Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=закупка сырья<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Крисанов, Дмитро (доктор економічних наук; Інститут економіки та прогнозування НАН України).
    Ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва / Д. Крисанов // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. - № 11. - С. 21-25. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
переробна промисловість -- харчова промисловість -- економіка харчової промисловості -- ресурсозабезпечення харчового виробництва -- харчові підприємства -- харчове виробництво -- продовольча сировина -- аграрна сировина -- сільськогосподарська сировина -- технології харчового виробництва -- технічна забезпеченість харчового виробництва -- інвестиції в харчову промисловість -- іноземні інвестиції -- інвестиції в основний капітал -- форми закупівлі сировини -- закупівля сировини -- агропродовольчі кластери -- перерабатывающая промышленность -- пищевая промышленность -- экономика пищевой промышленности -- пищевые предприятия -- пищевое производство -- продовольственное сырье -- аграрное сырье -- сельскохозяйственное сырье -- технологии пищевого производства -- техническое обеспечение пищевого производства -- инвестиции в пищевую промышленность -- иностранные инвестиции -- инвестиции в основной капитал -- формы закупки сырья -- закупка сырья -- агропродовольственные кластеры -- ресурсообеспечение пищевой промышленности
Анотація: Проаналізовано сутність та особливості ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва в ринкових умовах, розкрито його переваги й недоліки, систематизовано схеми організації надходження необхідних ресурсів на підприємство залежно від етапу його життєвого циклу. Особливу увагу приділено організації забезпечення матеріальними ресурсами з урахуванням сезонності виробництва аграрної сировини. Розроблено пропозиції щодо удосконалення існуючих схем і моделей ресурсозабезпечення підприємств харчових галузей АПК.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)