Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (4)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові підприємства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 21
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-21   21-21 
1.


    Бойченко, Катерина (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана).
    Стратегічний розвиток харчових підприємств Київського регіону в умовах невизначеності зовнішнього середовища їх діяльності / К. Бойченко // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. - № 1. - С. 69-71 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості, 2003-2010 рр.

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности, 2003-2010 гг.

   Україна
    Київська область

    Украина

    Киевская область

Кл.слова (ненормовані):
економіка харчової промисловості -- галузі економіки -- харчова промисловість -- стратегічний розвиток -- харчові підприємства -- виробництво продукції -- статистика галузі -- экономика пищевой промышленности -- отрасли экономики -- пищевая промышленность -- стратегическое развитие -- пищевые предприятия -- производство продукции -- статистика отрасли
Анотація: Визначено тісний взаємозв'язок між стратегічним управлінням і рівнем ризику реалізації обраних стратегій підприємства. Виокремлено чотири типи стратегій залежно від рівня невизначеності. Проаналізовано тенденції стратегічного розвитку харчових підприємств Київського регіону.


Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

2.
   65.204.25в7-4
   М 30


    Марченко, В. М. (доктор економічних наук; Національний університет харчових технологій; Україна).
    Оцінка здатності та готовності корпорацій до злиттів та поглинань / В. М. Марченко // Формування ринкових відносин в Україні : збірник наукових праць. - 2012. - № 7/8. - С. 82-86 : табл., граф., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.204.25в7-4
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Економіка харової промисловості

   Экономическая концентрация

   Економічна концентрація

Кл.слова (ненормовані):
активы предприятий -- активи підприємств -- корпоратизация -- корпоратизація -- поглощение предприятий -- поглинання підприємств -- слияние предприятий -- злиття підприємств -- корпоративное управление -- корпоративне управління -- харчова промисловість -- харчові підприємства -- пищевая промышленность -- пищевые предприятия
Анотація: Розглянуто сутність понять "здатність" та "готовність" корпорації до придбання інших корпорацій шляхом злиттів та поглинань. Здійснено оцінку здатності та готовності до придбань корпорацій галузей харчової промисловості, що дозволило виявити чотири стадії, з використанням яких здійснено розподіл корпорацій на потенційних покупців та продавців своїх активів.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

3.


    Левицька, І. В. (доктор економічних наук; доцент; Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ; м.Вінниця; Україна).
    Амортизація як основа внутрішніх джерел інвестування підприємств харчової промисловості / І. В. Левицька // Формування ринкових відносин в Україні : науковий економічний журнал. - 2012. - № 10. - С. 68-74 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

Кл.слова (ненормовані):
амортизация основных фондов -- амортизація основних фондів -- харчові підприємства -- пищевые предприятия -- бухгалтерская концепция -- бухгалтерська концепція -- внутреннее инвестирование -- внутрішнє інвестування -- воспроизводство основных фондов -- відтворення основних фондів -- износ основных фондов -- знос основних фондів -- инвестиции -- інвестиції -- интеллектуальные инновации -- інтелектуальні інновації -- классическая концепция -- класична концепція -- основные фонды -- основні фонди -- структуризация амортизационных отчислений -- структура амортизаційних відрахувань -- теоретические аспекты -- теоретичні аспекти -- фискальная концепция -- фіскльна концепція
Анотація: Розглядаються інтелектуальні питання інновацій в структуризації амортизаційних відрахувань як внутрішніх джерел інвестування підприємств харчової промисловості в умовах фінансової кризи.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

4.


