Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (47)Каталог книг НМетАУ (до 2022 року) (5)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хлеб<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.


    Васильченко, А. Н. (генеральный директор объединения "Укрхлебпром").
    Хлеб в Украине (рынок, упаковка, тенденции) : беседа / А. Н. Васильченко ; провел В. Кривошей // Упаковка : журнал для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2013. - № 5. - С. 16-19. - табл., рис. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ . - ISSN 2225-2975
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Хлебопекарное производство

   Упаковка

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
хлібопекарське виробництво -- хлебопекарное производство -- ринок хліба -- рынок хлеба -- особливості упаковки -- особенности упаковки -- интервью -- інтерв'ю
Анотація: Профессиональная оценка трансформации отношений производителя и потребителя хлеба, изменений в украинском хлебопекарском производстве, требований к упаковочным материалам.

Утримувачі документа:
НБ УИПА

Дод.точки доступу:
Кривошей, Валерій (кандидат хімічних наук)

Знайти схожі

2.


    Яремчук, Наталія Валеріївна (асистент кафедри організації агробізнесу та готельно-ресторанної справи; Вінницький національний аграрний університет).
    Особливості ціноутворення у зернопродуктовому підкомплексі Вінницької області / Н. В. Яремчук // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2014. - № 3. - С. 35-40 : рис., а-табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка
   Економіка сільського господарства

   Экономика

   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    Украина

    Вінницька область

    Винницкая область

Кл.слова (ненормовані):
зернопродуктові підкомплекси -- ціноутворення на зерно -- виробничі витрати -- рентабельність виробництва -- рентабельність підприємств -- ринок зерна -- ціноутворення на борошно -- ціноутворення хлібопекарських виробів -- хліб -- борошно пшеничне -- пшеничне борошно -- державне регулювання економіки -- зернопродуктовые подкомплексы -- ценообразование на зерно -- производственные расходы -- ценообразование на зерно -- рентабельность предприятий -- рентабельность производства -- мука пшеничная -- пшеничная мука -- рынок зерна -- ценообразование на муку -- ценообразование хлебопекарских изделий -- хлеб -- государственное регулирование экономики
Анотація: Розглянуто міжсекторний баланс рентабельності суб'єктів національного ринку зерна. Досліджено особливості формування та встановлення цін на продукцію зернової, борошномельної та хлібопекарської галузей. Висвітлено окремі аспекти механізму державного регулювання ринку зернопродукції в Україні.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\Економ_фін_пр_2014_3\9.pdf
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

3.


    Курач, Лариса (кандидат педагогических наук; старший научный сотрудник Института педагогики Национальной академии наук Украины).
    "Где хлебно да тепло, там и жить добро" [Текст] / Л. Курач // Всесвітня література в сучасній школі : щомісячний науково-методичний журнал. - 2014. - № 6. - С. 48-52 : ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 74.268.1(4Рос)
Рубрики: Методика викладання російської мови
   Методика преподавания русского языка

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
викладання російської мови -- преподавание русского языка -- 5 клас -- 5 класс -- соціокультурна лінія змісту навчання -- социокультурная линия содержания обучения -- формування комунікативних умінь -- формирование коммуникативных умений -- аналіз тексту художнього твору -- анализ текста художественного произведения -- навчальні завдання -- учебные задания -- розробки уроків -- разработки уроков -- хліб -- хлеб
Анотація: Разработка урока урока русского языка в 5 классе на тему "Хлеб". Урок содержит тексты для анализа.

Утримувачі документа:
Дніпропетровська обласна бібліотека для молоді імені М. Свєтлова
Є примірники у відділах:
ЧЗ (03.07.2014р. - Б.ц.) (вільний)

Знайти схожі

4.
Шифр: И5/2014/1
   Журнал

Інтелектуальна власність в Україні. - ISSN 1608-6422
2014р. № 1
Зміст:
Абдуліна, Ірина. Чи готовий законопроект до прийняття? / І. Абдуліна. - С.4-8
Левова, И. Права Интернет-пользователей: Россия и мир, теория и практика / И. Левова, Г. Шуклин, Д. Винник. - С.9-14
Каплин, Р. Авторские права в результатах специального исследования / Р. Каплин. - С.15-20 : диагр., табл.
Горнісевич, А. Питання патентного здирства в Україні / А. Горнісевич. - С.21-26. - Бібліогр. в кінці ст.
Колосов, О. Види ноу-хау та форми їх ідентифікації / О. Колосов. - С.27-33. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
Кошембар, Л. Відображення роялті в бухгалтерському та податковому обліку / Л. Кошембар. - С.34-42
Владимирова, Н. Спосіб захисту прав на торговельну марку / Н. Владимирова. - С.43-47
Петренко, В. Механізм захисту об'єктів промислової власності шляхом страхування фінансових ризиків / В. Петренко, Т. Петренко, Є. Кравченко. - С.47-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Аукціон інтелектуальної власності. - С.50-52
Количество подаваемых патентных заявок в мире растет. - С.52
Андрощук, Г. "Библейский хлеб" (відмова в реєстрації позначення з релігійною семантикою) / Г. Андрощук. - С.53-58. - Бібліогр. в кінці ст.
Андрощук, Г. Суперечка "золотих ведмедиків": Goldbear vs Lindt Teddy (об'ємний продукт може порушити словесний товарний знак) / Г. Андрощук. - С.58-59. - Бібліогр. в кінці ст.
Андрощук, Г. Київська телевежа: твір архітектури чи торговельна марка? / Г. Андрощук. - С.60-66. - Бібліогр. в кінці ст.
Нефьодов, О. Щодо підходів до оцінки частки ліцензіара / О. Нефьодов. - С.67-71
Про роботу Громадської ради при ДСІВУ. - С.72
Про угоду Держінформнауки та адміністратора домену.УКР. - С.72-73
Використання символіки Олімпіади - 2014. - С.73
В Росії реєстр авторських і суміжних прав може запрацювати навесні 2014. - С.74
Переповнення національних доменних зон знижує їх популярність. - С.75
Є примірники у відділах: всього 1 : ДБВ (1)
Вільні: ДБВ (1)

Знайти схожі

5.


