Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (7)Мережеві ресурси (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ресторанное хозяйство<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.


   
    Про соціально-економічне становище України // Економіст : Науково-практичний журнал. Зас.: фірма "Колегіум". - 2008. - № 7. - С. 22-41 : табл.
УДК
ББК 65.9(4Укр)
Рубрики: Економіка
   Економіка України

   Экономика

   Экономика Украины
, 1-е півріччя 2008 р.
   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
соціально-економічне становище країни -- ВВП -- внутрішній валовий продукт -- промислове виробництво -- сільське господарство -- будівельна діяльність -- транспорт -- зовнішня торгівля товарами -- оптова торгівля -- роздрібна торгівля -- ресторанне господарство -- індекс споживчих цін -- ІСЦ -- базовий індекс споживчих цін -- БІСЦ -- фінанси -- доходи населення -- витрати населення -- заробітна плата -- динаміка заробітної плати -- ринок праці -- демографічна ситуація -- криміногенна ситуація -- статистика -- економічна діяльність держави -- социально-экономическое положение страны -- внутренний валовый продукт -- промышленное производство -- сельское хозяйство -- строительная деятельность -- внешняя торговля товарами -- оптовая торговля -- розничная торговля -- ресторанное хозяйство -- индекс потребительских цен -- базовий индекс потребительских цен -- финансы -- доходы населения -- заработная плата -- динамика заработной платы -- рынок труда -- демографическая ситуация -- криминогенная ситуация -- экономическая деятельность государства
Анотація: Про підсумки соціально-економічного становища України за І півріччя 2008 року.

Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (01.09.2008р. Інв.1769ж - Б.ц.) (вільний)

Знайти схожі

2.


    Мазаракі, А. (доктор економічних наук, професор).
    Ринок споживчих товарів в Україні: посткризові тенденції / А. Мазаракі, В. Лагутін // Економіка України : щомісячний політико-економічний журнал на російській та українській мовах. - 2011. - № 9. - С. 17-26 : табл., рис. - Библиогр. в сносках
УДК
ББК 65.42
Рубрики: Економіка
   Економіка торгівлі, 2004-2010 рр.

   Экономика

   Экономика торговли, 2004-2010 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
економіка торгівлі -- галузі економіки -- ринок споживчих товарів -- споживчі товари -- внутрішня торгівля -- внутрішній ринок -- товарні ринки -- оптова торгівля -- оптовий товарообіг -- роздрібна торгівля -- ресторанне господарство -- економічна конкуренція -- антикризові заходи -- статистика торгівлі -- экономика торговли -- отрасли экономики -- рынок потребительских товаров -- потребительские товары -- внутренняя торговля -- внутренний рынок -- товарные рынки -- оптовая торговля -- оптовый товарооборот -- розничная торговля -- ресторанное хозяйство -- экономическая конкуренция -- антикризисные меры -- статистика торговли
Анотація: Проаналізовано тенденції функціонування внутрішнього ринку споживчих товарів у посткризовий період. Визначено шляхи подолання кризових явищ і стабілізації вітчизняних товарних ринків. Обгрунтовано вплив розвитку оптової торгівлі й оптимізації товарних запасів на стан економічної конкуренції у цій сфері.


Дод.точки доступу:
Лагутін, В. (доктор економічних наук; професор)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

3.


    Гриценко, Ольга Миколаївна (викладач фінансового відділення Хмельницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету; м.Хмельницький; Україна).
    Інвентаризація запасів у ресторанному господарстві : теорія і практика / О. М. Гриценко // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2012. - № 12. - С. 145-150. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.052.5(4УКР)в7
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства

   Бухгалтерських облік в галузях господарства

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
внутренний контроль -- внутрішній контроль -- инвентаризационные описи -- інвентаризаційні описи -- инвентаризационные процедуры -- інвентаризаційні процедури -- инвентаризации -- інвентаризації -- инвентаризируемые запасы -- запаси, що інвентаризуються -- нормативно-правове регулювання -- нормативно-правовое регулирование -- сравнительные ведомости -- порівнювальні відомісті -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- теоретические аспекты -- теоретичні аспекти -- харчові підприємства -- пищевые предприятия -- предприятия обещественого питания -- підприємства громадського харчування
Анотація: Розглянуто теоретичні аспекти та методику проведення інвентарізації на підприємствах ресторанного господарства. Здійснено критичний аналіз чинних нормативних документів щодо процедур інвентарізації в закладах харчування. В результаті дослідження запропоновано чіткий механізм процедури інвентарізації, що сприятиме ефективному управлінню підприємством.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Инструкция по инвентаризации основных средств, нематериальных активов, товарно-материальных ценностей, денежных средств и документов и расчетов \о произв.\; О бухгалтерском учете и финансовой отчетности в Украине, Закон Украины №996-XIV \о произв.\; Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні, закон України \о произв.\; Порядок определения размера убытков от хищений, недостач, уничтожения (порчи) материальных ценностей, утвержденый Постановлением КМУ №69 \о произв.\

Знайти схожі

4.


