Пошуковий запит: <.>K=харчова продукція<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 23
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
|
Ракша, Н. Стан ринку продуктів харчування в Києві / Н. Ракша> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2009. - № 6. - С. 46-48 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст.
ББК 65.291.3 Рубрики: Економіка Маркетинг, 2003-2008 рр. Экономика Маркетинг Україна Київ Кл.слова (ненормовані): харчова продукція -- продукти харчування -- ринок продуктів харчування -- розвиток економіки -- підприємницька модель -- моделі розвитку економіки -- мале підприємництво -- соки -- соки-фреш -- кисневі коктейлі -- дослідження ринку -- маркетингові дослідження -- безалкогольні напої -- ринок соків-фреш -- ринок кисневих коктейлів -- просунення товару -- пищевая продукция -- рынок продуктов питания -- продукты питания -- развитие экономики -- предпринимательская модель -- модели развития экономики -- мелкое предпринимательство -- кислородные коктейли -- исследование рынка -- маркетинговые исследования -- безалкогольные напитки -- рынок соков-фреш -- рынок кислородных коктейлей -- продвижение товара Анотація: Досліджено роль і значення малого підприємництва для економічного розвитку регіону. Проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку малого підприємництва в м. Києві. Визначено основні фактори, що впливають на рівень споживання безалкогольних напоїв. Запропоновано ряд заходів для активізації підприємницької діяльності у Києві.
Є примірники у відділах: ЧЗНЛ (14.10.2009р. Інв.2804ж - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
|
>2.
|
Дергалюк, І. В. (аспірант Національного інституту стратегічних досліджень). Про посилення фінансової складової забезпечення світової продовольчої безпеки / І. В. Дергалюк> // Вісник Академії митної служби України. Серія: "Економіка" : науковий журнал. - 2011. - № 2. - С. 82-86 : рис. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.5 Рубрики: Світова економіка Мировая экономика Україна Украина Кл.слова (ненормовані): продовольча безпека -- фінансові механізми -- зерновий сектор -- вимір продовольчої безпеки -- світова продовольча безпека -- харчова продукція -- продовольственная безопасность -- финансовые механизмы -- зерновой сектор -- измерение продовольственной безопасности -- мировая продовольственная безопасность -- пищевая продукция Анотація: Стаття присвячена актуальним проблемам забезпечення світової продовольчої безпеки та пов'язаного з нею фінансового аспекту функціонування світових зернових ринків. Розглянуто новітні тенденції організації міжнародних фінансів у продовольчій сфері. Визначено пріоритетні напрями та фінансові механізми розвитку продовольчого сектора в Україні.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
|
>3.
|
Вишняков, Олександр (доктор юридичних наук; завідувач кафедри права ЄС та порівняльного правознавства). Правове регулювання ринкового нагляду та безпеки нехарчової продукції: Україна та ЄС / О. Вишняков, О. Хоменко> // Підприємництво, господарство, право : науково-практичний господарсько-правовий журнал. До 2001 г. виходив російською мовою. - 2011. - № 8. - С. 46-49. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 67.93 Рубрики: Право Міжнародне приватне право Международное частное право Кл.слова (ненормовані): ринок нехарчової продукції -- рынок непищевой продукции -- нехарчова продукція -- непищевая продукция -- харчова продукція -- пищевая продукция -- ринковий нагляд -- рыночный надзор -- технічне регулювання ринку -- техническое регулирование рынка -- аналіз законодавства -- анализ законодательства -- нормативно-правове регулювання Анотація: Присвячено висвітленню питань розбудови системи ринкового нагляду та технічного регулювання в Україні та ЄС. Зокрема, розглянуті проблеми адаптації законодавства України в цій сфері.
