Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчова продукція<.>
Загальна кількість знайдених документів : 23
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-23 
1.


    Ракша, Н.
    Стан ринку продуктів харчування в Києві / Н. Ракша // Економіст : науково-практичний журнал. - 2009. - № 6. - С. 46-48 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.291.3
Рубрики: Економіка
   Маркетинг, 2003-2008 рр.

   Экономика

   Маркетинг

   Україна
    Київ

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- продукти харчування -- ринок продуктів харчування -- розвиток економіки -- підприємницька модель -- моделі розвитку економіки -- мале підприємництво -- соки -- соки-фреш -- кисневі коктейлі -- дослідження ринку -- маркетингові дослідження -- безалкогольні напої -- ринок соків-фреш -- ринок кисневих коктейлів -- просунення товару -- пищевая продукция -- рынок продуктов питания -- продукты питания -- развитие экономики -- предпринимательская модель -- модели развития экономики -- мелкое предпринимательство -- кислородные коктейли -- исследование рынка -- маркетинговые исследования -- безалкогольные напитки -- рынок соков-фреш -- рынок кислородных коктейлей -- продвижение товара
Анотація: Досліджено роль і значення малого підприємництва для економічного розвитку регіону. Проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку малого підприємництва в м. Києві. Визначено основні фактори, що впливають на рівень споживання безалкогольних напоїв. Запропоновано ряд заходів для активізації підприємницької діяльності у Києві.

Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.10.2009р. Інв.2804ж - Б.ц.) (вільний)

Знайти схожі

2.


    Дергалюк, І. В. (аспірант Національного інституту стратегічних досліджень).
    Про посилення фінансової складової забезпечення світової продовольчої безпеки / І. В. Дергалюк // Вісник Академії митної служби України. Серія: "Економіка" : науковий журнал. - 2011. - № 2. - С. 82-86 : рис. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.5
Рубрики: Світова економіка
   Мировая экономика

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
продовольча безпека -- фінансові механізми -- зерновий сектор -- вимір продовольчої безпеки -- світова продовольча безпека -- харчова продукція -- продовольственная безопасность -- финансовые механизмы -- зерновой сектор -- измерение продовольственной безопасности -- мировая продовольственная безопасность -- пищевая продукция
Анотація: Стаття присвячена актуальним проблемам забезпечення світової продовольчої безпеки та пов'язаного з нею фінансового аспекту функціонування світових зернових ринків. Розглянуто новітні тенденції організації міжнародних фінансів у продовольчій сфері. Визначено пріоритетні напрями та фінансові механізми розвитку продовольчого сектора в Україні.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

3.


    Вишняков, Олександр (доктор юридичних наук; завідувач кафедри права ЄС та порівняльного правознавства).
    Правове регулювання ринкового нагляду та безпеки нехарчової продукції: Україна та ЄС / О. Вишняков, О. Хоменко // Підприємництво, господарство, право : науково-практичний господарсько-правовий журнал. До 2001 г. виходив російською мовою. - 2011. - № 8. - С. 46-49. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 67.93
Рубрики: Право
   Міжнародне приватне право

   Международное частное право

Кл.слова (ненормовані):
ринок нехарчової продукції -- рынок непищевой продукции -- нехарчова продукція -- непищевая продукция -- харчова продукція -- пищевая продукция -- ринковий нагляд -- рыночный надзор -- технічне регулювання ринку -- техническое регулирование рынка -- аналіз законодавства -- анализ законодательства -- нормативно-правове регулювання
Анотація: Присвячено висвітленню питань розбудови системи ринкового нагляду та технічного регулювання в Україні та ЄС. Зокрема, розглянуті проблеми адаптації законодавства України в цій сфері.


Дод.точки доступу:
Хоменко, Олена (асистентка кафедри права ЄС та порівняльного правознавства Національного університету "Одеська юридична академія"); Європейський Союз, міжнародна організація \о нем\Про загальну безпечність нехарчової продукції, закон України \о произв.\; Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції, закон України \о произв.\
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

4.


    Будьоний, М. (генеральний директор).
    Актуальні питання визначення ГМО та маркування харчової продукції / М. Будьоний, О. Дуліна, Н. Моріна // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2011. - № 6. - С. 55-60. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- безпека життєдіяльності -- харчова продукція -- пищевая продукция -- ГМО -- генетично модифіковані організми -- генетически модифицированные организмы -- маркування харчової продукції -- маркировка пищевой продукции -- національна безпека України -- национальная безопасность Украины
Анотація: Розглянуто проблеми отримання, використовування та розповсюдження генетичномодифікованих організмів в аспекті національної безпеки України.


Дод.точки доступу:
Дуліна, О. (начальник випробувальної харчової лабораторії); Моріна, Н. (хімік 1-ї категорії)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

5.


