Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>A=Парій, Людмила Віталіївна@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Парій, Людмила Віталіївна (аспірант; Національний університет біоресурсів і природокористування України).
    Управління товарними запасами у формуванні пропозиції на ринку сиру України [Text] / Л. В. Парій // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2016. - № 7. - P106-111 : рис. - статья на англ. языке. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка
   Экономика

   Економіка сільського господарства

   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
продовольчі ринки -- продовольственные рынки -- молочна продукція -- молочная продукция -- ринок сиру -- рынок сыра -- пропозиції на ринку сиру -- предложения на рынке сыра -- національне господарство -- национальное хозяйство -- товарні запаси -- товарные запасы -- управління запасами -- управление запасами -- управління товарними запасами -- управление товарными запасами
Анотація: Висвітлено погляди вітчизняних і зарубіжних учених щодо розуміння питань формування одного з найважливіших елементів ринку - пропозиції. При цьому розглядається сутність, характеристика та особливості формування пропозиції на українському ринку сиру, який формується під впливом багатьох чинників. Показано причинно-наслідковий зв'язок між ціною й продукцією сиру на споживчому продовольчому ринку України. Вивчено виробничо-збутову практику в діяльності виробників продукції сиру не лише на внутрішньому, а також на зовнішньому ринках. При цьому розглядається співвідношення між попитом і пропозицією на ринку сиру через проблему управління товарними запасами цієї продукції. Акцентується увага на тому, що рух продукції сиру від виробника до споживача являє собою не просто її переміщення в просторі, а є досить важливим процесом перетворення виробничого асортименту в торговий. Розглянуто товарні запаси продукції сиру залежно від часу товарного обігу. Наведено розроблену автором блок-схему створення системи управління запасами продукції сиру в національному господарстві.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)