Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Корнієнко, Т. М.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Переваги впровадження сертифікованої системи управління якості в хлібопекарській галузі / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2012. - № 11. - С. 228-231. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
управление качеством -- управління якістю -- безопасность пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- качество продукции -- якість продукції -- международные стандарты -- міжнародні истандарти -- сертификаты качества -- сертифікати якості -- сертифицированные системы -- сертифіковані системи -- преимущества сертификации продукции -- переваги сертифікації продукції -- хлебопекарская отрасль -- хлібопекарська галузь -- хлебопекарские предприятия -- хлібопекарські підприємства -- нормативно-правове регулювання -- нормативно-правовое регулирование
Анотація: Розглянуто впровадження сертифікованої системи управління якістю відповідно до вимог стандартів ISO серії 9000, що дозволяє зменшити витрати підприємства на якість.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
ISO 9000, международный стандарт \о произв.\; Про безпечність харчових продуктів,закон України \о произв.\

Знайти схожі

2.
   65.304.25(УКР)-5
   К 67


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Моніторинг сучасного стану ринку хлібобулочних виробів / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2012. - № 12. - С. 132-136 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(УКР)-5 + 65.422.5(УКР)-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2006-2011 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2006-2011 рр.

   Торговля отдельными видами товаров

   Торгівля окремими видами товарів

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
конкуренция -- конкуренція -- отраслевые рынки -- галузеві ринки -- региональная дифференциация -- регіональна диференціація -- стратегические отрасли -- стратегічні галузі -- товарный ассортимент -- товарний асортимент -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебопекарская отрасль -- хлібопекарська галузь -- экспорт хлеба -- експорт хліба -- продукты питания -- продукти харчування
Анотація: Розглянуто сучасний стан ринку хлібобулочних виробів, розкривається асортимент і обсяги випуску хлібобулочних виробів, зростання конкуренції на ринку збуту, нарощування експорту продукції.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

3.


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Дослідження процесу управління якістю на хлібопекарських підприємствах / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць / Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2013. - № 1. - С. 77-81. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
единые системы закупок -- єдині системи закупівель -- единые торги -- єдині торги -- интегрированные управленческие системы -- інтегровані управлінські системи -- информационные технологии -- інформаційні технології -- IT-решения -- IT-рішення -- компьютерные системы -- комп'ютерні системи -- качество продукции -- якість продукції -- модульное структурирование -- модульне структурування -- онлайн-закупки -- онлайн-закупівлі -- пекарни -- пекарні -- постоянные улучшения -- постійні покращення -- потребительская ориентация -- споживацька орієнтація -- процессные подходы -- процесні підходи -- сбытовые преимущества -- збутові переваги -- сырьевые поставщики -- сировинні постачальники -- управленческая ответственность -- управлінська відповідальність -- управлінське лідерство -- управленческое лидерство -- целевая направленность -- цільова спрямованість -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства -- CSB-системы -- CSB-системи -- управління якістю -- управление качеством
Анотація: Розглянуто заходи щодо вдосконалення системи управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

4.


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 2. - С. 170-174 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
отраслевое лидерство -- галузеве лідерство -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції -- персонал -- продуктовый ассортимент -- продуктовий асортимент -- производственное планирование -- виробниче планування -- производственные процессы -- виробничі процеси -- управленческие принципы -- управлінські принципи -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства -- харчові підприємства -- пищевые предприятия
Анотація: Розглянуто комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах, який є одним з основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю виробництва хліба і хлібобулочних виробів у харчовій промисловості.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)