    Крисанов, Дмитро (доктор економічних наук; Інститут економіки та прогнозування НАН України).
    Ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва / Д. Крисанов // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. - № 11. - С. 21-25. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
переробна промисловість -- харчова промисловість -- економіка харчової промисловості -- ресурсозабезпечення харчового виробництва -- харчові підприємства -- харчове виробництво -- продовольча сировина -- аграрна сировина -- сільськогосподарська сировина -- технології харчового виробництва -- технічна забезпеченість харчового виробництва -- інвестиції в харчову промисловість -- іноземні інвестиції -- інвестиції в основний капітал -- форми закупівлі сировини -- закупівля сировини -- агропродовольчі кластери -- перерабатывающая промышленность -- пищевая промышленность -- экономика пищевой промышленности -- пищевые предприятия -- пищевое производство -- продовольственное сырье -- аграрное сырье -- сельскохозяйственное сырье -- технологии пищевого производства -- техническое обеспечение пищевого производства -- инвестиции в пищевую промышленность -- иностранные инвестиции -- инвестиции в основной капитал -- формы закупки сырья -- закупка сырья -- агропродовольственные кластеры -- ресурсообеспечение пищевой промышленности
Анотація: Проаналізовано сутність та особливості ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва в ринкових умовах, розкрито його переваги й недоліки, систематизовано схеми організації надходження необхідних ресурсів на підприємство залежно від етапу його життєвого циклу. Особливу увагу приділено організації забезпечення матеріальними ресурсами з урахуванням сезонності виробництва аграрної сировини. Розроблено пропозиції щодо удосконалення існуючих схем і моделей ресурсозабезпечення підприємств харчових галузей АПК.


Знайти схожі

5.


    Нелеп, В. М. (доктор економічних наук; професор; Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана).
    Шляхи відродження українського села / В. М. Нелеп // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 1. - С. 125-129 : графіки. - (Наукова дискусія). - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
ББК 4
Рубрики: Загальні питання сільського господарства
   Общие вопросы сельского хозяйства

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
українське село -- украинское село -- соціальні аспекти розвитку села -- социальные аспекты развития села -- історико-економічні аспекти развитку села -- историко-экономические аспекты развития села -- агропродовольчий комплекс -- агропромышленный комплекс -- матеріально-технічне забезпечення -- материально-техническое обеспечение -- земельные реформы -- земельні реформи -- Столипінська земельна реформа -- агропромислові холдинги -- агропромышленные холдинги -- харчові підприємства -- пищевые предприятия -- монополізм харчових підприємств -- монополизм пищевых предприятий -- оганизационно-правовые формы хозяйствования -- організаційно-правові форми господарювання -- европейський досвід -- европейский опыт
Анотація: Аналіз втрачених можливостей реформування сільського господарства України за останні 100 років.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

6.


    Гриценко, Ольга Миколаївна (викладач фінансового відділення Хмельницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету; м.Хмельницький; Україна).
    Інвентаризація запасів у ресторанному господарстві : теорія і практика / О. М. Гриценко // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2012. - № 12. - С. 145-150. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.052.5(4УКР)в7
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства

   Бухгалтерських облік в галузях господарства

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
внутренний контроль -- внутрішній контроль -- инвентаризационные описи -- інвентаризаційні описи -- инвентаризационные процедуры -- інвентаризаційні процедури -- инвентаризации -- інвентаризації -- инвентаризируемые запасы -- запаси, що інвентаризуються -- нормативно-правове регулювання -- нормативно-правовое регулирование -- сравнительные ведомости -- порівнювальні відомісті -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- теоретические аспекты -- теоретичні аспекти -- харчові підприємства -- пищевые предприятия -- предприятия обещественого питания -- підприємства громадського харчування
Анотація: Розглянуто теоретичні аспекти та методику проведення інвентарізації на підприємствах ресторанного господарства. Здійснено критичний аналіз чинних нормативних документів щодо процедур інвентарізації в закладах харчування. В результаті дослідження запропоновано чіткий механізм процедури інвентарізації, що сприятиме ефективному управлінню підприємством.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Инструкция по инвентаризации основных средств, нематериальных активов, товарно-материальных ценностей, денежных средств и документов и расчетов \о произв.\; О бухгалтерском учете и финансовой отчетности в Украине, Закон Украины №996-XIV \о произв.\; Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні, закон України \о произв.\; Порядок определения размера убытков от хищений, недостач, уничтожения (порчи) материальных ценностей, утвержденый Постановлением КМУ №69 \о произв.\

Знайти схожі

7.


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 2. - С. 170-174 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
отраслевое лидерство -- галузеве лідерство -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції -- персонал -- продуктовый ассортимент -- продуктовий асортимент -- производственное планирование -- виробниче планування -- производственные процессы -- виробничі процеси -- управленческие принципы -- управлінські принципи -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства -- харчові підприємства -- пищевые предприятия
Анотація: Розглянуто комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах, який є одним з основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю виробництва хліба і хлібобулочних виробів у харчовій промисловості.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

8.


