Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>A=Вербицький, С.@<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Вербицький
, С.
(завідувач лабораторією стандартизації та метрології).
Методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів: ступність відповідности міждержавних стандартів міжнародним вимогам / С.
Вербицький
, М. Шугай, Н. Пацера> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. -
№ 5
. - С. 60-65 : ил. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
стандартизація
--
стандартизация
--
контроль якості
--
контроль качества
--
відповідність стандартів
--
соответствие стандартам
--
м’ясні продукти
--
мясные продукты
--
міждержавні стандарти
--
межгосударственные стандарты
--
міжнародні вимоги
--
межгосударственные требования
--
показатели качества
--
показники якості
Анотація:
Досліджено відповідність чинних міждержавних стандартів на методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів сучасним міжнародним вимогам.
Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"
Дод.точки доступу:
Шугай, М. (кандидат біологічних наук; старший науковий співробітник відділу біотехнології); Пацера, Н. (провідний інженер лабараторї стандартизації та метрології)
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)