Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=пищевое производство<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Ролько, О.
Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови / О. Ролько> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. -
N 3
. - С. 55-57. - Библиогр.: с. 57
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
контроль якості
--
контроль качества
--
системи забезпечення безпеки
--
системы обеспечения безопасности
--
програми-передуми
--
программы-предпосылки
--
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
харчове виробництво
--
пищевое
производство
--
безпечність виробництва
--
безопасность производства
--
управління безпечністю
--
управление безопасностью
--
рекомендації
--
рекомендации
Анотація:
Розроблені рекомендації щодо впровадження фундаментальних основ систем обеcпечення харчовим виробництвом - програм-передумов.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Крисанов, Дмитро
(доктор економічних наук; Інститут економіки та прогнозування НАН України).
Ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва / Д. Крисанов> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. -
№ 11
. - С. 21-25. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338:45:664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
переробна промисловість
--
харчова промисловість
--
економіка харчової промисловості
--
ресурсозабезпечення харчового виробництва
--
харчові підприємства
--
харчове виробництво
--
продовольча сировина
--
аграрна сировина
--
сільськогосподарська сировина
--
технології харчового виробництва
--
технічна забезпеченість харчового виробництва
--
інвестиції в харчову промисловість
--
іноземні інвестиції
--
інвестиції в основний капітал
--
форми закупівлі сировини
--
закупівля сировини
--
агропродовольчі кластери
--
перерабатывающая промышленность
--
пищевая промышленность
--
экономика пищевой промышленности
--
пищевые предприятия
--
пищевое
производство
--
продовольственное сырье
--
аграрное сырье
--
сельскохозяйственное сырье
--
технологии пищевого производства
--
техническое обеспечение пищевого производства
--
инвестиции в пищевую промышленность
--
иностранные инвестиции
--
инвестиции в основной капитал
--
формы закупки сырья
--
закупка сырья
--
агропродовольственные кластеры
--
ресурсообеспечение пищевой промышленности
Анотація:
Проаналізовано сутність та особливості ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва в ринкових умовах, розкрито його переваги й недоліки, систематизовано схеми організації надходження необхідних ресурсів на підприємство залежно від етапу його життєвого циклу. Особливу увагу приділено організації забезпечення матеріальними ресурсами з урахуванням сезонності виробництва аграрної сировини. Розроблено пропозиції щодо удосконалення існуючих схем і моделей ресурсозабезпечення підприємств харчових галузей АПК.
Знайти схожі
>
3.
Скоротити кількість харчових
відходів, застосовуючи стандарти ISO> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. -
№ 3
. - С. 43
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
стандартизація
--
стандартизация
--
харчові відходи
--
пищевые отходы
--
харчове виробництво
--
пищевое
производство
--
водні ресурси
--
водные ресурсы
Анотація:
Пропонується скоротити кількість харчових відходів, застосовуючи стандарти ISO.
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
>
4.
Драган, О. І.
(доктор економічних наук; професор).
Економіко-екологічні проблеми підприємств харчової галузі / О. І. Драган, Н. М. Лозовська> // Економічний часопис ХХІ : науковий журнал. - 2014. -
№ 3/4
. - С. 35-38. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ. - стаття англійською мовою
УДК
338.45:664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка харчової промисловості
Экономика
Экономика пищевой промышленности
Україна
Украина
Вінницька область
Винницкая область
Кл.слова (ненормовані):
екологічні платежі
--
забруднюючі речовини
--
капітальні інвестиції
--
навколишнє середовище
--
відходи виробництва
--
екологізація виробництва
--
харчове виробництво
--
продукти харчування
--
харчова промисловість
--
харчові підприємства
--
екологізація харчових підприємств
--
міжнародні стандарти
--
основні фонди
--
екологізація основних фондів
--
екологічна культура персоналу
--
экологические платежи
--
загрязняющие вещества
--
капитальные инвестиции
--
окружающая среда
--
отходы производства
--
экологизация производства
--
пищевое
производство
--
продукты питания
--
пищевая промышленность
--
пищевые предприятия
--
экологизация пищевых предприятий
--
международные стандарты
--
основные фонды
--
экологизация основных фондов
--
экологическая культура персонала
Анотація:
Досліджуються економіко-екологічні проблеми підприємств харчової промисловості на прикладі виробників Вінницької області. Здійснено порівняльний аналіз екологічних платежів, які пред’явлені до сплати та фактично сплачені підприємствами регіону, обсягів капітальних інвестицій і поточних витрат на охорону навколишнього середовища, обсягів викидів забруднюючих речовин у навколишнє середовище підприємствами харчової галузі Вінниччини.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\tower-2008\textlok\Адвокат\Економ_час_ХХІ_2014_3-4\44.pdf
Дод.точки доступу:
Лозовська, Н. М. (аспірант)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)