Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>A=Пабат, В. О.@<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Пабат
, В. О.
(доктор сільськогосподарських наук; професор; Національний університет біоресурсів і природокористування України).
Основні фактори, що зумовлюють якість продукції тваринництва / В. О.
Пабат
, Д. Т. Віннічук> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. -
№ 12
. - С. 108-113. - (Наукова дискусія). - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
68.01.81
УДК
631.95:631.147+581.5+613.28
Рубрики:
Сільськогосподарська екологія
Сельскохозяйственная экология
Органічне землеробство
Органическое земледелие
Екологія рослин
Экология растений
Продукти харчування тваринного походження
Продукты питания животного происхождения
Кл.слова (ненормовані):
животноводство
--
тваринництво
--
продукция животноводства
--
продукція тваринництва
--
производство продукции животноводства
--
виробництво продукції тваринництва
--
молочные продукты питания
--
молочні продукти харчування
--
мясо
--
м'ясо
--
качество продукции животноводства
--
якість продукції тваринництва
--
продукты питания
--
продукти харчування
--
канцерогенные вещества в продуктах питания
--
канцерогенні речовини в продуктах харчування
--
факторы, влияющие на качество продукции животноводства
--
фактори, що впливають якість продукции тваринництва
--
наследственные факторы
--
спадкові фактори
--
экологические факторы
--
екологічні фактори
--
социально-экономические факторы
--
соціально-економічні фактори
--
сельскохозяйственные животные
--
сільськогосподарські тварини
--
екологічні методи в сільському господарстві
--
экологические методы в сельском хозяйстве
Анотація:
Висвітлено проблеми виробництва якісної продукції тваринництва.
Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Дод.точки доступу:
Віннічук, Д. Т. (доктор сільськогосподарських наук; професор; Інститут водних проблем і меліорації НААН)
Знайти схожі
>
2.
Ібатуллін, І. І.
(доктор сільськогосподарських наук; професор; академік НААН; віце-президент).
Стан і шляхи підвищення експортного потенціалу галузі вівчарства України / І. І. Ібатуллін, В. О.
Пабат
, В. М. Туринський> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2014. -
№ 3
. - С. 13-23 : табл.; а-рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
636.3
ББК
46.7
Рубрики:
Дрібна рогата худоба
Мелкий рогатый скот
Україна
Кл.слова (ненормовані):
вівчарство
--
овцеводство
--
поголів'я овець
--
поголовье овец
--
породи овець
--
породы овец
--
напрями продуктивності
--
направления продуктивности
--
виробництво продукції вівчарства
--
производство продукции овцеводства
--
вовна
--
шерсть
--
виробництво баранини
--
производство баранины
--
производство молока
--
виробництво молока
--
конкурентоспроможність галузі
--
конкурентоспособность отрасли
--
експортний потенціал галузі
--
экспортный потенциал отрасли
--
розвиток вівчарства
--
развитие овцеводства
--
державна політика
--
государственная политика
Анотація:
Проаналізовано розвиток виробництва продукції вівчарства у світі з 1950 року та в Україні за останні 180 років. Окреслено основні причини злетів і падінь вітчизняного вівчарства, визначено перспективні напрями продуктивності в умовах, що склалися на внутрішньому й світовому ринках. На основі технологічної оцінки економічної ефективності використання спеціалізованих м’ясних, молочних і багатоплідних порід овець розроблену мережу високотехнологічних модулів вівцеферм перспективних напрямів продуктивності для усіх природно-економічних зон, а також структурну схему формування конкурентоспроможного виробництва продукції вівчарства та козівництва в Україні. Запропоновано дієву регуляторну політику для стрімкого підвищення експортного потенціалу галузі вівчарства України. Враховуючи позитивний торговельний баланс на користь імпорту в Європі й Азії, Україна має усі передумови і шанси для формування експортного потенціалу баранини до 100-200 тис. т у забійній масі.
Дод.точки доступу:
Пабат
, В. О. (доктор сільськогосподарських наук; професор; заступник директора); Туринський, В. М. (доктор сільськогосподарських наук; професор)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)