Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хлібобулочні вироби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.
   65.304.25(УКР)-5
   К 67


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Моніторинг сучасного стану ринку хлібобулочних виробів / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2012. - № 12. - С. 132-136 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(УКР)-5 + 65.422.5(УКР)-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2006-2011 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2006-2011 рр.

   Торговля отдельными видами товаров

   Торгівля окремими видами товарів

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
конкуренция -- конкуренція -- отраслевые рынки -- галузеві ринки -- региональная дифференциация -- регіональна диференціація -- стратегические отрасли -- стратегічні галузі -- товарный ассортимент -- товарний асортимент -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебопекарская отрасль -- хлібопекарська галузь -- экспорт хлеба -- експорт хліба -- продукты питания -- продукти харчування
Анотація: Розглянуто сучасний стан ринку хлібобулочних виробів, розкривається асортимент і обсяги випуску хлібобулочних виробів, зростання конкуренції на ринку збуту, нарощування експорту продукції.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

2.


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Дослідження процесу управління якістю на хлібопекарських підприємствах / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць / Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2013. - № 1. - С. 77-81. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
единые системы закупок -- єдині системи закупівель -- единые торги -- єдині торги -- интегрированные управленческие системы -- інтегровані управлінські системи -- информационные технологии -- інформаційні технології -- IT-решения -- IT-рішення -- компьютерные системы -- комп'ютерні системи -- качество продукции -- якість продукції -- модульное структурирование -- модульне структурування -- онлайн-закупки -- онлайн-закупівлі -- пекарни -- пекарні -- постоянные улучшения -- постійні покращення -- потребительская ориентация -- споживацька орієнтація -- процессные подходы -- процесні підходи -- сбытовые преимущества -- збутові переваги -- сырьевые поставщики -- сировинні постачальники -- управленческая ответственность -- управлінська відповідальність -- управлінське лідерство -- управленческое лидерство -- целевая направленность -- цільова спрямованість -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства -- CSB-системы -- CSB-системи -- управління якістю -- управление качеством
Анотація: Розглянуто заходи щодо вдосконалення системи управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

3.


    Бокій, Олена Володимирівна (науковий співробітник відділу економічних досліджень; Інститут продовольчих ресурсів НААН).
    Споживання хліба і хлібопродуктів та купівельна спроможність населення України [Текст] / О. В. Бокій // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2016. - № 1. - С. 48-55 : табл.-5; рис.-2. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Экономика

   Економіка легкої та харчової промисловості

   Економіка легкої та харчової промисловості

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібопродукти -- хлебопродукты -- ринок хліба -- рынок хлеба -- споживання хліба -- потребление хлеба -- виробництво хлібобулочних виробів -- производство хлебобулочных изделий -- купівельна спроможність населення -- покупательская способность населения -- платоспроможний попит -- платежеспособный спрос -- грошові витрати -- денежные расходы -- заробітна плата -- заработная плата -- інфляція -- инфляция
Анотація: Визначено тенденції споживання хліба та чинники купівельної спроможності на ринку хліба і хлібопродуктів в Україні в умовах інфляційних процесів та кризи в суспільстві. Досліджено економічну, соціальну й демографічну складові, розглянуто структуру грошових доходів домогосподарств. Визначено частку хлібобулочних виробів промислового виробництва в загальному споживанні хліба і хлібопродуктів та тенденції її зміни. Проаналізовано поведінку покупців на ринку хліба та хлібопродуктів залежно від кризових явищ у країні й інших чинників впливу.


Знайти схожі

4.


   
    Упаковка для кондитерских и хлебобулочных изделий (мировой опыт) // Упаковка. - 2017. - № 1. - С. 14-17 : фот.цв. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
Рубрики: Поліграфічна промисловість
   Друкарська справа в цілому

   Полиграфическая промышленность

   Типографское дело в целом

Кл.слова (ненормовані):
упаковка продукции -- упаковка продукції -- упаковочная продукция -- пакувальна продукція -- производство упаковки -- виробництво пакувальної продукції -- споживачі пакувальної продукції -- потребители упаковочной продукции -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- компанії -- компании -- рекламні акції -- рекламные акции
Анотація: Представлено мировой опыт компаний-производителей хлебобулочной и кондитерской продукции в области применения инноваций, обеспечивающих повышение эффективности продаж. Помогают в этом производители упаковочных материалов, предоставляющие современные экономные, экстравагантные упаковочные материалы.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2017_1\3.pdf

Дод.точки доступу:
Nestle, компания \о ней\; Bionatic, компанія \про неї\; Buhler AG, компанія \про неї\

Знайти схожі

5.


