Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пшеничне борошно<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Яремчук, Наталія Валеріївна (асистент кафедри організації агробізнесу та готельно-ресторанної справи; Вінницький національний аграрний університет).
    Особливості ціноутворення у зернопродуктовому підкомплексі Вінницької області / Н. В. Яремчук // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2014. - № 3. - С. 35-40 : рис., а-табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка
   Економіка сільського господарства

   Экономика

   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    Украина

    Вінницька область

    Винницкая область

Кл.слова (ненормовані):
зернопродуктові підкомплекси -- ціноутворення на зерно -- виробничі витрати -- рентабельність виробництва -- рентабельність підприємств -- ринок зерна -- ціноутворення на борошно -- ціноутворення хлібопекарських виробів -- хліб -- борошно пшеничне -- пшеничне борошно -- державне регулювання економіки -- зернопродуктовые подкомплексы -- ценообразование на зерно -- производственные расходы -- ценообразование на зерно -- рентабельность предприятий -- рентабельность производства -- мука пшеничная -- пшеничная мука -- рынок зерна -- ценообразование на муку -- ценообразование хлебопекарских изделий -- хлеб -- государственное регулирование экономики
Анотація: Розглянуто міжсекторний баланс рентабельності суб'єктів національного ринку зерна. Досліджено особливості формування та встановлення цін на продукцію зернової, борошномельної та хлібопекарської галузей. Висвітлено окремі аспекти механізму державного регулювання ринку зернопродукції в Україні.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\Економ_фін_пр_2014_3\9.pdf
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Сімакова, О. О.
    Дослідження якості питної води у виробництві хліба / О. О. Сімакова, І. А. Назаренко // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків : НТУ “ХПІ”, 2017. - Вип. 32(1254). - С. 112-116 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Пищевые производства
   Хлебопекарное производство

   Харчові виробництва

   Хлібопекарське виробництво

Кл.слова (ненормовані):
пшеничне борошно -- пшеничная мука -- клейковина -- питна вода -- питьевая вода -- амілолітичні ферменти -- милолитические ферменты -- протеолітичні ферменти -- протеолитические ферменты -- катіони -- катионы -- важкі метали -- тяжелые металлы -- тістоведення -- тестоведение -- виробництво хліба -- производство хлеба
Анотація: Були проведені експерименти з вивчення впливу важких металів на дію протеолітичних ферментів пшеничного борошна і визначенню впливу невеликого закислення води на процеси тістоведення і, отже, на якість готового хліба. Розроблено схему, що дозволяє як нейтралізувати надлишкову кислотність післямембранної води, так і збагатити її катіонами кальцію, які не тільки корисні для здоров'я у складі продукту, але й будучи активаторами ферментів, зможуть вплинути на протікання гідролітичних процесів при замісі тіста на такій воді, прискорити процеси тістоведення і поліпшити якість готового хліба. Калійкатіонування води дозволить не тільки без всяких додаткових добавок поліпшити якість готового хліба, але і значно скоротити процес тістоведення, а отже, і зменшити собівартість готового продукту.


Дод.точки доступу:
Назаренко, І. А.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)