Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=среднеевропейские показатели<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Захарченко, О. В. (кандидат економічних наук; доцент кафедри маркетингу; Одеська державна академія будівництва та архітектури).
    Розвиток галузі м'ясного скотарства в умовах глобалізації [Текст] / О. В. Захарченко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2016. - № 2. - С. 71-75 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.325.2(4УКР)в-05
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика отраслей сельского хозяйства

   Економіка галузей сільського господарства

   Экономика животноводства, 2009-2014 гг.

   Економіка тваринництва, 2009-2014 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
агропромышленный комплекс -- агропромисловий комплекс -- АПК -- глобализация -- глобалізація -- говядина -- яловичина -- домохозяйства -- домогосподарства -- животноводческие предприятия -- тваринницькі підприємства -- импорт мяса -- імпорт м'яса -- корма -- корми -- крупный рогатый скот -- велика рогата худоба -- КРС -- ВРХ -- мясное скотоводство -- м'ясне скотарство -- негативные факторы -- негативні фактори -- отраслевое развитие -- галузевий розвиток -- продуктивность животных -- продуктивність тварин -- себестоимость -- собівартість -- селекционно-племенная работа -- селекційно-племінна робота -- сельскохозяйственное производство -- сільськогосподарське виробництво -- среднеевропейские показатели -- середньоєвропейські показники -- зарубіжний досвід -- зарубежный опыт -- экономическая динамика -- економічна динаміка -- экспорт мяса -- експорт м'яса
Анотація: Досліджено динаміку основних показників розвитку галузі м'ясного скотарства. Встановлено, що за роки незалежності відбувся акцент зміщення вирощування ВРХ від сільськогосподарських виробників до господарств населення. Визначено, що на ефективність виробництва яловичини впливають такі фактори, як повноцінна годівля кормами, селекційно-племінна робота, забезпеченість кормами власного виробництва, державна фінансова підтримка, низька купівельна спроможність населення та ін. Показано, що продуктивність тварин, витрати кормових одиниць на 1 кг приросту живої маси худоби суттєво відстають від середньоєвропейських. З'ясовано, що останніми роками Україна збільшила експорт яловичини та скоротила обсяги імпорту. Наведено основні шляхи розвитку галузі м'ясного скотарства на інноваційній основі.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)