Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>A=Крисанов, Дмитрий@<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Крисанов
,
Дмитрий
(доктор экономических наук; Институт экономики и прогнозирования НАН Украины).
Пищевая продукция качественная, безопасная и инновационная: проблемы стандартизации, производства и реализации / Д.
Крисанов
> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. -
№ 3
. - С. 42-49 : табл. - Библиогр. в конце ст.
УДК
338.45:664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка харчової промисловості, 1998-2011 рр.
Экономика
Экономика пищевой промышленности, 1998-2011 гг.
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
економіка харчової промисловості
--
галузі економіки
--
харчова промисловість
--
тютюнова промисловість
--
промислові підприємства
--
харчова продукція
--
якість продукції
--
безпека продукції
--
інноваційна продукція
--
національні системи
--
національна система технічного регулювання
--
НСТР
--
засоби стандартизації
--
національні стандарти
--
державні стандарти
--
ДСТУ
--
євроінтеграція
--
системи управління
--
системи управління якістю
--
СУЯ
--
нормативно-правове регулювання
--
экономика пищевой промышленности
--
отрасли экономики
--
пищевая промышленность
--
табачная промышленность
--
промышленные предприятия
--
пищевая продукция
--
качество продукции
--
безопасность продукции
--
инновационная продукция
--
национальные системы
--
национальная система технического регулирования
--
средства стандартизация
--
национальные стандарты
--
государственные стандарты
--
ГОСТы
--
евроинтеграция
--
системы управления
--
система управления качеством
--
СУК
--
нормативно-правовое регулирование
Анотація:
Систематизированы законодательные, научные, нормативные, методические и другие подходы к оцениванию качества, безопасности и инновационности продукции, которая производится предприятиями пищевой и табачной промышленности; акцентируется внимание на основных ее составляющих и особенностях измерения. Раскрыты общие и отличительные характеристики отмеченных свойств продукции.
Дод.точки доступу:
Госинформнаука Украины \о нем\; Держінформнаука України \о нем\
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)