Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевое производство<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Ролько, О.
    Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови / О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 55-57. - Библиогр.: с. 57
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- системи забезпечення безпеки -- системы обеспечения безопасности -- програми-передуми -- программы-предпосылки -- харчові продукти -- пищевые продукты -- харчове виробництво -- пищевое производство -- безпечність виробництва -- безопасность производства -- управління безпечністю -- управление безопасностью -- рекомендації -- рекомендации
Анотація: Розроблені рекомендації щодо впровадження фундаментальних основ систем обеcпечення харчовим виробництвом - програм-передумов.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Крисанов, Дмитро (доктор економічних наук; Інститут економіки та прогнозування НАН України).
    Ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва / Д. Крисанов // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. - № 11. - С. 21-25. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
переробна промисловість -- харчова промисловість -- економіка харчової промисловості -- ресурсозабезпечення харчового виробництва -- харчові підприємства -- харчове виробництво -- продовольча сировина -- аграрна сировина -- сільськогосподарська сировина -- технології харчового виробництва -- технічна забезпеченість харчового виробництва -- інвестиції в харчову промисловість -- іноземні інвестиції -- інвестиції в основний капітал -- форми закупівлі сировини -- закупівля сировини -- агропродовольчі кластери -- перерабатывающая промышленность -- пищевая промышленность -- экономика пищевой промышленности -- пищевые предприятия -- пищевое производство -- продовольственное сырье -- аграрное сырье -- сельскохозяйственное сырье -- технологии пищевого производства -- техническое обеспечение пищевого производства -- инвестиции в пищевую промышленность -- иностранные инвестиции -- инвестиции в основной капитал -- формы закупки сырья -- закупка сырья -- агропродовольственные кластеры -- ресурсообеспечение пищевой промышленности
Анотація: Проаналізовано сутність та особливості ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва в ринкових умовах, розкрито його переваги й недоліки, систематизовано схеми організації надходження необхідних ресурсів на підприємство залежно від етапу його життєвого циклу. Особливу увагу приділено організації забезпечення матеріальними ресурсами з урахуванням сезонності виробництва аграрної сировини. Розроблено пропозиції щодо удосконалення існуючих схем і моделей ресурсозабезпечення підприємств харчових галузей АПК.


Знайти схожі

3.


   
    Скоротити кількість харчових відходів, застосовуючи стандарти ISO // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. - № 3. - С. 43
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- харчові відходи -- пищевые отходы -- харчове виробництво -- пищевое производство -- водні ресурси -- водные ресурсы
Анотація: Пропонується скоротити кількість харчових відходів, застосовуючи стандарти ISO.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

4.


    Драган, О. І. (доктор економічних наук; професор).
    Економіко-екологічні проблеми підприємств харчової галузі / О. І. Драган, Н. М. Лозовська // Економічний часопис ХХІ : науковий журнал. - 2014. - № 3/4. - С. 35-38. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ. - стаття англійською мовою
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности

   Україна
    Украина

    Вінницька область

    Винницкая область

Кл.слова (ненормовані):
екологічні платежі -- забруднюючі речовини -- капітальні інвестиції -- навколишнє середовище -- відходи виробництва -- екологізація виробництва -- харчове виробництво -- продукти харчування -- харчова промисловість -- харчові підприємства -- екологізація харчових підприємств -- міжнародні стандарти -- основні фонди -- екологізація основних фондів -- екологічна культура персоналу -- экологические платежи -- загрязняющие вещества -- капитальные инвестиции -- окружающая среда -- отходы производства -- экологизация производства -- пищевое производство -- продукты питания -- пищевая промышленность -- пищевые предприятия -- экологизация пищевых предприятий -- международные стандарты -- основные фонды -- экологизация основных фондов -- экологическая культура персонала
Анотація: Досліджуються економіко-екологічні проблеми підприємств харчової промисловості на прикладі виробників Вінницької області. Здійснено порівняльний аналіз екологічних платежів, які пред’явлені до сплати та фактично сплачені підприємствами регіону, обсягів капітальних інвестицій і поточних витрат на охорону навколишнього середовища, обсягів викидів забруднюючих речовин у навколишнє середовище підприємствами харчової галузі Вінниччини.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\Економ_час_ХХІ_2014_3-4\44.pdf

Дод.точки доступу:
Лозовська, Н. М. (аспірант)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)