   
    Про внесення зміни до переліку платних послуг, які можуть надаватися закладами культури, заснованими на державній та комунальній формі власності : постанова Кабінету міністрів України № 1131 від 5 грудня 2012 року // Бібліотечна планета : науково-виробничий журнал. - 2013. - № 1. - С. 39. - (Офіційні документи)
ДРНТІ
УДК
ББК 78
Рубрики: Бібліотечне законодавство
   Библиотечное законодательство

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
офіційні документи -- официальные документы -- платні послуги -- нормативно-правовые акты -- сфера культури -- відпочинок громадян -- дозвілля громадян -- платные услуги -- нормативно-правові акти -- сфера культуры -- досуг граждан -- отдых граждан -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- бібліотеки -- библиотеки
Анотація: Про внесення змін до переліку платних послуг для бібліотек.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Дод.точки доступу:
Перелік платних послуг \о произв.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ДИР (1)
Вільні: ДИР (1)

Знайти схожі

5.


    Безродна, С. М. (здобувач; асистентка кафедри економіки підприємства; Буковинсчький державний фінансово-економічний університет; Україна).
    Впровадження стратегічно орієнтованого підходу до управління якістю продукції на підприємствах ресторанного господарства України / С. М. Безродна // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2013. - № 3. - С. 114-119 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.431(4УКР)в7-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика общественного питания

   Економіка громадського харчування

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
нормативно-правове регулювання -- нормативно-правовое регулирование -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції -- качество продукции -- якість продукції -- методические подходы -- методичні підходи -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- стратегическая ориентированность -- стратегічна орієнтованість -- управленческая методология -- управлінська методологія -- управленческие принципы -- управлінські принципи -- управленческие стратегии -- управлінські стратегії -- громадське харчування -- общественное питание
Анотація: Проаналізовано існуючі методичні підходи до управління якістю продукції. Визначено нормативно-правове значення управління якістю продукції. На основі об'єднання існуючих методичних підходів та принципів нормативно-правового значення запропоновано новий стратегічно орієнтований підхід до управління якістю продукції.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Государственная ветеринарная служба Украины \о ней\; Про державну ветеринарну службу України \о ней\; Государственная санитарно-эмидемиологическая служба Министерства здравооханения Украины \о ней\; Державна санітарно-епідеміологічна служба Міністерства охорони здоров'я України \о ней\; О безопасности и качестве пищевых продуктов, закон Украины \о произв.\; Про безпечність та якість харчових продуктів, закон України \о произв.\; О ветеринарной медицине, закон Украины \о произв.\; Про ветеринарну медицину, закон України \о произв.\; О государственном регулировании импорта сельскохозяйственной продукции, закон Украины \о произв.\; Про державне регулювання імпорта сільськогосподарської продукції, закон України \о произв.\; О защите населения от инфекционных заболеваний, закон Украины \о произв.\; Про захист населення від інфекційних захворювань, закон України \о произв.\; О защите прав потребителей, закон Ураины \о произв.\; Про захист прав споживачів, закон України \о произв.\; О подтверждении соответстия, закон Украины \о произв.\; Про підтвердження відповідності, закон України \о произв.\; О стандартизации, закон Украины \о произв.\; Про стандартизацію, закон України \о произв.\; Об изъятии из обращения, переработке, утилизации, уничтожении и дальнейшем использовании некачественной и опасной продукции, Закон Украины \о произв.\; Про вилучення з обігу, переробку, утилізацію, знищення або подальше використання неякісної та небезпечної продукції, закон України \о произв.\; Об обеспечении санитарного и эпидемического благополучия населения, закон Украины \о произв.\; Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, закон України \о произв.\; Об экологической экспертизе, закон Украины \о произв.\; Про екологічну експертизу, закон України \о произв.\

Знайти схожі

6.


    Пасхавер, Борис Йосипович (доктор економічних наук; професор; академік НААН; головний науковий співробітник; Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України").
    Харчування поза домом у продовольчому споживанні / Б. Й. Пасхавер // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2015. - № 5. - С. 23-28 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.431
Рубрики: Економіка громадського харчування
   Экономика общественного питания

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
продовольче забезпечення -- продовольственное обеспечение -- продовольче споживання -- продовольственное потребление -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- продовольчі витрати -- продовольственные расходы -- доходи населення -- доходы населения -- купівельна спроможність населення -- покупательская способность населения
Анотація: Розглянуто стан і динаміку розвитку національного ресторанного господарства. Наразі ця важлива галузь продовольчого забезпечення за основними показниками суттєво відстає від розвинутих країн і власних минулих досягнень. Вирішальний фактор, що визначає частку ресторанного господарства у продовольчому забезпеченні країни – рух доходів населення. На жаль, статистика галузі фіксує ознаки її занепаду. Між 1990 р. і 2014 р. товарооборот ресторанного господарства зменшився більш ніж удвічі, а кількість його об’єктів – утричі. Відродження галузі громадського харчування – необхідна складова стратегічних намірів підвищення стандартів життя.


