Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=активи рестранних господарств<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
П'ятницька, Галина
(доктор економічних наук; професор).
Розвиток ресторанного
господарств
а в Україні: структурні трансформації, фінансова стійкість підприємств, прогнози / Г. П'ятницька, О. Григоренко, В. Найдюк> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2013. -
№ 11
. - С. 37-45 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
658
ББК
65.272
Рубрики:
Економіка
Економіка підприємства, 2003-2013 рр.
Экономика
Экономика предприятия, 2003-2013 гг.
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
ресторани
--
ресторанні
господарств
а
--
фінанси ресторанних
господарств
--
фінансова стійкість ресторанних
господарств
--
стійкість підприємств
--
підприємства громадського харчування
--
харчові підприємства
--
громадське харчування
--
антикризове управління
--
активи
рестранних
господарств
--
прибутковість підприємств
--
рентабельність підприємств
--
рестораны
--
ресторанные хозяйства
--
финансы ресторанных хозяйств
--
финансовая стойкость ресторанных хозяйств
--
стойкость предприятий
--
предприятия общественного питания
--
пищевые предприятия
--
антикризисное управление
--
активы ресторанных хозяйств
--
прибыльность предприятий
--
рентабельность предприятий
Анотація:
Встановлено сучасні тенденції кількісних змін і структурної перебудови підприємств ресторанного
господарств
а України, а також причини, що обумовили їх формування. Визначено та проаналізовано зміни короткострокової, середньострокової та довгострокової стійкості різних за розміром підприємств ресторанного
господарств
а України до початку, під час розгортання загальноекономічної кризи та в період прояву перших ознак економічної стабілізації. Зроблено прогноз щодо розвитку підприємств і закладів рестораного
господарств
а України в майбутні часові періоди й окреслено тенденції, на які варто зважати їх керівникам у процесі генерування стратегій.
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Дод.точки доступу:
Григоренко, Олег (кандидат економічних наук; доцент); Найдюк, Віталій (фінансовий директор)
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)