Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Пабат, В. О.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Пабат, В. О. (доктор сільськогосподарських наук; професор; Національний університет біоресурсів і природокористування України).
    Основні фактори, що зумовлюють якість продукції тваринництва / В. О. Пабат, Д. Т. Віннічук // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 12. - С. 108-113. - (Наукова дискусія). - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Сільськогосподарська екологія
   Сельскохозяйственная экология

   Органічне землеробство

   Органическое земледелие

   Екологія рослин

   Экология растений

   Продукти харчування тваринного походження

   Продукты питания животного происхождения

Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- тваринництво -- продукция животноводства -- продукція тваринництва -- производство продукции животноводства -- виробництво продукції тваринництва -- молочные продукты питания -- молочні продукти харчування -- мясо -- м'ясо -- качество продукции животноводства -- якість продукції тваринництва -- продукты питания -- продукти харчування -- канцерогенные вещества в продуктах питания -- канцерогенні речовини в продуктах харчування -- факторы, влияющие на качество продукции животноводства -- фактори, що впливають якість продукции тваринництва -- наследственные факторы -- спадкові фактори -- экологические факторы -- екологічні фактори -- социально-экономические факторы -- соціально-економічні фактори -- сельскохозяйственные животные -- сільськогосподарські тварини -- екологічні методи в сільському господарстві -- экологические методы в сельском хозяйстве
Анотація: Висвітлено проблеми виробництва якісної продукції тваринництва.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Дод.точки доступу:
Віннічук, Д. Т. (доктор сільськогосподарських наук; професор; Інститут водних проблем і меліорації НААН)

Знайти схожі

2.


    Ібатуллін, І. І. (доктор сільськогосподарських наук; професор; академік НААН; віце-президент).
    Стан і шляхи підвищення експортного потенціалу галузі вівчарства України / І. І. Ібатуллін, В. О. Пабат, В. М. Туринський // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2014. - № 3. - С. 13-23 : табл.; а-рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 46.7
Рубрики: Дрібна рогата худоба
   Мелкий рогатый скот

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
вівчарство -- овцеводство -- поголів'я овець -- поголовье овец -- породи овець -- породы овец -- напрями продуктивності -- направления продуктивности -- виробництво продукції вівчарства -- производство продукции овцеводства -- вовна -- шерсть -- виробництво баранини -- производство баранины -- производство молока -- виробництво молока -- конкурентоспроможність галузі -- конкурентоспособность отрасли -- експортний потенціал галузі -- экспортный потенциал отрасли -- розвиток вівчарства -- развитие овцеводства -- державна політика -- государственная политика
Анотація: Проаналізовано розвиток виробництва продукції вівчарства у світі з 1950 року та в Україні за останні 180 років. Окреслено основні причини злетів і падінь вітчизняного вівчарства, визначено перспективні напрями продуктивності в умовах, що склалися на внутрішньому й світовому ринках. На основі технологічної оцінки економічної ефективності використання спеціалізованих м’ясних, молочних і багатоплідних порід овець розроблену мережу високотехнологічних модулів вівцеферм перспективних напрямів продуктивності для усіх природно-економічних зон, а також структурну схему формування конкурентоспроможного виробництва продукції вівчарства та козівництва в Україні. Запропоновано дієву регуляторну політику для стрімкого підвищення експортного потенціалу галузі вівчарства України. Враховуючи позитивний торговельний баланс на користь імпорту в Європі й Азії, Україна має усі передумови і шанси для формування експортного потенціалу баранини до 100-200 тис. т у забійній масі.


Дод.точки доступу:
Пабат, В. О. (доктор сільськогосподарських наук; професор; заступник директора); Туринський, В. М. (доктор сільськогосподарських наук; професор)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)