Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=аспартам<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Бубела, Т. (кандидат технічних наук; доцент кафедри).
    Методи виявлення фальсифікації харчових добавок / Т. Бубела, О. Воробець // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2011. - № 1. - С. 65-68. - Библиогр.: с. 68. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- якість продукції -- качество продукции -- провідність -- проводимость -- харчові добавки -- пищевые добавки -- аспартам -- фруктові напої -- фруктовые напитки
Анотація: Доведено можлиівсть застосування адмітанского методу комплексної провідності для оперативної ідентифікації харчової добавки аспартаму у фруктових напоях.


Дод.точки доступу:
Воробець, О. (студентка)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)