Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хлебопекарная отрасль<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.


    Труш, Ю. П. (асистент Національного університету харчових технологій України).
    Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі / Ю. П. Труш // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2013. - № 11. - С. 182-186 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25в6-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
внутриотраслевая конкурентоспособность -- внутріщньогалузева конкурентоспроможність -- управление качеством продукции -- управління якістю -- качество продукции -- якість продукції -- комплексные целевые программы -- комплексні цільові програми -- программно-целевое планирование -- програмно-цільове планування -- управленческие системы -- управлінські системи -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська галузь -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства
Анотація: Розглянуто застосування програмно-цільового планування, що лежить в основі комплексних цільових програм та дозволяє в організаціях підвищити точність прогнозів і наблизити планові показники до фактичних, що значною мірою сприяє успішному розвитку підприємств.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

2.


    Грибан, Сергій Вікторович (аспірант; Житомирський національний агроекологічний університет).
    Бізнес-процеси та ефективність діяльності підприємств хлібопекарської галузі регіону / С. В. Грибан // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2015. - № 1. - С. 113-120 : табл.; рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка легкої та харчової промисловості
   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Україна
    Украина

    Житомирська область

    Житомирская область

Кл.слова (ненормовані):
хлібопекарська галузь -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська промисловість -- хлебопекарная промышленность -- хлібопекарські підприємства -- хлебопекарные предприятия -- управленческий учет -- упралінський облік -- реінжиніринг -- реинжиниринг -- бізнес-процеси -- бизнес-процессы -- фінансові результати -- финансовые результаты -- операційні витрати -- операционные расходы -- прибутковість капіталу -- прибыльность капитала -- оборотність активів -- оборачиваемость активов -- управління прибутком -- управление прибылью
Анотація: Перед підприємствами хлібопекарської галузі постійно стоїть двояке завдання: досягти бажаного рівня прибутковості та не допустити суттєвого зростання цін на основні види хліба і хлібобулочної продукції. За допомогою бізнес-процесу «Облік» проаналізовано ефективність операційної діяльності підприємств хлібопекарської галузі, а саме таких бізнес-процесів, як «виробництво», «кадри», «менеджмент», «закупки», «логістика». Важливе значення тут відіграють фінансові коефіцієнти, які одночасно відображають цілі бізнесу та його стандарти, уможливлюють оцінити як поточний стан, так і довгострокові стратегії підприємства, забезпечують менеджера інформацією про найважливіші аспекти діяльності підприємств, що потребують оперативного втручання.

Перейти к внешнему ресурсу: текст статьи

Знайти схожі

3.


    Труш, Ю. П. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій України).
    Принципи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарної галузі / Ю. П. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 10. - С. 106-109 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
управление качеством -- управління якістю -- потребители хлебобулочной продукции -- споживачі хлібобулочної продукції -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства -- управленческие системы -- управлінські системи -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська галузь
Анотація: Із розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальним залишається питання, пов'язане з аналізом принципів управління якістю, що являють собою узагальнене формування вимог та правил, застосування яких дозволить підвищити ефективність управління якістю продукції.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Левченко, Ю.Г. (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій); Киевхлеб, украинское ЧАО \о нем\

Знайти схожі

4.


    Колумбет, О. П. (кандидат економічних наук; доцент; професор кафедри обліку та загальноекономічних дисциплін Відкритого міжналродного університету розвитку людини "Україна").
    Аналіз оборотних матеріальних активів у хлібопекарній галузі [Текст] : напрями дослідження науковців / О. П. Колумбет // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 5. - С. 183-186 : табл., граф., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.052.5(4УКР) + 65.304.25(4УКР)-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства

   Бухгалтерський облік в галузях господарства

   Финансы пищевой промышленности, 2003-2013 гг.

   Фінанси харчової промисловості, 2003-2013 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
анализ оборотных материальных активов -- аналіз оборотних матеріальних активів -- ассортимент -- асортимент -- организационные аспекты -- організаційні аспекти -- отраслевые рынки -- отраслевые рынки -- виробничі запаси -- производственные запасы -- управленческий анализ -- управлінський аналіз -- хлібопекарська галузь -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарські підприємства -- хлебопекарные производства
Анотація: Досліджено сучасний стан ринку хліба і хлібобулочних виробів в Україні. На основі проведеного дослідження виділені основні проблеми в діяльності хлібопекарських підприємств України. Обгрунтовано теоретичні положення та методичні рекомендації з управлінського аналізу оборотних матеріальних активів хлібопекарських підприємств для інформаційного забезпечення прийняття управлінських рішень.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

5.


    Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України).
    Комплекс заходів з удосконалення системи управління якістю продукції [Текст] / Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 9. - С. 106-109 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
маркетинговая политика предприятий -- маркетингова політика підприємств -- управление качеством -- управління якістю -- качество продукции -- якість продукції -- организация производства -- організація виробництва -- конкурентоспособность продукции -- конкурентоспроможність продукції -- потребители продукции -- споживачі продукції -- управленческие системы -- управлінські системи -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська галузь
Анотація: На підприємствах з виробництва хлібопекарських виробів управління якістю здійснюється вибірково, без чіткого взаємозв'язку всіх функцій системи управління якістю, в умовах недостатнього врахування впливу на якість основних організаційно-економічних факторів, а також адміністративних важелів. Комплексне вирішення цих питань у галузі дозводить підвищити якість та конкурентоспроможність продукції підприємств зазначеного виду діяльності.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій)

Знайти схожі

6.


    Керанчук, Тетяна Львівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри економіки і права Національного університету харчових технологій; м.Київ).
    Управління інвестиційними проектами підприємства на основі ціннісно-орієнтованих підходів [Текст] / Т. Л. Керанчук, Т. П. Басюк // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. - № 9. - С. 137-143 : габл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.304.25(4УКР)а7-56
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
инвестиционные проекты -- інвестиційні проекти -- предприятия -- підприємства -- рыночная добавленная стоимость -- ринкова додана вартість -- рыночная стоимость компаний -- ринкова вартість компаній -- управленческие системы -- управлінські системи -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська галузь -- экономическая добавленная стоимость -- економічна додана вартість -- экономическая эффективность -- економічна ефективність
Анотація: Розглянуто особливості оцінювання ефективності інвестиційних проектів підприємства на основі показників економічної (EVA) та ринкової доданої вартості (MVA) та викладено авторське бачення оцінювання впливу економічної доданої вартості на ринкову вартість компанії.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Басюк, Тетяна Петрівна (кандидат економічних наук; доцент; Національний університет харчових технологій; м.Київ); Киевхлеб, украинское ЧАО \о нем\

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)