Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=размер погрешности<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Баль-Прилипко, Л. В.
(доктор технічних наук, професор, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції).
Удосконалення методу очищення стічних вод м’ясопереробного підприємства / Л. В. Баль-Прилипко, О. П. Сокирко> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. -
№ 4
. - С. 41-44 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Кл.слова (ненормовані):
показники якості
--
аналіз стічних вод
--
гранично допустимі норми
--
розмір похибки
--
хімічне споживання кисню
--
коагулянти
--
органічні домішки
--
флокулянти
--
показатели качества
--
анализ сточных вод
--
предельно допустимые нормы
--
размер
погрешности
--
химическое потребление кислорода
--
коагулянты
--
органические примеси
--
флокулянты
Анотація:
Проведено порівняльні дослідження з очищення стічних вод м’ясопереробного підприємства, характерних високим вмістом органічних домішок та зважених речовин. Вивчено процес очищення стічних вод з коагуляцією: як коагулянти у парі з аніонним та катионним флокулянтами використовували гідроксохлорид алюмінію та хлорид заліза (ІІІ). Показано, що найбільш повне очищення досягається за використання пари "залізо (ІІІ) хлорид-катіонний флокулянт Р120".
Дод.точки доступу:
Сокирко, О. П. (аспірант кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)