Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=м’ясні продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Малигіна, В.
    Алгоритм мінімізації ризиків та потенційних небезпек у ланцюгу "поле - споживач" / В. Малигіна, О. Холодова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 46-49. - Библиогр.: с. 49
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- ринкові відносини -- рыночные отношения -- безпека життєдіяльності -- безопасность жизнедеятельности -- мінімізація ризиків -- минимизация рисков -- м’ясопереробна галузь -- мясоперерабатывающая отрасль -- м’ясні продукти -- мясные продукты -- ковбаса варена -- колбаса вареная -- вареная колбаса -- варена ковбаса -- поле-споживач -- поле-потребитель
Анотація: Запропановано алгоритм мінімізації потенційних ризиків споживання на прикладі ковбаси вареної з додаванням нуту.


Дод.точки доступу:
Холодова, О.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Вербицький, С. (завідувач лабораторією стандартизації та метрології).
    Методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів: ступність відповідности міждержавних стандартів міжнародним вимогам / С. Вербицький, М. Шугай, Н. Пацера // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 5. - С. 60-65 : ил. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- контроль якості -- контроль качества -- відповідність стандартів -- соответствие стандартам -- м’ясні продукти -- мясные продукты -- міждержавні стандарти -- межгосударственные стандарты -- міжнародні вимоги -- межгосударственные требования -- показатели качества -- показники якості
Анотація: Досліджено відповідність чинних міждержавних стандартів на методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів сучасним міжнародним вимогам.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Шугай, М. (кандидат біологічних наук; старший науковий співробітник відділу біотехнології); Пацера, Н. (провідний інженер лабараторї стандартизації та метрології)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)