Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=м'ясна продукція<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.


    Чудновець, І.
    Методика прогнозування імпортних надходжень м'яса птиці в Україну / І. Чудновець // Економіст : Науково-практичний журнал. Зас.: фірма "Колегіум". - 2009. - № 4. - С. 44-46 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.5
Рубрики: Економіка
   Світова економіка

   Міжнародні економічні відносини

   Экономика

   Мировая экономика

   Международные экономические отношения

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо -- м'ясна продукція -- імпорт м'яса -- оптимізація імпорту м'яса -- надходження м'яса -- м'ясо птиці -- мясо -- мясная продукция -- импорт мяса -- оптимизация импорта мяса -- поступление мяса -- мясо птицы
Анотація: Визначено алгоритм прогнозування імпортних надходжень м'яса в Україну та побудовано економетричну модель попиту і пропозиції на м'ясо птиці.

Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.07.2009р. Інв.2656ж - Б.ц.) (вільний)

Знайти схожі

2.


    Федулова, І. В. (доктор економічних наук; професор Національного університету харчових технологій).
    Дослідження попиту на м'ясну продукцію в контексті забезпечення продовольчої безпеки / І. В. Федулова // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 12. - С. 70-78 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.422.5(5КИТ)в6-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика торговли, 2010-2012 гг.

   Економіка торгівлі, 2010-2012 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
мясная продукция -- м'ясна продукція -- покупательский спрос -- купівельний попит -- продовольственная безопасность -- продовольча безпека -- рыночное предложение -- ринкова пропозиція -- эластичность спроса -- еластичність попиту -- маркетингові дослідження -- маркетинговые исследования
Анотація: Висвітлені теоретичні та практичні аспекти дослідження пропозиції та купівельного попиту на м'ясо і м'ясопродукти за допомогою функцій попиту і обчислених за ними коефіцієнтів еластичності в розрізі доцільних груп диференціації доходів і споживання населення.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

3.


    Кривошей, В. (кандидат хімічних наук).
    М'ясні вироби в Україні (ринок, тенденції, упаковка) / В. Кривошей // Упаковка. - 2016. - № 1. - С. 7-10 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. - А ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 36.92
Рубрики: Харчове виробництво
   Виробництво м'яса і м'ясопродуктів

   Пищевые производства

   Производство мяса и мясных продуктов

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
обсяги споживання м'ясних виробів -- объемы потребления мясных изделий -- м'ясні вироби -- мясные изделия -- м'ясна продукція -- мясная продукция -- ринок м'ясної продукції -- рынок мясной продукции -- ринки продуктів харчування -- рынки продуктов питания -- ковбасна продукція -- колбасная продукция -- упаковка м'ясної продукції -- упаковка мясной продукции -- вакуумна упаковка -- вакуумная упаковка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы
Анотація: Незважаючи на заклики ООН до скорочення споживання м'яса та м'ясних виробів, загальна тенденція розвитку світового ринку цих продуктів прямо протилежна: за останні 50 років обсяги споживання м'ясних виробів у світі збільшились з 70 до 268 млн. т. До речі, вона збігається з результатами досліджень вчених Університету Карнегі-Меллон, які показали, що вживання в їжу овочів та фруктів може завдати значно білшої шкоди навколишньому середовищу, ніж м'ясна дієта. За цимпоказником популярний салат виявився втричі шкідливішим, ніж улюблена багатьма копчена свиняча грудинка. До того ж, якщо виключити м'ясо з раціону і знизити споживання калорій до рекомендованого Міністерством сільського господарства США рівня, то негативний вплив на довкілля зросте: споживання енергії збільшиться на 38%, витрати води - на 10%, а викид парникових газів - на 6%.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_1\2.pdf

Знайти схожі

4.


    Самора, С. (Videojet Technologies, США).
    Маркировка продуктов из мяса и птицы / С. Самора // Упаковка. - 2015. - № 6. - С. 40-42. - Библиогр. в конце ст. (15 назв.). - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ. - рис.
УДК
Рубрики: Маркировка продукции
   Маркування продукції

Кл.слова (ненормовані):
мясная продукция -- м'ясна продукція -- нормативы по маркировке -- нормативи маркування -- маркировка мясной продукции -- маркування м'ясної продукції -- регіональне маркування -- региональная маркировка -- країна походження -- страна происхождения -- геномодифіковані продукти -- генномодифицированные продукты -- технології друку -- технологии печати
Анотація: Посвящена разработке нормативов по маркировке продукции из мяса. С учетом культурных особенностей каждого региона. Например отнощение к генетически модифицированным продуктам питания, животноводству, а также требования к данным о пищевой ценности продукции.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2015_6\11.pdf

Знайти схожі

5.