    Дунда, С. П. (кандидат економічних наук; доцент; Національний університет харчових технологій; Україна).
    Розвиток підприємств харчової промисловості України : сучасний стан та проблеми / С. П. Дунда // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2013. - № 4. - С. 161-164 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-86
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2003-2011 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2003-2011 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
отраслевое развитие -- галузеве розвиток -- рентабельность предприятий -- рентабельність підприємств -- экономика предприятий -- економіка підприємств -- экономическая эффективность предприятий -- економічна ефективність підприємств -- пищевые предприятия -- харчові підприємства
Анотація: Проаналізовано сучасний стан та визначено основні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

9.


    Дашко, І. М. (викладач кафедри обліку та маркетингу Криворізького факультету Запорізького національного університету; м. Кривий Ріг; Україна).
    Комплексна оцінка ефективної мотивації персоналу при соціально-економічному механізмі управління трудовими потенціалом підприємств харчової промисловості / І. М. Дашко // Формування ринкових відносин в Україні : Науковий економічний журнал. - 2013. - № 7/8. - С. 160-164 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2010-2012 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2010-2012 рр.

   Украина
    Україна

    Днепропетровская область

    Дніпропетровська область

Кл.слова (ненормовані):
кадры -- кадри -- региональная экономика -- регіональна економіка -- комплексное оценивание -- комплексне оцінювання -- мотивационные системы -- мотиваційні системи -- оплата труда -- оплата праці -- оценочная методология -- оціночна методологія -- пищевые предприятия -- харчові підприємства -- регионы Украины -- регіони України -- текучесть кадров -- плинність кадрів -- трудовые мотивации -- трудові мотивації -- трудовой потенциал -- трудовий потенціал -- трудовые ресурсы -- трудові ресурси -- трудовые расходы -- трудові витрати -- управление персоналом -- управління персоналом -- управленческая эффективность -- управлінська ефективність -- управленческие механизмы -- управлінські механізми
Анотація: Досліджено та обгрунтовано комплексну оцінку ефективної мотивації персоналу при соціально-економічному механізмі управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості. Визначено засади формування системи мотивації соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

10.


    П'ятницька, Галина (доктор економічних наук; професор).
    Розвиток ресторанного господарства в Україні: структурні трансформації, фінансова стійкість підприємств, прогнози / Г. П'ятницька, О. Григоренко, В. Найдюк // Економіст : науково-практичний журнал. - 2013. - № 11. - С. 37-45 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 65.272
Рубрики: Економіка
   Економіка підприємства, 2003-2013 рр.

   Экономика

   Экономика предприятия, 2003-2013 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
ресторани -- ресторанні господарства -- фінанси ресторанних господарств -- фінансова стійкість ресторанних господарств -- стійкість підприємств -- підприємства громадського харчування -- харчові підприємства -- громадське харчування -- антикризове управління -- активи рестранних господарств -- прибутковість підприємств -- рентабельність підприємств -- рестораны -- ресторанные хозяйства -- финансы ресторанных хозяйств -- финансовая стойкость ресторанных хозяйств -- стойкость предприятий -- предприятия общественного питания -- пищевые предприятия -- антикризисное управление -- активы ресторанных хозяйств -- прибыльность предприятий -- рентабельность предприятий
Анотація: Встановлено сучасні тенденції кількісних змін і структурної перебудови підприємств ресторанного господарства України, а також причини, що обумовили їх формування. Визначено та проаналізовано зміни короткострокової, середньострокової та довгострокової стійкості різних за розміром підприємств ресторанного господарства України до початку, під час розгортання загальноекономічної кризи та в період прояву перших ознак економічної стабілізації. Зроблено прогноз щодо розвитку підприємств і закладів рестораного господарства України в майбутні часові періоди й окреслено тенденції, на які варто зважати їх керівникам у процесі генерування стратегій.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Дод.точки доступу:
Григоренко, Олег (кандидат економічних наук; доцент); Найдюк, Віталій (фінансовий директор)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-21   21-21 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)