Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=пшеничная мука<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Яремчук, Наталія Валеріївна
(асистент кафедри організації агробізнесу та готельно-ресторанної справи; Вінницький національний аграрний університет).
Особливості ціноутворення у зернопродуктовому підкомплексі Вінницької області / Н. В. Яремчук> // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2014. -
№ 3
. - С. 35-40 : рис., а-табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка
Економіка сільського господарства
Экономика
Экономика сельского хозяйства
Україна
Украина
Вінницька область
Винницкая область
Кл.слова (ненормовані):
зернопродуктові підкомплекси
--
ціноутворення на зерно
--
виробничі витрати
--
рентабельність виробництва
--
рентабельність підприємств
--
ринок зерна
--
ціноутворення на борошно
--
ціноутворення хлібопекарських виробів
--
хліб
--
борошно пшеничне
--
пшеничне борошно
--
державне регулювання економіки
--
зернопродуктовые подкомплексы
--
ценообразование на зерно
--
производственные расходы
--
ценообразование на зерно
--
рентабельность предприятий
--
рентабельность производства
--
мука
пшеничная
--
пшеничная
мука
--
рынок зерна
--
ценообразование на муку
--
ценообразование хлебопекарских изделий
--
хлеб
--
государственное регулирование экономики
Анотація:
Розглянуто міжсекторний баланс рентабельності суб'єктів національного ринку зерна. Досліджено особливості формування та встановлення цін на продукцію зернової, борошномельної та хлібопекарської галузей. Висвітлено окремі аспекти механізму державного регулювання ринку зернопродукції в Україні.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\tower-2008\textlok\Адвокат\Економ_фін_пр_2014_3\9.pdf
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Сімакова, О. О.
Дослідження якості питної води у виробництві хліба / О. О. Сімакова, І. А. Назаренко> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків : НТУ “ХПІ”, 2017. -
Вип. 32(1254)
. - С. 112-116 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
664.6^BХлебопекарное производство (Проект)
ББК
36.83
Рубрики:
Пищевые производства
Хлебопекарное производство
Харчові виробництва
Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
пшеничне борошно
--
пшеничная
мука
--
клейковина
--
питна вода
--
питьевая вода
--
амілолітичні ферменти
--
милолитические ферменты
--
протеолітичні ферменти
--
протеолитические ферменты
--
катіони
--
катионы
--
важкі метали
--
тяжелые металлы
--
тістоведення
--
тестоведение
--
виробництво хліба
--
производство хлеба
Анотація:
Були проведені експерименти з вивчення впливу важких металів на дію протеолітичних ферментів пшеничного борошна і визначенню впливу невеликого закислення води на процеси тістоведення і, отже, на якість готового хліба. Розроблено схему, що дозволяє як нейтралізувати надлишкову кислотність післямембранної води, так і збагатити її катіонами кальцію, які не тільки корисні для здоров'я у складі продукту, але й будучи активаторами ферментів, зможуть вплинути на протікання гідролітичних процесів при замісі тіста на такій воді, прискорити процеси тістоведення і поліпшити якість готового хліба. Калійкатіонування води дозволить не тільки без всяких додаткових добавок поліпшити якість готового хліба, але і значно скоротити процес тістоведення, а отже, і зменшити собівартість готового продукту.
Дод.точки доступу:
Назаренко, І. А.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)