Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=663.1<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Ивченко, А. И.
    Упаковка для виски Glenfiddich (история и ретроспектива) / А. И. Ивченко // Упаковка. - 2016. - № 1. - С. 52-55 : фот.цв. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
ББК 36.87
Рубрики: Пищевые производства
   Бродильные производства

   Харчове виробництво

   Бродильні виробництва

Кл.слова (ненормовані):
ликеро-водочное производство -- производство виски -- виски бочковой крепости -- купажированное виски -- шотландское виски -- упаковка виски -- стеклянные бутылки -- дизайн бутылок -- коллекционное виски -- упаковка коллекционного виски
Анотація: Ретроспектива бутылок для виски компании Willian Grand & Sons.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_1\14.pdf

Дод.точки доступу:
Грант, Вильям \о нем\; Willian Grand & Sons, компания \о ней\

Знайти схожі

2.


    Цыганкова, Е. В. (аспирант).
    Исследование показателей качества белых и розовых виноматериалов из перспективных сортов винограда [Текст] / Е. В. Цыганкова, М. В. Билько // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. - Вип. 12(1184). - С. 201-206 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
Рубрики: Пищевые производства
   Харчові виробництва

   Бродильные производства

   Бродильні виробництва

Кл.слова (ненормовані):
виноматериалы -- виноматеріали -- расы дрожжей -- раси дріжджів -- сорта винограда -- сорти винограду -- Санджовезе -- Сира -- Сіра -- Пти Вердо -- Пті Вердо -- Буковинка -- альдегиды -- альдегіди -- терпеновые спирты -- терпенові спирти -- монофлавоноиды -- монофлавоноіди
Анотація: Представлены результаты исследований ароматического и фенольного комплексов белых и розовых сухих виноматериалов из перспективных для Украины сортов винограда Санджовезе, Сира, Пти Вердо, Буковинка и влияния на них рас дрожжей. Установлено, что ароматический комплекс виноматериалов обусловлен альдегидами, сложными эфирами, высшими и терпеновыми спиртами. Наиболее ароматным сортом является Буковинка, о чем свидетельствуют высокие значения терпеновых спиртов. Розовые виноматериалы содержат большее количество монофлавоноидов. Проведен сравнительный анализ органолептических и оптических показателей качества виноматериалов.



Дод.точки доступу:
Билько, М. В. (аспирант)

Знайти схожі

3.


    Бондар, С. М. (кандидат технічних наук).
    Інтенсифікація біотехнологічного процесу аеробної обробки рідких субстратів [Текст] / С. М. Бондар, О. Б. Чабанова, А. А. Трубнікова // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - Вип. 18(1190). - С. 158-163. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Пищевые производства
   Бродильные производства

   Харчові виробництва

   Бродильні виробництва

Кл.слова (ненормовані):
пристрії -- устройства -- аеробна ферментація -- аэробная ферментация -- рідкі відходи -- жидкие отходы -- піноутворення -- пенообразование -- масообмін -- массообмен -- математичний аналіз -- математический анализ -- бродильні виробництва -- бродильные производства
Анотація: Розглянуто пристрій на базі конічної поверхні що обертається для поліпшення масопереносу між рідиною і газом. За рахунок відцентрової сили на поверхні зануреного конуса формується тонка плівка рідини, що утворює значну площу контакту плівки і газової фази. Встановлено, що масообмін між рідиною і газом стосовно оксигену залежить від швидкості обертання конуса і глибини його занурення. Визначено питомі енерговитрати процесу. Наведено дані щодо піноутворення для даного варіанту пристрою у порівнянні із традиційним ферментером. Проведено математичний аналіз основних залежностей процесу масообміну між рідиною і газом. Запропоновано просту модель, що адекватно відображає сутність процесу.


Дод.точки доступу:
Чабанова, О. Б. (кандидат технічних наук); Трубнікова, А. А. (аспірант)

Знайти схожі

4.


    Циганкова, О. В. (аспірант).
    Дослідження впливу способу переробки винограду на фенольний комплекс столових вин [Текст] / О. В. Циганкова, М. В. Білько // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. - Вип. 25(1197). - С. 164-170 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Пищевые производства
   Бродильные производства

   Харчові виробництва

   Бродильні виробництва

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
способи переробки винограду -- способы переработки винограда -- виноматеріали -- виноматериалы -- технологічний запас фенольних речовин -- технологический запас фенольных веществ -- флавоноїди -- флавоноиды -- антоціани -- антоцианы -- катехіни -- катехины -- переробка винограду -- переработка винограда -- столові вина -- столовые вина
Анотація: Представлені результати досліджень фенольного комплексу рожевих і червоних виноматеріалів із виноградусортів Санджовезе, Сіра, Пті Вердо. Встановлено, що спосіб переробки винограду істотно впливає на якісний і кількісний склад фенольного комплексу. Висока масова концентрація біофлавоноїдів була в схемах переробки винограду, що передбачали підброджування і бродіння м’язги. Проведено порівняльний аналіз органолептичних, фізико-хімічних і оптичних показників якості виноматеріалів. Перспективні для України сорти винограду Санджовезе, Сіра, Пті Вердо мають хороший потенціал для отримання вин з високою біологічною цінністю.


Дод.точки доступу:
Білько, М. В. (кандидат технічних наук)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)