Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=конкурентоспроможність харчової промисловості<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Стройко, Тетяна (доктор економічних наук; Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського).
    Імплементація європейських стандартів якості як фактор підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України / Т. Стройко, Є. Бойко // Економіст : науково-практичний журнал. - 2014. - № 5. - P36-38. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Экономика
   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Економіка

   Економіка легкої та харчової промисловості

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- пищевая промышленность -- конкурентоспроможність харчової промисловості -- конкурентоспособность пищевой промышленности -- європейські стандарти якості -- европейские стандарты качества -- управління якостю продукції -- управление качеством продукции
Анотація: Обгрунтовано основні напрямки впровадження європейських стандартів як фактора підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України. Досліджено поточну систему контролю за якістю харчових продуктів. Проаналізовано міжнародні тенденції щодо управління якістю продуктів. Встановлено заходи щодо запровадження європейських стандартів якості.



Дод.точки доступу:
Бойко, Євгенія (кандидат економічних наук; Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова; м. Миколаїв)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Жусіпова, Ельміра (аспірант Нового економічного університету ім. Т.Рискулова; м.Алмати; Казахстан).
    Підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості в контексті розвитку Південно-Казахстанської області [Текст] / Е. Жусіпова, А. Сейткалієва, Е. Жусіпова // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2015. - № 7. - С. 148-156 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.04(5КАЗ)в + 65.304.25(5КАЗ)в-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Региональная экономика

   Регіональна економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2009-2013 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2009-2013 рр.

   Казахстан
    Южно-Казахстанская область

    Південно-Казахстанська область

Кл.слова (ненормовані):
конкурентные преимущества -- конкурентні переваги -- конкурентоспособность пищевой промышленности -- конкурентоспроможність харчової промисловості -- региональное развитие -- регіональний розвиток -- управленческие механизмы -- управлінські механізми -- экспертные опросы -- експентне опитування
Анотація: Розглянуто проблеми розвитку та підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості Південно-Казахстанської області. На основі проведеного експертного опитування та аналізу статистичних даних за 2009–2013 рр. запропоновано практичні рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Сейткалієва, ПАружан (доктор економічних наук; професор; завідуючий кафедрою економіки Школи економіки і менеджменту Нового економічного університету ім. Т.Рискулова; м.Алмати; Казахстан)

Знайти схожі

3.


    Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України).
    Система управління безпечністю харчових продуктів [Текст] / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, І. А. Заїнчковська // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 3. - С. 74-77 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Управление качеством

   Управління якістю

Кл.слова (ненормовані):
организация производства -- організація виробництва -- конкурентоспособность пищевой промышленности -- конкурентоспроможність харчової промисловості -- пищевые продукты -- харчові продукти -- продукти харчування -- продукты питания -- безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания -- предприятия пищевой промышленности -- підприємства харчової промисловості -- системы управления качеством продукции -- системи управлення якістю продукції
Анотація: Система управління якістю продукції підприємств є одним з основних важелів забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин актуальними залишаються питання, пов'язані з їх аналізом.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Григорців, М.В. (кандидат економічних наук; доцент національного університету харчових технологій); Заїнчковська, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України); НАССР, система контроля качества пищевых продуктов \о произв.\

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)