Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=добровільна сертифікація<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Висоцька, Ірина Миколаївна (аспірант; Національний університет біоресурсів і природокористування України).
    Добровільна сертифікація як інструмент забезпечення якості аграрної продукції [Текст] / І. М. Висоцька // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2015. - № 6. - С. 101-108 : рис.-5. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка сільського господарства
   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- аграрна продукція -- аграрна продукция -- харчова продукція -- пищевая продукция -- продукти харчування -- продукты питания -- якість продуктів харчування -- качество продуктов питания -- якість аграрної продукції -- качество аграрной продукции -- безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания -- добровільна сертифікація -- добровольная сертификация
Анотація: Висвітлено останні законодавчі ініціативи у сфері забезпечення і контролю якості та беспечності продуктів харчування, що наслідують європейські. Окреслено основні зміни й вимоги до операторів ринку, а саме у питанні запровадження систем НАССР та забезпечення простежуваності. Визначено, що таке перекладення відповідальності за якість і безпечність харчових продуктів на учасників ланцюга їх постачання стало поштовхом для запровадження добровільної сертифікації, а також розроблених для них Настанов з доброї практики. Систематизовано основні фактори впливу на якість проведення аудитів та інспектування сертифікаційним органом і на основі базової графічної моделі розглянуто можливі напрями її поліпшення.


Знайти схожі

2.


    Березовая, С. С. (ведущий аудитор по сертификации систем менеджмента органа по сертификации).
    Необходимость внедрения в Украине систем управления безопасностью пищевых продуктов на основе принципов НАССР [Текст] / С. С. Березовая // Стандартизація. Сертифікація. Якість : Науково-технічний журнал. - 2015. - N 2. - С. 43-48 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2307-4949
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
системы управления -- системи управління -- пищевые продукты -- харчові продукти -- принципы НАССР -- принципи НАССР -- сертификация продукции -- сертифікація продукції -- обязательная сертификация -- обов'язкова сертифікація -- добровольная сертификация -- добровільна сертифікація -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієничні вимоги -- безопасность продукции -- безпека продукції -- системы управления безопасностью пищевых продуктов -- системи управління безпекою харчових продуктів
Анотація: Обоснована необходимость внедрения украинскими предприятиями пищевой промышленности систем управления безопасностью пищевых продуктов (СУБПП) на основе принципов НАССР. Этот международно признанный инструмент управления обеспечивает более структурированный подход к контролю идентифицированных опасных факторов по сравнению с традиционными методами и позволяет перейти от испытания конечного продукта к разработке превентивных мер. Он может стать надежной основой для развития производства, обеспечения права потребителей получать безопасный продукт во всех случаях, выполнения законодательных требований и получения преимуществ в конкурентной борьбе.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)