програми-передуми -- программы-предпосылки -- харчові продукти -- пищевые продукты -- харчове виробництво -- пищевое производство -- безпечність виробництва -- безопасность производства -- управління безпечністю -- управление безопасностью -- рекомендації -- рекомендации
Анотація: Розроблені рекомендації щодо впровадження фундаментальних основ систем обеcпечення харчовим виробництвом - програм-передумов.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Ролько, О. (інженер з якості).
    Управління ризиками в системах управління / О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2011. - № 1. - С. 47-52. - Библиогр.: с. 52. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- ризики -- риски -- системи управління -- системы управления -- управління ризиками -- управление рисками
Анотація: Наведено характеристику поняття "ризик".

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

3.


    Віткін, Л. (доктор технічних наук; професор Університету економіки та права "КРОК"; головний консультант).
    Визначення ступеня ризику небезпечності продукції на м’ясопереробному підприємстві / Л. Віткін, С. Лапач, О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 5. - С. 57-61 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
м’ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- виробництво небезпечної продукції -- производство опасной продукции -- ступень ризиків небезпечності -- степень рисков опасности -- експертна оцінка -- экспертная оценка -- небезпечна продукція -- опасная продукция -- управління ризиками продукції -- управление рисками продукции -- м'ясо-молочна продукція -- мясо-молочная продукция -- математичне моделювання -- математическое моделирование -- регресійний аналіз -- регрессионный анализ -- методи статистичного оброблення -- методы статистической обработки
Анотація: Запропоновано модель оцінювання ризику виробництва небезпечної продукції м’ясопереробним підприємством на основі таких методів оцінювання ризиків, як експертна оцінка, попарне порівняння та регресійний аналіз.

Перейти к внешнему ресурсу: \\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2014_5\17.pdf
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Лапач, С. (кандидат фізико-математичних наук; доцент); Ролько, О. (інженер з якості)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)