Дод.точки доступу: Хоменко, Олена (асистентка кафедри права ЄС та порівняльного правознавства Національного університету "Одеська юридична академія"); Європейський Союз, міжнародна організація \о нем\Про загальну безпечність нехарчової продукції, закон України \о произв.\; Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції, закон України \о произв.\ Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
|
>4.
|
Будьоний, М. (генеральний директор). Актуальні питання визначення ГМО та маркування харчової продукції / М. Будьоний, О. Дуліна, Н. Моріна> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2011. - № 6. - С. 55-60. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 30ц Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): стандартизація -- стандартизация -- безпека життєдіяльності -- харчова продукція -- пищевая продукция -- ГМО -- генетично модифіковані організми -- генетически модифицированные организмы -- маркування харчової продукції -- маркировка пищевой продукции -- національна безпека України -- национальная безопасность Украины Анотація: Розглянуто проблеми отримання, використовування та розповсюдження генетичномодифікованих організмів в аспекті національної безпеки України.
Дод.точки доступу: Дуліна, О. (начальник випробувальної харчової лабораторії); Моріна, Н. (хімік 1-ї категорії) Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
|
>5.
|
Гуменюк, Г. (доктор сільськогосподарських наук; професор). Сучасний стан стандартизації сільськогосподарської та харчової продукції / Г. Гуменюк, Ю. Слива> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2011. - № 6. - С. 19-24. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 30ц Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): стандартизація -- стандартизация -- міжнародні стандарти -- международные стандарты -- нормативні документи України -- нормативные документы Украины -- харчова продукція -- пищевая продукция -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция Анотація: Проаналізовано чинні в Україні національні та галузеві нормативні документи, що стосуються харчових продуктів.
Дод.точки доступу: Слива, Ю. (кандидат технічних наук) Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
|
>6.
|
Безпека сільськогосподарської продукції завдяки ISO/TS 22002-3> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2012. - № 1. - С. 61. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 30ц Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): новини ІSO -- новости ИSO -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- харчова продукція -- пищевая продукция -- системи управління безпекою -- безпека сільськогосподарської продукції -- системы управления безопасностью -- безопасность сельскохозяйственной продукции Анотація: Розглядається безпека сільськогосподарської продукції.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
|
>7.
|
Крисанов, Дмитрий (доктор экономических наук; Институт экономики и прогнозирования НАН Украины). Пищевая продукция качественная, безопасная и инновационная: проблемы стандартизации, производства и реализации / Д. Крисанов> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. - № 3. - С. 42-49 : табл. - Библиогр. в конце ст.
ББК 65.305.7 Рубрики: Економіка Економіка харчової промисловості, 1998-2011 рр. Экономика Экономика пищевой промышленности, 1998-2011 гг. Україна Украина Кл.слова (ненормовані): економіка харчової промисловості -- галузі економіки -- харчова промисловість -- тютюнова промисловість -- промислові підприємства -- харчова продукція -- якість продукції -- безпека продукції -- інноваційна продукція -- національні системи -- національна система технічного регулювання -- НСТР -- засоби стандартизації -- національні стандарти -- державні стандарти -- ДСТУ -- євроінтеграція -- системи управління -- системи управління якістю -- СУЯ -- нормативно-правове регулювання -- экономика пищевой промышленности -- отрасли экономики -- пищевая промышленность -- табачная промышленность -- промышленные предприятия -- пищевая продукция -- качество продукции -- безопасность продукции -- инновационная продукция -- национальные системы -- национальная система технического регулирования -- средства стандартизация -- национальные стандарты -- государственные стандарты -- ГОСТы -- евроинтеграция -- системы управления -- система управления качеством -- СУК -- нормативно-правовое регулирование Анотація: Систематизированы законодательные, научные, нормативные, методические и другие подходы к оцениванию качества, безопасности и инновационности продукции, которая производится предприятиями пищевой и табачной промышленности; акцентируется внимание на основных ее составляющих и особенностях измерения. Раскрыты общие и отличительные характеристики отмеченных свойств продукции.
Дод.точки доступу: Госинформнаука Украины \о нем\; Держінформнаука України \о нем\ Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1) Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
|
>8.
|
Гуменюк, Г. (доктор сільськогосподарських наук; професор). Міжнародні стандарти Комісії Кодекс Аліментаріус та ФАО/ВООЗ щодо органічного виробництва харчової продукції / Г. Гуменюк> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2012. - № 2. - С. 19-23. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
. - ISSN 1025-6415ББК 30ц Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): стандартизація -- стандартизация -- міжнародні стандарти -- международные стандарты -- основні положення -- основные положения -- характеристика стандартів -- характеристика стандартов -- харчова продукція -- пищевая продукция -- виробництво харчової продукції -- производство пищевой продукции Анотація: Наведено основні положення та коротку характеристику стандартів Комісії Кодекс Аліментаріус та ФАО/ВООЗ.
