Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Каталог книг (47)
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року) (5)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=хлеб<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Показані документи
с 1 за 9
>
1.
Васильченко, А. Н.
(генеральный директор объединения "Укр
хлеб
пром").
Хлеб
в Украине (рынок, упаковка, тенденции) : беседа / А. Н. Васильченко ; провел В. Кривошей> // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2013. -
№ 5
. - С. 16-19. - табл., рис. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ . - ISSN 2225-2975
УДК
664.6
621.798
Рубрики:
Хлібопекарське виробництво
Хлеб
опекарное производство
Упаковка
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
хлібопекарське виробництво
--
хлеб
опекарное производство
--
ринок хліба
--
рынок
хлеб
а
--
особливості упаковки
--
особенности упаковки
--
интервью
--
інтерв'ю
Анотація:
Профессиональная оценка трансформации отношений производителя и потребителя
хлеб
а, изменений в украинском
хлеб
опекарском производстве, требований к упаковочным материалам.
Утримувачі документа:
НБ УИПА
Дод.точки доступу:
Кривошей, Валерій (кандидат хімічних наук)
Знайти схожі
>
2.
Яремчук, Наталія Валеріївна
(асистент кафедри організації агробізнесу та готельно-ресторанної справи; Вінницький національний аграрний університет).
Особливості ціноутворення у зернопродуктовому підкомплексі Вінницької області / Н. В. Яремчук> // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2014. -
№ 3
. - С. 35-40 : рис., а-табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка
Економіка сільського господарства
Экономика
Экономика сельского хозяйства
Україна
Украина
Вінницька область
Винницкая область
Кл.слова (ненормовані):
зернопродуктові підкомплекси
--
ціноутворення на зерно
--
виробничі витрати
--
рентабельність виробництва
--
рентабельність підприємств
--
ринок зерна
--
ціноутворення на борошно
--
ціноутворення хлібопекарських виробів
--
хліб
--
борошно пшеничне
--
пшеничне борошно
--
державне регулювання економіки
--
зернопродуктовые подкомплексы
--
ценообразование на зерно
--
производственные расходы
--
ценообразование на зерно
--
рентабельность предприятий
--
рентабельность производства
--
мука пшеничная
--
пшеничная мука
--
рынок зерна
--
ценообразование на муку
--
ценообразование
хлеб
опекарских изделий
--
хлеб
--
государственное регулирование экономики
Анотація:
Розглянуто міжсекторний баланс рентабельності суб'єктів національного ринку зерна. Досліджено особливості формування та встановлення цін на продукцію зернової, борошномельної та хлібопекарської галузей. Висвітлено окремі аспекти механізму державного регулювання ринку зернопродукції в Україні.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\tower-2008\textlok\Адвокат\Економ_фін_пр_2014_3\9.pdf
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
3.
Курач, Лариса
(кандидат педагогических наук; старший научный сотрудник Института педагогики Национальной академии наук Украины).
"Где
хлеб
но да тепло, там и жить добро" [Текст] / Л. Курач> // Всесвітня література в сучасній школі : щомісячний науково-методичний журнал. - 2014. -
№ 6
. - С. 48-52 : ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
74.268.1(4Рос)
Рубрики:
Методика викладання російської мови
Методика преподавания русского языка
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
викладання російської мови
--
преподавание русского языка
--
5 клас
--
5 класс
--
соціокультурна лінія змісту навчання
--
социокультурная линия содержания обучения
--
формування комунікативних умінь
--
формирование коммуникативных умений
--
аналіз тексту художнього твору
--
анализ текста художественного произведения
--
навчальні завдання
--
учебные задания
--
розробки уроків
--
разработки уроков
--
хліб
--
хлеб
Анотація:
Разработка урока урока русского языка в 5 классе на тему "
Хлеб
". Урок содержит тексты для анализа.
Утримувачі документа:
Дніпропетровська обласна бібліотека для молоді імені М. Свєтлова
Є примірники у відділах:
ЧЗ (03.07.2014р. - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
>
4.
