Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=картопля<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Шмаглій, Олена
(кандидат економічних наук).
Сучасні особливості та пріоритети розвитку плодоовочевого комплексу України / О. Шмаглій> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2014. -
№ 9
. - С. 17-21 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка
Економіка сільського господарства, 1990-2013 рр.
Экономика
Экономика сельского хозяйства, 1990-2013 гг.
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
сільське господарство
--
рослинництво
--
плодоовочевий комплекс
--
плодоовочеві культури
--
сільськогосподарське виробництво
--
сільскогосподарська продукція
--
переробні підприємства
--
овочівництво
--
картопля
--
овочі
--
фрукти
--
виробництво овочів
--
регіони України
--
сельское хозяйство
--
растениеводство
--
плодоовощной комплекс
--
плодоовощные культуры
--
сельскохозяйственное производство
--
сельскохозяйственная продукция
--
перерабатывающие предприятия
--
овощеводство
--
картошка
--
овощи
--
фрукты
--
производство овощей
--
регионы Украины
Анотація:
Досліджено сучасні особливості розвитку вітчизняного плодоовочевого комплексу, тенденції та закономірності розвитку виробництва й ринку плодоовочевої продукції. Оцінено якісні та кількісні параметри функціонування сировинної та матеріально-технічної бази переробних підприємств плодоовочевого сектору АПК України, а також конкурентоспроможність продукції вітчизняних виробників. Обґрунтовано основні пріоритети подальшого стійкого розвитку, що є основою забезпечення ефективного функціонування економіки плодоовочевого сектору АПК України.
Знайти схожі
>
2.
Шмаглій, О. Б.
(кандидат економічних наук; провідний науковий співробітник; старший науковий співробітник).
Плодоовочевий сектор України: чинники розвитку та пріоритети зростання [Текст] / О. Шмаглій> // Економіка України : науковий журнал. - 2015. -
№ 5
. - С. 52-68 : табл., рис. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка
Економіка сільського господарства, 2010-2013 рр.
Экономика
Экономика сельского хозяйства, 2010-2013 гг.
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
сільське господарство
--
плодоовочевий сектор
--
рослинництво
--
картопля
--
овочі
--
фрукти
--
споживання плодоовочевої продукції
--
індикатори достатності споживання плодоовочевої продукції
--
індекс ВВП
--
реалізація сільскогосподарської продукції
--
ринок плодоовочевої продукції
--
ціноутворення на плодоовочеву продукцію
--
аграрна політика
--
переробні підприємства
--
конкурентоспроможність плодоовочевої продукції
--
експорт плодоовочевої продукції
--
зовнішньоекономічна діяльність
--
економічна інтеграція
--
європейська інтеграція
--
країни ЕС
--
європейські стандарти якості продукції
--
сельское хозяйство
--
плодоовощной сектор
--
растениеводство
--
картофель
--
овощи
--
фрукты
--
потребление плодоовощной продукции
--
индикаторы достаточности потребления плодоовощной продукции
--
индекс ВВП
--
реализация сельскохозяйственной продукции
--
рынок плодоовощной продукции
--
ценообразование на плодоовощную продукцию
--
рынок плодоовощной продукции
--
рынок овощей
--
рынок фруктов
--
ценообразование на плодоовощную продукцию
--
аграрная политика
--
перерабатывающие предприятия
--
экспорт плодоовощной продукции
--
внешнеэкономическая деятельность
--
экономическая интеграция
--
страны ЕС
--
европейские стандарты качества продукции
Анотація:
Досліджено сучасні особливості розвитку вітчизняного плодоовочевого комплексу, тенденції та закономірності розвитку виробництва і ринку плодоовочесовї продукції. Оцінено якісні та кількісні параметри функціонування сировинної та матеріально-технічної бази переробних підприємств плодоовочевого сектору АПК України, конкурентоспроможність продукції вітчизняних виробників. Обгрунтовано головні пріоритети подальшого сталого розвитку, що є базою для забезпечення ефективного функціонування економіки плодоовочевого сектору АПК України.
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Дод.точки доступу:
Європейський Союз, міжнародна організація \о нем\; Европейский Союз, международная организация \о нем\
Знайти схожі
>
3.
Исследование влияния осмотического
обезвоживания на качество картофельных чипсов [Текст] / Е. А. Коваленко [и др.]> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. -
Вип. 18(1190)
. - С. 175-179 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
664.932+664.87
Рубрики:
Пищевая промышленность
Производство пищевых концентратов
Харчові виробництва
Виробництво харчових концентратів
Кл.слова (ненормовані):
пищевая промышленность
--
харчові виробництва
--
картофель
--
картопля
--
осмотическое обезвоживание
--
осмотичне зневоднення
--
концентрация соли
--
концентрація солі
--
картофельные чипсы
--
картопля
ні чіпси
--
обжаривание
--
обсмажування
Анотація:
Картофельные чипсы - высококалорийный продукт, а чрезмерное потребление жира приводит к ожирению человека. Поэтому задача состоит в получении продукта с низким содержанием жира, так как чрезмерное содержание жира ухудшает качество картофельных чипсов. Важным фактором, способствующим снижению жира в чипсах, есть содержание сухих веществ в картофеле и одним из способов их повышения является обрабатывание ломтиков картофеля раствором соли (осмотическое обезвоживание) перед обжариванием.
Дод.точки доступу:
Коваленко, Е. А. (аспирант); Ковбаса, В. Н. (доктор технических наук); Гребень, Б. В. (студент); Нагорный, В. Ю. (студент); Куприянова, Т. Н. (кандидат сельсько-хозяйственных наук)
Знайти схожі
>
4.
Сачовський, Ігор
(кандидат економічних наук).
До особливостей динаміки сільськогосподарського виробництва в Івано-Франківській області [Текст] / І. Сачовський> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2017. -
№ 8
. - С. 26-29 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка
Економіка сільського господарства, 1991-2015 рр.
Экономика
Экономика сельского хозяйства, 1991-2015 гг.
Україна
Украина
Івано-Франківська область
Ивано-Франковская область
Кл.слова (ненормовані):
сільськогосподарське виробництво
--
ефективність сільськогосподарського виробництва
--
рослинництво
--
тваринництво
--
сільськогосподарська продукція
--
зернові культури
--
цукрові буряки
--
ріпак
--
картопля
--
овочі
--
м'ясо
--
молоко
--
яйця
--
регіони України
--
сельскохозяйственное производство
--
эффективность сельскохозяйственного производства
--
растениеводство
--
животноводство
--
сельскохозяйственная продукция
--
зерновые культуры
--
сахарная свекла
--
рапс
--
картофель
--
овощи
--
молоко
--
яйца
--
регионы Украины
Анотація:
Розглянуто специфіку сільськогосподарського виробництва на Івано-Франківщині, також його динаміку за 1991-2015 роки.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)