Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>A=Парій, Людмила Віталіївна@<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Парій
,
Людмила
Віталіївна
(аспірант; Національний університет біоресурсів і природокористування України).
Управління товарними запасами у формуванні пропозиції на ринку сиру України [Text] / Л. В.
Парій
> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2016. -
№ 7
. - P106-111 : рис. - статья на англ. языке. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка
Экономика
Економіка сільського господарства
Экономика сельского хозяйства
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
продовольчі ринки
--
продовольственные рынки
--
молочна продукція
--
молочная продукция
--
ринок сиру
--
рынок сыра
--
пропозиції на ринку сиру
--
предложения на рынке сыра
--
національне господарство
--
национальное хозяйство
--
товарні запаси
--
товарные запасы
--
управління запасами
--
управление запасами
--
управління товарними запасами
--
управление товарными запасами
Анотація:
Висвітлено погляди вітчизняних і зарубіжних учених щодо розуміння питань формування одного з найважливіших елементів ринку - пропозиції. При цьому розглядається сутність, характеристика та особливості формування пропозиції на українському ринку сиру, який формується під впливом багатьох чинників. Показано причинно-наслідковий зв'язок між ціною й продукцією сиру на споживчому продовольчому ринку України. Вивчено виробничо-збутову практику в діяльності виробників продукції сиру не лише на внутрішньому, а також на зовнішньому ринках. При цьому розглядається співвідношення між попитом і пропозицією на ринку сиру через проблему управління товарними запасами цієї продукції. Акцентується увага на тому, що рух продукції сиру від виробника до споживача являє собою не просто її переміщення в просторі, а є досить важливим процесом перетворення виробничого асортименту в торговий. Розглянуто товарні запаси продукції сиру залежно від часу товарного обігу. Наведено розроблену автором блок-схему створення системи управління запасами продукції сиру в національному господарстві.
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)