Дод.точки доступу: Комісія Кодекс Аліментаріус та ФАО/ВООЗ \о ней\; Комиссия Кодекс Алиментариус и ФАО / ВООЗ \о ней\ Знайти схожі
|
>9.
|
Кісель, С. (аспірант). Порівняння національної законодавчої бази України та Європейського Союзу щодо безпечності харчової продукції / С. Кісель> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2012. - № 4. - С. 57-60. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 30ц Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): стандартизація -- стандартизация -- якість продукції -- качество продукции -- законодавча база України -- законодательная база Украины -- Європейський Союз -- Европейский союз -- харчова продукція -- пищевая продукция -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция Анотація: Наведено відмінності основних законів України щодо безпечності харчової та сільськогосподарської продукції та відповідних регламентів Європейського Союзу.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
|
>10.
|
Гордійчук, Антоніна (кандидат економічних наук; Луцький національний технічний університет). Перспективи розвитку харчової промисловості прикордонного регіону [] / А. Гордійчук> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2013. - № 9. - С. 63-65 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.305.7 Рубрики: Економіка Економіка харчової промисловості, 2000-2011 рр. Экономика Экономика пищевой промышленности, 2000-2011 гг. Україна Украина Волинська область Волынская область Кл.слова (ненормовані): харчова продукція -- прикордонні регіони -- експорт харчової продукції -- індекс промислової продукції -- індекс харчової продукції -- пищевая продукция -- приграничные регионы -- экспорт пищевой промышленности -- индекс промышленной продукции -- индекс пищевой продукции Анотація: Розглядаються проблеми розвитку харчової промисловості в посткризовий період. Аналізуються основні тенденції виробництва харчових продуктів та їх експорту підприємствами Волинської області. Пропонуються шляхи розбудови оптових продовольчих ринків і формування маркетингово-збутових систем.
Утримувачі документа: КЗК ДОУНБ Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1) Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
|
>11.
|
Гуменюк, Г. (доктор сільськогосподарських наук; професор). Реформування системи державного контролю і нагляду за якістю та безпечністю харчової та сільськогосподарської продукції / Г. Гуменюк> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 4. - С. 20-26 : ил. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 30ц Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техника Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): стандартизація -- стандартизация -- контроль якості -- контроль качества -- державний контроль -- государственный контроль -- харчова продукція -- пищевая продукция -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- безпечність харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- безпечність предметів побуту -- безопасность предметов быта Анотація: Констітуцією України всім громадянам гарантується право на безпечне для життя і здоров’я довкілля, право вільного доступу до інформації щодо його стану, якості та безпечності харчових продуктів і предметів побуту.
Утримувачі документа: НТБ НТУ "ХПІ" Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1) Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
|
>12.
|
Нова редакція стандарту ISO/TS 22003 дасть поштовх сертифікації в галузі безпечності харчової продукції> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. - № 6. - С. 11 : ил.
ББК 30ц Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): харчова продукція -- пищевая продукция -- безпечність харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- компетентність аудитора -- компетентность аудитора -- стандарти Анотація: Основна зміна в новій редакції ISO/TS 22003, до якої доведеться адаптуватись органам сертифікації, це зміна «підходу, заснованого на атестації» на «підхід, заснований на професіоналізмі» в ході визначення компетентності аудитора.
