Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=капсулированные пробиотические микроорганизмы<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Система управління якістю
та безпечністю при виробництві капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами [Текст] / Є. П. Пивоваров [и др.]> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. -
Вип. 12(1184)
. - С. 137-144 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
664.932+664.87
Рубрики:
Пищевые производства
Производство пищевых концентратов
Харчові виробництва
Виробництво харчових концентратів
Кл.слова (ненормовані):
капсульовані пробіотичні мікроорганізми
--
капсулированные
пробиотические
микроорганизмы
--
система НАССР
--
безпека харчової продукції
--
безопасность пищевой продукции
--
системи управління якістю
--
системы управления качеством
--
виробництво капсульованих продуктів
--
производство капсулированных продуктов
--
напівфабрикати
--
полуфабрикаты
--
харчові виробництва
--
пищевые производства
--
виробництво харчових концентратів
--
производство пищевых концентратов
Анотація:
Висвітлює актуальність проблеми впровадження системи управління безпечністю за принципами НАССР на виробництвах харчової промисловості. У статті уперше описано особливості побудови та використання даної системи на виробничих ділянках, де випускають капсульовані напівфабрикати з пробіотичними мікроорганізмами. При цьому особлива увага направлена на усі можливі критичні точки контролю, які можуть стати на заваді виробництва безпечної капсульованої продукції з пробіотичними мікроорганізмами. Охарактеризовані усі види ризиків, а також наведені рекомендації щодо попередження, усунення або зниження їх до припустимих рівнів, позначених у міжнародних стандартах. Наведені пропозиції, за рахунок запропонованого систематичного контролю на всіх етапах виробництва, гарантують виготовлення безпечної продукції; безпечність продукції при споживанні; збільшення відповідальності персоналу на усіх операціях та стадіях технологічного процесу.
Дод.точки доступу:
Пивоваров, Є. П. (доктор технічних наук); Большакова, В. Л.; Кондратюк, Н. В. (кандидат технічних наук,); Демидова, О. В. (студентка)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)