    Гуменюк, Г. (доктор сільськогосподарських наук; професор).
    Сучасний стан стандартизації сільськогосподарської та харчової продукції / Г. Гуменюк, Ю. Слива // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2011. - № 6. - С. 19-24. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- міжнародні стандарти -- международные стандарты -- нормативні документи України -- нормативные документы Украины -- харчова продукція -- пищевая продукция -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция
Анотація: Проаналізовано чинні в Україні національні та галузеві нормативні документи, що стосуються харчових продуктів.


Дод.точки доступу:
Слива, Ю. (кандидат технічних наук)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

6.


   
    Безпека сільськогосподарської продукції завдяки ISO/TS 22002-3 // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2012. - № 1. - С. 61. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
новини ІSO -- новости ИSO -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- харчова продукція -- пищевая продукция -- системи управління безпекою -- безпека сільськогосподарської продукції -- системы управления безопасностью -- безопасность сельскохозяйственной продукции
Анотація: Розглядається безпека сільськогосподарської продукції.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

7.


    Крисанов, Дмитрий (доктор экономических наук; Институт экономики и прогнозирования НАН Украины).
    Пищевая продукция качественная, безопасная и инновационная: проблемы стандартизации, производства и реализации / Д. Крисанов // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. - № 3. - С. 42-49 : табл. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості, 1998-2011 рр.

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности, 1998-2011 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
економіка харчової промисловості -- галузі економіки -- харчова промисловість -- тютюнова промисловість -- промислові підприємства -- харчова продукція -- якість продукції -- безпека продукції -- інноваційна продукція -- національні системи -- національна система технічного регулювання -- НСТР -- засоби стандартизації -- національні стандарти -- державні стандарти -- ДСТУ -- євроінтеграція -- системи управління -- системи управління якістю -- СУЯ -- нормативно-правове регулювання -- экономика пищевой промышленности -- отрасли экономики -- пищевая промышленность -- табачная промышленность -- промышленные предприятия -- пищевая продукция -- качество продукции -- безопасность продукции -- инновационная продукция -- национальные системы -- национальная система технического регулирования -- средства стандартизация -- национальные стандарты -- государственные стандарты -- ГОСТы -- евроинтеграция -- системы управления -- система управления качеством -- СУК -- нормативно-правовое регулирование
Анотація: Систематизированы законодательные, научные, нормативные, методические и другие подходы к оцениванию качества, безопасности и инновационности продукции, которая производится предприятиями пищевой и табачной промышленности; акцентируется внимание на основных ее составляющих и особенностях измерения. Раскрыты общие и отличительные характеристики отмеченных свойств продукции.


Дод.точки доступу:
Госинформнаука Украины \о нем\; Держінформнаука України \о нем\

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

8.


    Гуменюк, Г. (доктор сільськогосподарських наук; професор).
    Міжнародні стандарти Комісії Кодекс Аліментаріус та ФАО/ВООЗ щодо органічного виробництва харчової продукції / Г. Гуменюк // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2012. - № 2. - С. 19-23. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 1025-6415
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- міжнародні стандарти -- международные стандарты -- основні положення -- основные положения -- характеристика стандартів -- характеристика стандартов -- харчова продукція -- пищевая продукция -- виробництво харчової продукції -- производство пищевой продукции
Анотація: Наведено основні положення та коротку характеристику стандартів Комісії Кодекс Аліментаріус та ФАО/ВООЗ.


Дод.точки доступу:
Комісія Кодекс Аліментаріус та ФАО/ВООЗ \о ней\; Комиссия Кодекс Алиментариус и ФАО / ВООЗ \о ней\

Знайти схожі

9.


    Кісель, С. (аспірант).
    Порівняння національної законодавчої бази України та Європейського Союзу щодо безпечності харчової продукції / С. Кісель // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2012. - № 4. - С. 57-60. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- якість продукції -- качество продукции -- законодавча база України -- законодательная база Украины -- Європейський Союз -- Европейский союз -- харчова продукція -- пищевая продукция -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция
Анотація: Наведено відмінності основних законів України щодо безпечності харчової та сільськогосподарської продукції та відповідних регламентів Європейського Союзу.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

10.


    Гордійчук, Антоніна (кандидат економічних наук; Луцький національний технічний університет).
    Перспективи розвитку харчової промисловості прикордонного регіону [] / А. Гордійчук // Економіст : науково-практичний журнал. - 2013. - № 9. - С. 63-65 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості, 2000-2011 рр.

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности, 2000-2011 гг.