>
Шифр: И5/2014/1
Журнал
Інтелектуальна власність в
Україні. - ISSN 1608-6422
2014р. № 1
Зміст:
Абдуліна, Ірина. Чи готовий законопроект до прийняття?
/ І. Абдуліна. - С.4-8
Левова, И. Права Интернет-пользователей: Россия и мир, теория и практика
/ И. Левова, Г. Шуклин, Д. Винник. - С.9-14
Каплин, Р. Авторские права в результатах специального исследования
/ Р. Каплин. - С.15-20 : диагр., табл.
Горнісевич, А. Питання патентного здирства в Україні
/ А. Горнісевич. - С.21-26. - Бібліогр. в кінці ст.
Колосов, О. Види ноу-хау та форми їх ідентифікації
/ О. Колосов. - С.27-33. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
Кошембар, Л. Відображення роялті в бухгалтерському та податковому обліку
/ Л. Кошембар. - С.34-42
Владимирова, Н. Спосіб захисту прав на торговельну марку
/ Н. Владимирова. - С.43-47
Петренко, В. Механізм захисту об'єктів промислової власності шляхом страхування фінансових ризиків
/ В. Петренко, Т. Петренко, Є. Кравченко. - С.47-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Аукціон інтелектуальної власності
. - С.50-52
Количество подаваемых патентных заявок в мире растет
. - С.52
Андрощук, Г. "Библейский
хлеб
" (відмова в реєстрації позначення з релігійною семантикою)
/ Г. Андрощук. - С.53-58. - Бібліогр. в кінці ст.
Андрощук, Г. Суперечка "золотих ведмедиків": Goldbear vs Lindt Teddy (об'ємний продукт може порушити словесний товарний знак)
/ Г. Андрощук. - С.58-59. - Бібліогр. в кінці ст.
Андрощук, Г. Київська телевежа: твір архітектури чи торговельна марка?
/ Г. Андрощук. - С.60-66. - Бібліогр. в кінці ст.
Нефьодов, О. Щодо підходів до оцінки частки ліцензіара
/ О. Нефьодов. - С.67-71
Про роботу Громадської ради при ДСІВУ
. - С.72
Про угоду Держінформнауки та адміністратора домену.УКР
. - С.72-73
Використання символіки Олімпіади - 2014
. - С.73
В Росії реєстр авторських і суміжних прав може запрацювати навесні 2014
. - С.74
Переповнення національних доменних зон знижує їх популярність
. - С.75
Є примірники у відділах:
всього 1 : ДБВ (1)
Вільні: ДБВ (1)
Знайти схожі
>
5.
Андрощук, Геннадій
"Библейский
хлеб
" (відмова в реєстрації позначення з релігійною семантикою) / Г. Андрощук> // Інтелектуальна власність в Україні. - 2014. -
№ 1
. - С. 53-58. - Бібліогр. в кінці ст. - В електронній формі (к. 263) . - ISSN 1608-6422
УДК
347.77
Рубрики:
Інтелектуальна власність
Интеллектуальная собственность
Кл.слова (ненормовані):
інтелектуальна власність
--
интеллектуальная собственность
--
патенти
--
патенты
--
релігія
--
религия
--
товарні знаки
--
товарные знаки
--
кодекси
--
кодексы
--
маркетинг
Анотація:
Про отказ в регистрации обозначения товарного знака с религиозной семантикой "Библейский
хлеб
" в Роспатенте.
Утримувачі документа:
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
Знайти схожі
>
6.
Курінна, Марина
.
Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ - початок ХХІ століття) [Текст] / Марина Курінна> // Народна творчість та етнологія. - 2016. -
№ 4
. - С. 47-53. - Література : 14 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
39(4/9)
ББК
63.52
Рубрики:
Етнологія, 20 ст. кін.-21 ст. поч.
Этнология, 20 ст. кон.-21 ст. нач.