Утримувачі документа: НТБ НТУ "ХПІ" Дод.точки доступу: ISO/TS 22003 \о произв.\ Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
|
>13.
|
Гуменюк, Г. (доктор сільськогосподарських наук; професор). Вимоги європейського законодавства щодо органічного виробництва рослинної та харчової продукції / Г. Гуменюк> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. - № 6. - С. 21-26 : ил. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 30ц Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): стандартизація -- стандартизация -- європейське законодавство -- европейское законодательство -- рослинна продукція -- растительная продукция -- харчова продукція -- пищевая продукция -- органічне виробництво -- органическое производство Анотація: Подано аналіз основних вимог законодавства Європейського Союзу щодо органічного виробництва рослинної й харчової продукції та порівняння їх з вимогами міжнародних стандартів Міжнародної Федерації руху за органічне сільське господарство (International Federation of Organic Agriculture Movements (IFOAM)) та Комісії Кодекс Аліментаріус (Codex Alimentarius Commission (САС)).
Утримувачі документа: НТБ НТУ "ХПІ" Дод.точки доступу: Міжнародна Федерація руху за органічне сільське господарство \о ней\; Комісія Кодекс Аліментаріус \о ней\ Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
|
>14.
|
Забарна, Юлія. Оптимальні шляхи і способи забезпечення безпечного харчування населення України / Ю. Забарна> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2014. - № 11. - С. 66-69. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.305.7 Рубрики: Економіка Економіка харчової промисловості Экономика Экономика пищевой промышленности Україна Украина Кл.слова (ненормовані): продовольча безпека -- безпека харчування -- державний контроль -- продукти харчування -- захист прав споживачів -- харчова продукція -- якість продуктів харчування -- продовольственная безопасность -- безопасность питания -- государственный контроль -- продукты питания -- защита прав потребителей -- продукты питания -- пищевые продукты -- защита прав потребителей -- качество продуктов питания Анотація: Розглянуто сучасний стан продовольчої безпеки в Україні, зокрема в аспекті безпеки харчування населення, досліджуються питання щодо ефективності здійснення державного контролю та нагляду, які покликані захистити права споживача, забезпечити якість та безпеку харчових продуктів, проблеми правового регулювання в даному сегменті ринку, а також недоліки української системи регулювання безпечного харчування населення. Запропоновано підходи до формування механізму забезпечення продовольчої безпеки в Україні.
Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\Економіст_2014_11\18.pdf Утримувачі документа: КЗК ДОУНБ Знайти схожі
|
>15.
|
Новий стандарт допоможе оцінити правильність застосування системи управління безпекою харчової продукції> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2014. - № 6. - С. 65. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 30ц Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): управління безпекою -- управление безопасностью -- харчова продукція -- пищевая продукция -- контролювання ризиків -- контроль рисков Анотація: Розглядається новий стандарт допоможе оцінити правильність застосування системи управління безпекою харчової продукції.
Перейти к внешнему ресурсу: \\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2014_6\22.pdf Утримувачі документа: НТБ НТУ "ХПІ" Дод.точки доступу: ISO 22000 \о произв.\; ISO 22004 \о произв.\ Знайти схожі
|
>16.
|
Слива, Ю. В. (кандидат технічних наук). Сертифікація сільськогосподарських виробництв України відповідно до вимог GlobalGAP / Ю. В. Слива> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 1. - С. 26-29 : ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 30ц Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): сертифікація -- сертификация -- сільськогосподарські виробництва -- сельскохозяйственные производства -- системи гарантування безпечності -- системы гарантирования безопасности -- харчова продукція -- пищевая продукция -- етапи процедури сертифікації -- безпечність сільськогосподарської продукції -- безопасность сельскохозяйственной продукции Анотація: Проаналізовано етапи процедури сертифікації виробників сільськогосподарської продукції в Україні за вимогами системи гарантування безпечності сільськогосподарської продукції Європейської робочої групи з питань роздрібної торгівлі харчовими продуктами GlobalGAP для гарантування виходу національної сільськогосподарської та харчової продукції на ринки країн ЄС.