    Конончук, С. С.
    Низкотемпературный автоматизированный склад и его оборудование / С. С. Конончук // Упаковка. - 2017. - № 2. - С. 34-37 : рис. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
Рубрики: Харчові виробництва
   Хлібопекарне виробництво

   Пищевые производства

   Хлебопекарное производство

Кл.слова (ненормовані):
автоматизированные склады -- автоматизовані склади -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- автоматизированные системы складирования -- автоматизовані системи складування -- компании -- компанії -- интегрированные краны -- інтегровані крани -- логистические центры -- логістичні центри -- транспортирование паллет -- транспортування палет -- продукты глубокой заморозки -- продукти глибокої заморозки -- условия хранения продукции -- умови зберігання продукції
Анотація: Речь идет об атоматизированных высотных складах для продуктов глубокой заморозки компании SSI SCHAFER.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2017_2\9.pdf

Дод.точки доступу:
SSI SCHAFER, компания \о ней\

Знайти схожі

6.


    Жайворонок, Л. В. (старший викладач).
    Структурні особливості виробництва та ринку хлібобулочних виробів України [Текст] / Л. В. Жайворонок // Економіка та держава : міжнародний науково-практичний журнал. - 2017. - № 1. - С. 82-87 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Экономика
   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Економіка

   Економіка легкої та харчової промисловості

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
ринок хліба -- рынок хлеба -- хлібопекарські підприємства -- хлебопекарные предприятия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- обсяг виробництва -- объем производства -- асортимент товарів -- ассортимент товаров -- конкуренція -- конкуренция
Анотація: Досліджено та охарактеризовано структурні особливості виробництва та ринку хлібобулочних виробів України, специфіку господарської діяльності окремих підприємств галузі та умови формування їх маркетингової товарної політики. Наведено статистичні дані про обсяги промислового виробництва та споживання хлібопекарської продукції. Встановлено, що на ринку хліба і хлібобулочних виробів функціонує велика кількість підприємств різних розмірів і форм власності, які конкурують між собою на регіональних ринках.


Знайти схожі

7.


    Крамаренко, Д. П.
    Дослідження впливу добавок гідробіонтів і молочної кислоти на газоутворюючу здатність зернової суміші для хлібобулочних виробів [Текст] / Д. П. Крамаренко // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - Вип. 53(1274). - С. 89-94 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Пищевые производства
   Хлебопекарное производство

   Харчові виробництва

   Хлібопекарське виробництво

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- гідробіонти -- гидробионты -- зернові суміши -- зерновые смеси -- газоутворення -- газообразование -- молочна кислота -- молочная кислота
Анотація: Присвячено дослідженню впливу добавок гідробіонтів і молочної кислоти на газоутворюючу здатність зернової суміші для хлібобулочних виробів. Як свідчать отриманні данні в якості джерел молочної кислоти при ферментації зернової суміші найбільш ефективними на процес газоутворення виявися вплив концентрату молочнокислої закваски та підсирної молочної сироватки, зразки з використанням яких мають швидкість газоутворення 11,73 см3 /хв і 10,56 см3 /хв відповідно. Максимуми газоутворення знаходяться в інтервалі 15-25 хвилин та 50-70 хвилин. Всі дослідні добавки гідробіонтів сприяють інтенсифікації процесу бродіння тіста і розстоювання тістових заготовок внаслідок збагачення тіста біологічно активними сполуками, що призводить до активізації і життєдіяльності дріжджових клітин. Найбільш ефективно впливає на швидкість газоутворення добавка гідролізату з молюсків, які підвищує її на 22,66-26,01% в порівнянні з контролем. Добавка цистозіри підвищує загальну швидкість газоутворення на 19,35-22,98%, а добавка ряски на 12,68-16,56%. Ключові слова: хлі


Знайти схожі

8.
   06
   Л 89


Львівська політехника

    Завербний, А. Р.
    Визначення конструкційних параметрів машин для різання хлібобулочних виробів / А. Р. Завербний, Ю. В. Кодра // Вісник / Львів. політех. - Львів : Вид-во НУ "Львівська політехніка", 2018. - № 891: Оптимізація виробничих процесів і технічний контроль у машинобудуванні та приладобудуванні. - С. 3-7. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Машинознавство
   Машиноведение

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- параметри різання -- параметры резки -- автоматизація -- автоматизация -- кут заточки -- угол заточки -- потужність -- мощность


Дод.точки доступу:
Кодра, Ю. В.; Львівська політехника
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)