   Україна
    Украина

    Волинська область

    Волынская область

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- прикордонні регіони -- експорт харчової продукції -- індекс промислової продукції -- індекс харчової продукції -- пищевая продукция -- приграничные регионы -- экспорт пищевой промышленности -- индекс промышленной продукции -- индекс пищевой продукции
Анотація: Розглядаються проблеми розвитку харчової промисловості в посткризовий період. Аналізуються основні тенденції виробництва харчових продуктів та їх експорту підприємствами Волинської області. Пропонуються шляхи розбудови оптових продовольчих ринків і формування маркетингово-збутових систем.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

11.


    Гуменюк, Г. (доктор сільськогосподарських наук; професор).
    Реформування системи державного контролю і нагляду за якістю та безпечністю харчової та сільськогосподарської продукції / Г. Гуменюк // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 4. - С. 20-26 : ил. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техника

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- контроль якості -- контроль качества -- державний контроль -- государственный контроль -- харчова продукція -- пищевая продукция -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- безпечність харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- безпечність предметів побуту -- безопасность предметов быта
Анотація: Констітуцією України всім громадянам гарантується право на безпечне для життя і здоров’я довкілля, право вільного доступу до інформації щодо його стану, якості та безпечності харчових продуктів і предметів побуту.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

12.


   
    Нова редакція стандарту ISO/TS 22003 дасть поштовх сертифікації в галузі безпечності харчової продукції // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. - № 6. - С. 11 : ил.
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- безпечність харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- компетентність аудитора -- компетентность аудитора -- стандарти
Анотація: Основна зміна в новій редакції ISO/TS 22003, до якої доведеться адаптуватись органам сертифікації, це зміна «підходу, заснованого на атестації» на «підхід, заснований на професіоналізмі» в ході визначення компетентності аудитора.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
ISO/TS 22003 \о произв.\
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

13.


    Гуменюк, Г. (доктор сільськогосподарських наук; професор).
    Вимоги європейського законодавства щодо органічного виробництва рослинної та харчової продукції / Г. Гуменюк // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. - № 6. - С. 21-26 : ил. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- європейське законодавство -- европейское законодательство -- рослинна продукція -- растительная продукция -- харчова продукція -- пищевая продукция -- органічне виробництво -- органическое производство
Анотація: Подано аналіз основних вимог законодавства Європейського Союзу щодо органічного виробництва рослинної й харчової продукції та порівняння їх з вимогами міжнародних стандартів Міжнародної Федерації руху за органічне сільське господарство (International Federation of Organic Agriculture Movements (IFOAM)) та Комісії Кодекс Аліментаріус (Codex Alimentarius Commission (САС)).

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Міжнародна Федерація руху за органічне сільське господарство \о ней\; Комісія Кодекс Аліментаріус \о ней\
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

14.


    Забарна, Юлія.
    Оптимальні шляхи і способи забезпечення безпечного харчування населення України / Ю. Забарна // Економіст : науково-практичний журнал. - 2014. - № 11. - С. 66-69. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
продовольча безпека -- безпека харчування -- державний контроль -- продукти харчування -- захист прав споживачів -- харчова продукція -- якість продуктів харчування -- продовольственная безопасность -- безопасность питания -- государственный контроль -- продукты питания -- защита прав потребителей -- продукты питания -- пищевые продукты -- защита прав потребителей -- качество продуктов питания
Анотація: Розглянуто сучасний стан продовольчої безпеки в Україні, зокрема в аспекті безпеки харчування населення, досліджуються питання щодо ефективності здійснення державного контролю та нагляду, які покликані захистити права споживача, забезпечити якість та безпеку харчових продуктів, проблеми правового регулювання в даному сегменті ринку, а також недоліки української системи регулювання безпечного харчування населення. Запропоновано підходи до формування механізму забезпечення продовольчої безпеки в Україні.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\Економіст_2014_11\18.pdf
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Знайти схожі

15.


   
    Новий стандарт допоможе оцінити правильність застосування системи управління безпекою харчової продукції // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2014. - № 6. - С. 65. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
управління безпекою -- управление безопасностью -- харчова продукція -- пищевая продукция -- контролювання ризиків -- контроль рисков
Анотація: Розглядається новий стандарт допоможе оцінити правильність застосування системи управління безпекою харчової продукції.

Перейти к внешнему ресурсу: \\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2014_6\22.pdf
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
ISO 22000 \о произв.\; ISO 22004 \о произв.\

Знайти схожі

16.