Знайти схожі

7.


    Діденко, Є. О. (кандидат економічних наук; доцент Київського національного університету технологій та дизайну).
    Види конкурентних переваг підприємств ресторанного господарства та особливості управління ними [Текст] / Є. О. Діденко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 12. - С. 107-111 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ, БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.431г-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика общественного питания

   Економіка громадського харчування

   Теория конкуренции

   Теорія конкуренції

   Тайвань
Кл.слова (ненормовані):
видовая дифференциация -- видова диференціація -- конкурентоспособность предприятий -- конкурентоспроможність підприємств -- конкурентные преимущества ресторанов -- конкурентні переваги ресторанів -- отличительные черты -- відмінні риси -- терминология -- термінологія -- управленческие особенности ресторанного бизнеса -- управлінські особливості ресторанного бізнесу -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- рестораны -- ресторани
Анотація: Сформульовано визначення конкурентних переваг підприємства, систематизовано можливі види конкурентних переваг підприємств ресторанного господарства та наведені особливості управління ними з використанням практичного досвіду.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Знайти схожі

8.


    Дубодєлова, Алла Вікторівна (кандидат економічних наук; доцент державного університету "Львівська політехніка").
    Тенденції розвитку ресторанного господарства Львівщини [Текст] / А. В. Дубодєлова, І. Я. Кулиняк // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. - № 10. - С. 198-208 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.431(4УКР-4ЛЕВ)в-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика общественного питания, 2003-2014 гг.

   Економіка громадського харчування, 2003-2014 рр.

   Украина
    Україна

    Львовская область

    Львівська область

Кл.слова (ненормовані):
ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- регіональна економіка -- региональная экономика -- количественные изменения -- кількісні зміни -- отличительные черты -- відмінні риси -- отраслевые тенденции -- галузеві тенденції -- регионы -- регіони -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- ресторанные форматы -- ресторанні формати -- сети ресторанных заведений -- мережі ресторанний закладів -- специализация ресторанов -- спеціалізація ресторанів
Анотація: Визначено сучасні тенденції кількісних змін і структурної перебудови ресторанного господарства Львівської області та виявлено причини, що обумовили їх формування. Описано особливості організації ресторанного господарства в регіоні та обґрунтовано пріоритетні напрямки його перспективного розвитку.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Кулиняк, Ігор Ярославович (кандидат економічних наук; асистент кафедри менеджменту організацій Національного університету "Львівська політехніка"; м.Львів)

Знайти схожі

9.


    Жарінова, А. Г.
    Проблеми та перспективи розвитку ресторанного господарства [Электронный ресурс] / А. Г. Жарінова, О. М. Кравченко // Технології та дизайн. - 2016. - № 1. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Економіка
   Економіка громадського харчування

   Экономика

   Экономика общественного питания

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- розвиток ресторанного бізнесу -- сфера послуг -- ресторанное хозяйство -- развитие ресторанного бизнеса -- сфера услуг
Анотація: Присвячена розвитку ресторанного бізнесу України, проблемам його становлення та шляхам для їх вирішення. Досліджені наявні проблеми розвитку ресторанного господарства та простежені майбутні шляхи для розвитку.
Посвящена развитию ресторанного бизнеса Украины, проблемам его становления и путям их решения. Исследованы существующие проблемы развития ресторанного хозяйства и прослежены будущие пути для развития.
The article is devoted to the development of the restaurant business in Ukraine, its formation problems and ways of solving them. We have studied the existing problems of the restaurant industry, and traced the path for the future development.


Дод.точки доступу:
Кравченко, О. М.

Знайти схожі

10.
   621.317
   В 47


    Сусол, Н.
    Ітеративна модель управління ризиками приготування небезпечної продукції ресторанного господарства / Наталія Сусол, Микола Микийчук // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / ред. Б. І. Стадник. - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2016. - Вип. 77. - С. 156-164. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Автоматизація виробництва
   Автоматизация производства

Кл.слова (ненормовані):
ризики -- риски -- небезпечність продукції -- опасности продукции -- ітеративна модель -- итеративная модель -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство


Дод.точки доступу:
Стадник, Б. І. \ред.\; Микийчук, М.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)