Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=колбасные изделия<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Франко, Е. В.
(кандидат технических наук; Институт продовольственных ресурсов НААН; г. Киев).
Структурно-механические характеристики вареных колбасных изделий в разных оболочках / Е. В. Франко, Л. П. Недоризанюк> // Упаковка. - 2014. -
№ 1
. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
621.798
637.52
Рубрики:
Упаковка
Мясная промышленность
М'ясна промисловість
Кл.слова (ненормовані):
колбасные
изделия
--
сроки хранения продуктов
--
полиамидная оболочка
--
ковбасні вироби
--
терміни зберігання продуктів
--
поліамідна оболонка
Анотація:
Исследованы структурно-механические характеристики (усилия и работа резания) вареных колбасных изделий в различных оболочках в процессе их хранения. Установлено, что в полиамидной оболочке «Луга-Фреш» изменения структурно-механических характеристик носят менее интенсивный характер, что сочетается с органолептической оценкой консистенции продукта. Авторы сделали вывод, что дополнительное исследование структурно-механических характеристик продуктов наряду с органолептической оценкой позволяет более объективно установить возможные сроки хранения колбасных изделий.
Дод.точки доступу:
Недоризанюк, Л. П. (Институт продовольственных ресурсов НААН; г. Киев)
Знайти схожі
>
2.
За результатами роботи
Апеляційної палати ДСІВ / підгот. В. Попов> // Інтелектуальна власність в Україні. - 2016. -
№ 1
. - С. 43-50. - Зміст: Щодо реєстрації знака для товарів і послуг "STYROFOAM" ; Щодо реєстрації знака для товарів і послуг "ДЖУСИК" ; Щодо реєстрації знака для товарів і послуг "Мясной край". - В електронній формі (к. 263) . - ISSN 1608-6422
УДК
347.77.028:347.956
Рубрики:
Інтелектуальна власність
Интеллектуальная собственность
Кл.слова (ненормовані):
інтелектуальна власність
--
интеллектуальная собственность
--
знаки для товарів і послуг
--
знаки для товаров и услуг
--
однорідність товарів
--
однородность товаров
--
недобросовісна конкуренція
--
недобросовестная конкуренция
--
порівняльний аналіз
--
сравнительный анализ
--
STYROFOAM
--
теплоізоляційні матеріали
--
теплоизоляционные материалы
--
пластмасові ізоляційні матеріали
--
пластмассовые изоляционные материалы
--
сертифікат відповідності
--
сертификат соответствия
--
ДЖУСИК
--
безалкогольні напої
--
безалкогольные напитки
--
Мясной край
--
ковбасні вироби
--
колбасные
изделия
--
споріднені товари
--
родственные товары
Анотація:
Колегія Апеляційної палати Державної служби інтелектуальної власності України розглянула заперечення про відмову в реєстрації деяких знаків для товарів і послуг.
Утримувачі документа:
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
Дод.точки доступу:
Попов, В.; Апеляційна палата Державної служби інтелектуальної власності України \про неї\Державна служба інтелектуальної власності України \про неї\; Про охорону прав на знаки для товарів і послуг, закон України \о произв.\
Є примірники у відділах:
всього 1 : ДБВ (1)
Вільні: ДБВ (1)
Знайти схожі
>
3.
Миронова, А. В.
(генеральний директор).
Що “ховається” за сортом ковбаси? / А. В. Миронова> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2016. -
№ 3
. - С. 58-59 : ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
658.516
Рубрики:
Техника
Техніка
Стандартизация. Контроль качества
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
якість ковбаси
--
качество колбасы
--
споживче марковання
--
потребительская маркировка
--
фальсификация колбасы
--
фальсифікація ковбаси
--
смакові властивості ковбаси
--
вкусовые свойства колбасы
--
ковбасні вироби
--
колбасные
изделия
Анотація:
Розглядається якість, смакові властивості та свіжість ковбасних виробів.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\New\textlok\Стандарт_сертифік_якість_2016_3\18.pdf
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)