Перейти к внешнему ресурсу: \\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2015_1\6.pdf Утримувачі документа: НТБ НТУ "ХПІ" Знайти схожі
|
>17.
|
Висоцька, Ірина Миколаївна (аспірант; Національний університет біоресурсів і природокористування України). Добровільна сертифікація як інструмент забезпечення якості аграрної продукції [Текст] / І. М. Висоцька> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2015. - № 6. - С. 101-108 : рис.-5. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.32 Рубрики: Економіка сільського господарства Экономика сельского хозяйства Україна Украина Кл.слова (ненормовані): сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- аграрна продукція -- аграрна продукция -- харчова продукція -- пищевая продукция -- продукти харчування -- продукты питания -- якість продуктів харчування -- качество продуктов питания -- якість аграрної продукції -- качество аграрной продукции -- безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания -- добровільна сертифікація -- добровольная сертификация Анотація: Висвітлено останні законодавчі ініціативи у сфері забезпечення і контролю якості та беспечності продуктів харчування, що наслідують європейські. Окреслено основні зміни й вимоги до операторів ринку, а саме у питанні запровадження систем НАССР та забезпечення простежуваності. Визначено, що таке перекладення відповідальності за якість і безпечність харчових продуктів на учасників ланцюга їх постачання стало поштовхом для запровадження добровільної сертифікації, а також розроблених для них Настанов з доброї практики. Систематизовано основні фактори впливу на якість проведення аудитів та інспектування сертифікаційним органом і на основі базової графічної моделі розглянуто можливі напрями її поліпшення.
Знайти схожі
|
>18.
|
Лонцих, Наталія Павлівна (кандидат педагогічних наук; доцент кафедри облікового менеджменту та механіки Іркутського державного технічного університету; м.Іркутськ; Росія). Управління ланцюгом постачань [Текст] : методи та засоби безпеки виробництва харчової продукції та мінімізації ризиків / Н. П. Лонцих, Б. О. Байбородін> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2015. - № 6. - С. 138-144. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25в6-80 + 65.40в-2 Рубрики: Экономика Економіка Экономика пищевой промышленности Економіка харчової промисловості Складская логистика Складська логістика Китай Кл.слова (ненормовані): междунродные стандарты -- міжнародні стандарти -- мониторинг систем менеджмента -- моніторинг систем менеджменту -- пищевая продукция -- харчова продукція -- производственная безопасность -- виробнича безпека -- техническая регламентация -- технічна регламентація -- цепочки поставок -- ланцюжки постачань Анотація: Продемонстровано, що формування систем управління безпекою ланцюгів постачань у виробництві харчової продукції виконується на основі стандартів ISO. Дані системи розглянуто в контексті введення в дію Технічного регламенту Митного Союзу 021/2011 «Щодо безпеки харчової продукції» та реалізації принципів HACCP.
Утримувачі документа: Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23 Дод.точки доступу: Байбородін, БорисОлексійович (доктор технічних наук; професор; завідувач кафедри світової економіки Іркутського державного технічного університету; м.Іркутськ; Росія); Относительно безопасности пищевой продукции, Технический регламент Таможенного Союза СНГ № 021/2011 \о произв.\Таможенный Союз СНГ \о нем\ Знайти схожі
|
>19.
|
Склярова, Ольга Сергеевна (директор). Сертификация BRC IOP : практические советы / О. С. Склярова> // Упаковка. - 2016. - № 3. - С. 28-29. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): упаковочные материалы -- пакувальні матеріали -- пищевая продукция -- харчова продукція -- стандарты -- сертификационный аудит -- сертифікаційний аудит -- реестр BRC -- реєстр BRC -- сертифицирование предприятий -- сертифікація підприємств -- производители упаковки -- виробники упаковки Анотація: Рассмотрены преимущества 5-й версии стандарта BRC для предприятий, производящих упаковку для пищевой промышленности.
Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_3\10.pdf Знайти схожі
|
>20.
|
Контроль безпечності харчової продукції в упаковці> // Упаковка. - 2016. - № 3. - С. 30-32 : цв.ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): харчова продукція -- пищевая продукция -- безпечність харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- металеві забруднення -- металлические загрязнения -- металодетектори -- металлодетекторы -- система контролю якості -- система контроля качества -- контроль якості -- контроль качества -- виробничий процес -- производственный процесс -- критичні точки -- критические точки Анотація: Мова йде про основні характеристики , на які необхідно звернути увагу під час вибору металодетектерів будь-якого типу. Використання металодетекторів належить до системи контролю якості харчової продукції.
Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_3\11.pdf Знайти схожі
|
|
|