    Андрощук, Геннадій
    "Библейский хлеб" (відмова в реєстрації позначення з релігійною семантикою) / Г. Андрощук // Інтелектуальна власність в Україні. - 2014. - № 1. - С. 53-58. - Бібліогр. в кінці ст. - В електронній формі (к. 263) . - ISSN 1608-6422
УДК
Рубрики: Інтелектуальна власність
   Интеллектуальная собственность

Кл.слова (ненормовані):
інтелектуальна власність -- интеллектуальная собственность -- патенти -- патенты -- релігія -- религия -- товарні знаки -- товарные знаки -- кодекси -- кодексы -- маркетинг
Анотація: Про отказ в регистрации обозначения товарного знака с религиозной семантикой "Библейский хлеб" в Роспатенте.

Утримувачі документа:
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна

Знайти схожі

6.


    Курінна, Марина.
    Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ - початок ХХІ століття) [Текст] / Марина Курінна // Народна творчість та етнологія. - 2016. - № 4. - С. 47-53. - Література : 14 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 63.52
Рубрики: Етнологія, 20 ст. кін.-21 ст. поч.
   Этнология, 20 ст. кон.-21 ст. нач.

   Україна
    Украина

    Запорізька область

    Запорожская область

Кл.слова (ненормовані):
поаседневная едаеда -- етнографія України -- повсякденна їжа -- кулінарні традиції -- национальные меньшинства Украины -- національні меншини в Україні -- традиционное питание -- традиційне харчування -- українська народна їжа -- украинская народная еда -- чешські переселенці -- чешские переселенцы -- типи страв -- типы блюд -- хліб -- хлеб -- виготовлення хлібу -- приготовление хлеба -- печені борошняні вироби -- печеніе мучніе изделия -- овочеві страви -- овощные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда -- молочні вироби -- молочные изделия
Анотація: У статті, підготовленій на основі польових матеріалів автора, проаналізовано комплекс повсякденних страв сучасних нащадків чеських переселенців, які мешкають у с. Новгородківка Мелітопольського району Запорізької області.


Знайти схожі

7.


    Бех, Катерина.
    Весільне печиво: традиційне обдарування та нові практики / Катерина Бех // Народна творчість та етнологія. - 2016. - № 5. - С. 90-95. - Література : 16 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
ББК 63.5(4Укр)
Рубрики: Етнологія
   Этнология

Кл.слова (ненормовані):
весілля -- весільні обряди -- обрядове печиво -- обрядовое печенье -- свадебные обряды -- свадьба -- семейные обычаи и обряды -- сімейні звичаї та обряди -- хлеб в народной культуре -- хліб у народній культурі
Анотація: У статті проаналізовано використання традиційного обрядового печива, простежено трансформації обдарування й частування випічкою гостей, репрезентовано нові тенденції та форми весільного почастунку.


Знайти схожі

8.


    Бральчук, Марина (вихователь-методист).
    Від зернятка пшениці до смачної паляниці : цикл міні-занять для старших дошкільнят / М. Бральчук // Дошкільне виховання. - 2016. - № 8. - С. 20-21. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
ББК 74.102.42
Рубрики: Інтегроване навчання
   Интегрированное обучение

Кл.слова (ненормовані):
інтегрована освіта -- природознавство -- дитина і світ -- дидактичні посібники -- хліб -- интегрованное образование -- природоведение -- ребенок и мир -- дидактические пособия -- хлеб
Анотація: У статті представлена серія міні-занять з природознавства для дітей старшої групи дитсадка.

Утримувачі документа:
НБ МДУ

Знайти схожі

9.


    Галясний, І. B.
    Дослідження іонозв’язувальної здатності білків безглютенової борошняної сировини в присутності тваринних білків / І. B. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2018. - Вип. 9(1285). - С. 179-184 : іл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Харчові виробництва
   Пищевые производства

   Хлібопекарське виробництво

   Хлебопекарное производство

Кл.слова (ненормовані):
потенціометричне титрування -- безглютенове борошно -- тваринні білки -- буферні властивості -- бездріжджове тісто -- хліб -- борошняна сировина -- продукти харчування -- потенциометрическое титрование -- безглютеновая мука -- животные белки -- буферные свойства -- бездрожжевое тесто -- хлеб -- мучное сырье -- продукты питания
Анотація: Розкриваються особливості стану білково-протеїназного комплексу борошняного тіста, що є вкрай важливим для розуміння можливих механізмів регулювання структури безглютенового тіста. Досліджено іонозв’язувальну здатність білків рисового, кукурудзяного борошна та їх суміші в присутності молочних білків кефіру та тваринних білків, отриманих із вторинної м’ясної сировини. Встановлено, що взаємодія між рослинними білками борошна та білками тваринного походження у водно-борошняній суспензії впливає на загальну здатність зв’язувати іони водню та гідроксильних груп. Отримані результати спрямовані на покращення структурно-механічних властивостей борошняного безглютенового бездріжджового тіста та хліба.


Дод.точки доступу:
Гавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)