Войнаренко, М. (доктор економічних наук). Методика вибору ефективної системи управління виробничими запасами на підприємствах харчової промисловості / М. Войнаренко, Л. Юрчишена> // Економіст : Науково-практичний журнал. Зас.: фірма "Колегіум". - 2009. - № 4. - С. 48-51 : рис. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Економіка Економіка легкої та харчової промисловості Экономика Экономика легкой и пищевой промышленности Кл.слова (ненормовані): економіка підприємства -- виробничі запаси -- олійно-жирова галузь -- молочна галузь -- галузі промисловості -- етапи управління запасами -- харчова промисловість -- экономика предприятия -- производственные запасы -- масло-жировая отрасль -- отрасли промышленности -- этапы управления запасами Анотація: Розглянуто основні етапи методики впровадження системи управління виробничими запасами на підприємствах харчової промисловості, наведено рекомендації щодо їх реалізації на підприємствах олійно-жирової та молочної галузі з урахуванням особливостей їх діяльності. Дод.точки доступу: Юрчишена, Л. Є примірники у відділах: ЧЗНЛ (14.07.2009р. Інв.2656ж - Б.ц.) (вільний) |
Величко, М. В. (кандидат біологічних наук; старший науковий співробітник; головний науковий співробітник; Національна академія Служби безпеки України). Щодо економічних загроз біологічного характеру національній безпеці України на прикладі олійно-жирової галузі / М. В. Величко, Я. М. Гончарук> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 6. - С. 175-178 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ Рубрики: Экономика Економіка Экономика пищевой промышленности Економіка харчової промисловості Украина Україна Кл.слова (ненормовані): биологические угрозы -- біологічні загрози -- экономическая безопасность -- економічна безпека -- масложировая отрасль -- олійно-жирова галузь -- маслозаводы -- маслозаводи -- национальная безопасность -- національна безпека -- потребительская продукция -- продукція споживання -- продовольственная безопасность -- продовольча безпека -- экологическая безопасность -- екологічна безпека -- экономические угрозы -- економічні загрози -- экспортные потенциалы -- експортні потенціали Анотація: Розглянуто питання ефективного функціонування підприємств олійно-жирової галузі як предмету для забезпечення економічної та продовольчої безпеки держави , а також унормування безпечності харчових продуктів як складової біологічної безпеки в Україні. Утримувачі документа: Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23 Дод.точки доступу: Гончарук, Я.М. (кандидат економічних наук; доцент кафедри фінансів Буковинського університету) |