Україна
Украина
Запорізька область
Запорожская область
Кл.слова (ненормовані):
поаседневная едаеда
--
етнографія України
--
повсякденна їжа
--
кулінарні традиції
--
национальные меньшинства Украины
--
національні меншини в Україні
--
традиционное питание
--
традиційне харчування
--
українська народна їжа
--
украинская народная еда
--
чешські переселенці
--
чешские переселенцы
--
типи страв
--
типы блюд
--
хліб
--
хлеб
--
виготовлення хлібу
--
приготовление
хлеб
а
--
печені борошняні вироби
--
печеніе мучніе изделия
--
овочеві страви
--
овощные блюда
--
м'ясні страви
--
мясные блюда
--
молочні вироби
--
молочные изделия
Анотація:
У статті, підготовленій на основі польових матеріалів автора, проаналізовано комплекс повсякденних страв сучасних нащадків чеських переселенців, які мешкають у с. Новгородківка Мелітопольського району Запорізької області.
Знайти схожі
>
7.
Бех, Катерина
.
Весільне печиво: традиційне обдарування та нові практики / Катерина Бех> // Народна творчість та етнологія. - 2016. -
№ 5
. - С. 90-95. - Література : 16 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
39(477)
ББК
63.5(4Укр)
Рубрики:
Етнологія
Этнология
Кл.слова (ненормовані):
весілля
--
весільні обряди
--
обрядове печиво
--
обрядовое печенье
--
свадебные обряды
--
свадьба
--
семейные обычаи и обряды
--
сімейні звичаї та обряди
--
хлеб
в народной культуре
--
хліб у народній культурі
Анотація:
У статті проаналізовано використання традиційного обрядового печива, простежено трансформації обдарування й частування випічкою гостей, репрезентовано нові тенденції та форми весільного почастунку.
Знайти схожі
>
8.
Бральчук, Марина
(вихователь-методист).
Від зернятка пшениці до смачної паляниці : цикл міні-занять для старших дошкільнят / М. Бральчук> // Дошкільне виховання. - 2016. -
№ 8
. - С. 20-21. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
ББК
74.102.42
Рубрики:
Інтегроване навчання
Интегрированное обучение
Кл.слова (ненормовані):
інтегрована освіта
--
природознавство
--
дитина і світ
--
дидактичні посібники
--
хліб
--
интегрованное образование
--
природоведение
--
ребенок и мир
--
дидактические пособия
--
хлеб
Анотація:
У статті представлена серія міні-занять з природознавства для дітей старшої групи дитсадка.
Утримувачі документа:
НБ МДУ
Знайти схожі
>
9.
Галясний, І. B.
Дослідження іонозв’язувальної здатності білків безглютенової борошняної сировини в присутності тваринних білків / І. B. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2018. -
Вип. 9(1285)
. - С. 179-184 : іл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
664.6
ББК
36.83
Рубрики:
Харчові виробництва
Пищевые производства
Хлібопекарське виробництво
Хлеб
опекарное производство
Кл.слова (ненормовані):
потенціометричне титрування
--
безглютенове борошно
--
тваринні білки
--
буферні властивості
--
бездріжджове тісто
--
хліб
--
борошняна сировина
--
продукти харчування
--
потенциометрическое титрование
--
безглютеновая мука
--
животные белки
--
буферные свойства
--
бездрожжевое тесто
--
хлеб
--
мучное сырье
--
продукты питания
Анотація:
Розкриваються особливості стану білково-протеїназного комплексу борошняного тіста, що є вкрай важливим для розуміння можливих механізмів регулювання структури безглютенового тіста. Досліджено іонозв’язувальну здатність білків рисового, кукурудзяного борошна та їх суміші в присутності молочних білків кефіру та тваринних білків, отриманих із вторинної м’ясної сировини. Встановлено, що взаємодія між рослинними білками борошна та білками тваринного походження у водно-борошняній суспензії впливає на загальну здатність зв’язувати іони водню та гідроксильних груп. Отримані результати спрямовані на покращення структурно-механічних властивостей борошняного безглютенового бездріжджового тіста та хліба.
Дод.точки доступу:
Гавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)