Войнаренко, М. (доктор економічних наук). Методика вибору ефективної системи управління виробничими запасами на підприємствах харчової промисловості / М. Войнаренко, Л. Юрчишена> // Економіст : Науково-практичний журнал. Зас.: фірма "Колегіум". - 2009. - № 4. - С. 48-51 : рис. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Економіка Економіка легкої та харчової промисловості Экономика Экономика легкой и пищевой промышленности Кл.слова (ненормовані): економіка підприємства -- виробничі запаси -- олійно-жирова галузь -- молочна галузь -- галузі промисловості -- етапи управління запасами -- харчова промисловість -- экономика предприятия -- производственные запасы -- масло-жировая отрасль -- отрасли промышленности -- этапы управления запасами Анотація: Розглянуто основні етапи методики впровадження системи управління виробничими запасами на підприємствах харчової промисловості, наведено рекомендації щодо їх реалізації на підприємствах олійно-жирової та молочної галузі з урахуванням особливостей їх діяльності. Дод.точки доступу: Юрчишена, Л. Є примірники у відділах: ЧЗНЛ (14.07.2009р. Інв.2656ж - Б.ц.) (вільний) |