Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>A=Корнієнко, Т. М.@<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Корнієнко
, Т. М.
(здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
Переваги впровадження сертифікованої системи управління якості в хлібопекарській галузі / Т. М.
Корнієнко
> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2012. -
№ 11
. - С. 228-231. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304.25(4УКР)-80
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
управление качеством
--
управління якістю
--
безопасность пищевых продуктов
--
безпека харчових продуктів
--
качество продукции
--
якість продукції
--
международные стандарты
--
міжнародні истандарти
--
сертификаты качества
--
сертифікати якості
--
сертифицированные системы
--
сертифіковані системи
--
преимущества сертификации продукции
--
переваги сертифікації продукції
--
хлебопекарская отрасль
--
хлібопекарська галузь
--
хлебопекарские предприятия
--
хлібопекарські підприємства
--
нормативно-правове регулювання
--
нормативно-правовое регулирование
Анотація:
Розглянуто впровадження сертифікованої системи управління якістю відповідно до вимог стандартів ISO серії 9000, що дозволяє зменшити витрати підприємства на якість.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Дод.точки доступу:
ISO 9000, международный стандарт \о произв.\; Про безпечність харчових продуктів,закон України \о произв.\
Знайти схожі
>
2.
65.304.25(УКР)-5
К 67
Корнієнко
, Т. М.
(здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
Моніторинг сучасного стану ринку хлібобулочних виробів / Т. М.
Корнієнко
> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2012. -
№ 12
. - С. 132-136 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304.25(УКР)-5 + 65.422.5(УКР)-2
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности, 2006-2011 гг.
Економіка харчової промисловості, 2006-2011 рр.
Торговля отдельными видами товаров
Торгівля окремими видами товарів
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
конкуренция
--
конкуренція
--
отраслевые рынки
--
галузеві ринки
--
региональная дифференциация
--
регіональна диференціація
--
стратегические отрасли
--
стратегічні галузі
--
товарный ассортимент
--
товарний асортимент
--
хлебобулочные изделия
--
хлібобулочні вироби
--
хлебопекарская отрасль
--
хлібопекарська галузь
--
экспорт хлеба
--
експорт хліба
--
продукты питания
--
продукти харчування
Анотація:
Розглянуто сучасний стан ринку хлібобулочних виробів, розкривається асортимент і обсяги випуску хлібобулочних виробів, зростання конкуренції на ринку збуту, нарощування експорту продукції.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Знайти схожі
>
3.
Корнієнко
, Т. М.
(здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
Дослідження процесу управління якістю на хлібопекарських підприємствах / Т. М.
Корнієнко
> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць / Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2013. -
№ 1
. - С. 77-81. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304.25(4УКР)-80
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
единые системы закупок
--
єдині системи закупівель
--
единые торги
--
єдині торги
--
интегрированные управленческие системы
--
інтегровані управлінські системи
--
информационные технологии
--
інформаційні технології
--
IT-решения
--
IT-рішення
--
компьютерные системы
--
комп'ютерні системи
--
качество продукции
--
якість продукції
--
модульное структурирование
--
модульне структурування
--
онлайн-закупки
--
онлайн-закупівлі
--
пекарни
--
пекарні
--
постоянные улучшения
--
постійні покращення
--
потребительская ориентация
--
споживацька орієнтація
--
процессные подходы
--
процесні підходи
--
сбытовые преимущества
--
збутові переваги
--
сырьевые поставщики
--
сировинні постачальники
--
управленческая ответственность
--
управлінська відповідальність
--
управлінське лідерство
--
управленческое лидерство
--
целевая направленность
--
цільова спрямованість
--
хлебобулочные изделия
--
хлібобулочні вироби
--
хлебопекарные предприятия
--
хлібопекарські підприємства
--
CSB-системы
--
CSB-системи
--
управління якістю
--
управление качеством
Анотація:
Розглянуто заходи щодо вдосконалення системи управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Знайти схожі
>
4.
Корнієнко
, Т. М.
(здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості / Т. М.
Корнієнко
> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. -
№ 2
. - С. 170-174 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304.25(4УКР)-80
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
отраслевое лидерство
--
галузеве лідерство
--
управление качеством продукции
--
управління якістю продукції
--
персонал
--
продуктовый ассортимент
--
продуктовий асортимент
--
производственное планирование
--
виробниче планування
--
производственные процессы
--
виробничі процеси
--
управленческие принципы
--
управлінські принципи
--
хлебопекарные предприятия
--
хлібопекарські підприємства
--
харчові підприємства
--
пищевые предприятия
Анотація:
Розглянуто комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах, який є одним з основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю виробництва хліба і хлібобулочних виробів у харчовій промисловості.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)