    Слива, Ю. В. (кандидат технічних наук).
    Сертифікація сільськогосподарських виробництв України відповідно до вимог GlobalGAP / Ю. В. Слива // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 1. - С. 26-29 : ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
сертифікація -- сертификация -- сільськогосподарські виробництва -- сельскохозяйственные производства -- системи гарантування безпечності -- системы гарантирования безопасности -- харчова продукція -- пищевая продукция -- етапи процедури сертифікації -- безпечність сільськогосподарської продукції -- безопасность сельскохозяйственной продукции
Анотація: Проаналізовано етапи процедури сертифікації виробників сільськогосподарської продукції в Україні за вимогами системи гарантування безпечності сільськогосподарської продукції Європейської робочої групи з питань роздрібної торгівлі харчовими продуктами GlobalGAP для гарантування виходу національної сільськогосподарської та харчової продукції на ринки країн ЄС.

Перейти к внешнему ресурсу: \\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2015_1\6.pdf
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Знайти схожі

17.


    Висоцька, Ірина Миколаївна (аспірант; Національний університет біоресурсів і природокористування України).
    Добровільна сертифікація як інструмент забезпечення якості аграрної продукції [Текст] / І. М. Висоцька // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2015. - № 6. - С. 101-108 : рис.-5. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка сільського господарства
   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- аграрна продукція -- аграрна продукция -- харчова продукція -- пищевая продукция -- продукти харчування -- продукты питания -- якість продуктів харчування -- качество продуктов питания -- якість аграрної продукції -- качество аграрной продукции -- безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания -- добровільна сертифікація -- добровольная сертификация
Анотація: Висвітлено останні законодавчі ініціативи у сфері забезпечення і контролю якості та беспечності продуктів харчування, що наслідують європейські. Окреслено основні зміни й вимоги до операторів ринку, а саме у питанні запровадження систем НАССР та забезпечення простежуваності. Визначено, що таке перекладення відповідальності за якість і безпечність харчових продуктів на учасників ланцюга їх постачання стало поштовхом для запровадження добровільної сертифікації, а також розроблених для них Настанов з доброї практики. Систематизовано основні фактори впливу на якість проведення аудитів та інспектування сертифікаційним органом і на основі базової графічної моделі розглянуто можливі напрями її поліпшення.


Знайти схожі

18.


    Лонцих, Наталія Павлівна (кандидат педагогічних наук; доцент кафедри облікового менеджменту та механіки Іркутського державного технічного університету; м.Іркутськ; Росія).
    Управління ланцюгом постачань [Текст] : методи та засоби безпеки виробництва харчової продукції та мінімізації ризиків / Н. П. Лонцих, Б. О. Байбородін // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2015. - № 6. - С. 138-144. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25в6-80 + 65.40в-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Складская логистика

   Складська логістика

   Китай
Кл.слова (ненормовані):
междунродные стандарты -- міжнародні стандарти -- мониторинг систем менеджмента -- моніторинг систем менеджменту -- пищевая продукция -- харчова продукція -- производственная безопасность -- виробнича безпека -- техническая регламентация -- технічна регламентація -- цепочки поставок -- ланцюжки постачань
Анотація: Продемонстровано, що формування систем управління безпекою ланцюгів постачань у виробництві харчової продукції виконується на основі стандартів ISO. Дані системи розглянуто в контексті введення в дію Технічного регламенту Митного Союзу 021/2011 «Щодо безпеки харчової продукції» та реалізації принципів HACCP.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Байбородін, БорисОлексійович (доктор технічних наук; професор; завідувач кафедри світової економіки Іркутського державного технічного університету; м.Іркутськ; Росія); Относительно безопасности пищевой продукции, Технический регламент Таможенного Союза СНГ № 021/2011 \о произв.\Таможенный Союз СНГ \о нем\

Знайти схожі

19.


    Склярова, Ольга Сергеевна (директор).
    Сертификация BRC IOP : практические советы / О. С. Склярова // Упаковка. - 2016. - № 3. - С. 28-29. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
упаковочные материалы -- пакувальні матеріали -- пищевая продукция -- харчова продукція -- стандарты -- сертификационный аудит -- сертифікаційний аудит -- реестр BRC -- реєстр BRC -- сертифицирование предприятий -- сертифікація підприємств -- производители упаковки -- виробники упаковки
Анотація: Рассмотрены преимущества 5-й версии стандарта BRC для предприятий, производящих упаковку для пищевой промышленности.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_3\10.pdf

Знайти схожі

20.


   
    Контроль безпечності харчової продукції в упаковці // Упаковка. - 2016. - № 3. - С. 30-32 : цв.ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- безпечність харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- металеві забруднення -- металлические загрязнения -- металодетектори -- металлодетекторы -- система контролю якості -- система контроля качества -- контроль якості -- контроль качества -- виробничий процес -- производственный процесс -- критичні точки -- критические точки
Анотація: Мова йде про основні характеристики , на які необхідно звернути увагу під час вибору металодетектерів будь-якого типу. Використання металодетекторів належить до системи контролю якості харчової продукції.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_3\11.pdf

Знайти схожі

 1-20    21-23 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)