Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>U=663.1<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Ивченко, А. И.
Упаковка для виски Glenfiddich (история и ретроспектива) / А. И. Ивченко> // Упаковка. - 2016. -
№ 1
. - С. 52-55 : фот.цв. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
663.1
ББК
36.87
Рубрики:
Пищевые производства
Бродильные производства
Харчове виробництво
Бродильні виробництва
Кл.слова (ненормовані):
ликеро-водочное производство
--
производство виски
--
виски бочковой крепости
--
купажированное виски
--
шотландское виски
--
упаковка виски
--
стеклянные бутылки
--
дизайн бутылок
--
коллекционное виски
--
упаковка коллекционного виски
Анотація:
Ретроспектива бутылок для виски компании Willian Grand & Sons.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_1\14.pdf
Дод.точки доступу:
Грант, Вильям \о нем\; Willian Grand & Sons, компания \о ней\
Знайти схожі
>
2.
Цыганкова, Е. В.
(аспирант).
Исследование показателей качества белых и розовых виноматериалов из перспективных сортов винограда [Текст] / Е. В. Цыганкова, М. В. Билько> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. -
Вип. 12(1184)
. - С. 201-206 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
663.1
Рубрики:
Пищевые производства
Харчові виробництва
Бродильные производства
Бродильні виробництва
Кл.слова (ненормовані):
виноматериалы
--
виноматеріали
--
расы дрожжей
--
раси дріжджів
--
сорта винограда
--
сорти винограду
--
Санджовезе
--
Сира
--
Сіра
--
Пти Вердо
--
Пті Вердо
--
Буковинка
--
альдегиды
--
альдегіди
--
терпеновые спирты
--
терпенові спирти
--
монофлавоноиды
--
монофлавоноіди
Анотація:
Представлены результаты исследований ароматического и фенольного комплексов белых и розовых сухих виноматериалов из перспективных для Украины сортов винограда Санджовезе, Сира, Пти Вердо, Буковинка и влияния на них рас дрожжей. Установлено, что ароматический комплекс виноматериалов обусловлен альдегидами, сложными эфирами, высшими и терпеновыми спиртами. Наиболее ароматным сортом является Буковинка, о чем свидетельствуют высокие значения терпеновых спиртов. Розовые виноматериалы содержат большее количество монофлавоноидов. Проведен сравнительный анализ органолептических и оптических показателей качества виноматериалов.
Дод.точки доступу:
Билько, М. В. (аспирант)
Знайти схожі
>
3.
Бондар, С. М.
(кандидат технічних наук).
Інтенсифікація біотехнологічного процесу аеробної обробки рідких субстратів [Текст] / С. М. Бондар, О. Б. Чабанова, А. А. Трубнікова> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. -
Вип. 18(1190)
. - С. 158-163. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
663.1
Рубрики:
Пищевые производства
Бродильные производства
Харчові виробництва
Бродильні виробництва
Кл.слова (ненормовані):
пристрії
--
устройства
--
аеробна ферментація
--
аэробная ферментация
--
рідкі відходи
--
жидкие отходы
--
піноутворення
--
пенообразование
--
масообмін
--
массообмен
--
математичний аналіз
--
математический анализ
--
бродильні виробництва
--
бродильные производства
Анотація:
Розглянуто пристрій на базі конічної поверхні що обертається для поліпшення масопереносу між рідиною і газом. За рахунок відцентрової сили на поверхні зануреного конуса формується тонка плівка рідини, що утворює значну площу контакту плівки і газової фази. Встановлено, що масообмін між рідиною і газом стосовно оксигену залежить від швидкості обертання конуса і глибини його занурення. Визначено питомі енерговитрати процесу. Наведено дані щодо піноутворення для даного варіанту пристрою у порівнянні із традиційним ферментером. Проведено математичний аналіз основних залежностей процесу масообміну між рідиною і газом. Запропоновано просту модель, що адекватно відображає сутність процесу.
Дод.точки доступу:
Чабанова, О. Б. (кандидат технічних наук); Трубнікова, А. А. (аспірант)
Знайти схожі
>
4.
Циганкова, О. В.
(аспірант).
Дослідження впливу способу переробки винограду на фенольний комплекс столових вин [Текст] / О. В. Циганкова, М. В. Білько> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. -
Вип. 25(1197)
. - С. 164-170 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
663.1
Рубрики:
Пищевые производства
Бродильные производства
Харчові виробництва
Бродильні виробництва
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
способи переробки винограду
--
способы переработки винограда
--
виноматеріали
--
виноматериалы
--
технологічний запас фенольних речовин
--
технологический запас фенольных веществ
--
флавоноїди
--
флавоноиды
--
антоціани
--
антоцианы
--
катехіни
--
катехины
--
переробка винограду
--
переработка винограда
--
столові вина
--
столовые вина
Анотація:
Представлені результати досліджень фенольного комплексу рожевих і червоних виноматеріалів із виноградусортів Санджовезе, Сіра, Пті Вердо. Встановлено, що спосіб переробки винограду істотно впливає на якісний і кількісний склад фенольного комплексу. Висока масова концентрація біофлавоноїдів була в схемах переробки винограду, що передбачали підброджування і бродіння м’язги. Проведено порівняльний аналіз органолептичних, фізико-хімічних і оптичних показників якості виноматеріалів. Перспективні для України сорти винограду Санджовезе, Сіра, Пті Вердо мають хороший потенціал для отримання вин з високою біологічною цінністю.
Дод.точки доступу:
Білько, М. В. (кандидат технічних наук)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)