    Козлов, О. О.
    Упаковка для м'ясної продукції / О. О. Козлов // Упаковка. - 2016. - № 4. - С. 28-29 : 4 рис. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Полиграфическая промышленность
   Типографское дело в целом

   Поліграфічна промисловість

   Друкарська справа в цілому

Кл.слова (ненормовані):
пакувальні матеріали -- м'ясна продукція -- мясная продукция -- продукти харчування -- продукты питания -- упаковочные материалы -- упаковочное производство -- пакувальне виробництво -- виды упаковки -- види упаковки -- бар'єрна плівка -- барьерная пленка -- полімерні матеріали -- полимерные материалы -- Surlyn
Анотація: Мова йде про унікальні технічні рішення для пакування свіжого м'яса-пакетах із Surlyn.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_4\11.pdf

Знайти схожі

6.


    Касеинова, Маруерт (аспирант Университта народного хозяйства; г.Алматы; Казахстан).
    Современное состояние и перспективы развития мясной промышленности Республики Казахстан [Текст] / М. Касеинова // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. - № 7. - С. 78-89 : табл., граф. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.304.25(5КАЗ)в-05
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 1990-2014 гг.

   Економіка харчової промисловості, 1990-2014 рр.

   Казахстан
Кл.слова (ненормовані):
государственное регулирование -- державне регулювання -- организация производства -- організація виробництва -- внешнеэкономическая деятельность -- зовнішньоекономічна діяльність -- ВЭД -- ЗЕД -- законодательно-нормативная база -- законодавчо-нормативна база -- зарубежный опыт -- зарубіжний досвід -- качество продукции -- якість продукції -- мясная продукция -- м'ясна продукція -- мясная промышленность -- м'ясна промисловість -- мясопереработка -- м'ясопереробка -- конкурентоспособность мясной промышленности -- конкурентоспроможність м'ясної промисловості -- рыночная трансформация -- ринкова трансформація -- сельскохозяйственная продукция -- сільськогосподарська продукція -- статистические данные -- статистичні дані -- техническое оснощение промышленности -- технічне оснащення галузі -- финансирование мясной промышленности -- фінансування м'ясної промисловості -- хронологическая периодизация -- хронологічна періодизація
Анотація: Рассмотрено современное состояние мясной промышленности Республики Казахстан и определены этапы ее развития. На основе анализа статистических данных за 1990—2014 гг. осуществлена оценка воздействия рыночных отношений на поступательное развитие отрасли. Предложены рекомендации по повышению конкурентоспособности продукции и освещены перспективы мясоперерабатывающей отрасли в свете решений правительства Республики Казахстан. Выделены основные факторы, влияющие на повышение качества выпускаемой продукции.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Дод.точки доступу:
Агробизнес-2020, государственная целевая программа Казахстана \о произв.\; О государственных закупках, Закон Казахстана №121-ІІ \о произв.\

Знайти схожі

7.


    Козлов, О. О.
    Упаковка як фактор зменшення втрат харчової продукції / О. О. Козлов // Упаковка. - 2016. - № 6. - С. 49-51 : цв.ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 37.8
Рубрики: Полиграфическая промышленность
   Типографское дело в целом

   Поліграфічна промисловість

   Друкарська справа в цілому

Кл.слова (ненормовані):
пакувальні матеріали -- полімерна плівка -- полимерная пленка -- харчова продукція -- пищевая продукция -- упаковочные материалы -- упаковочное производство -- пакувальне виробництво -- виды упаковки -- види упаковки -- мясная продукция -- м'ясна продукція -- упаковка мясной продукции -- упаковка м'ясної продукції -- вакуумная упаковка -- вакумна упаковка -- компании -- компанії
Анотація: Рассмотрены основные тенденции в изменении предпочтений потребителей под влиянием социальных, экономических, экологических и других факторов современной жизни. Показаны тенденции развития розничной торговли пищевыми продуктами. На этой основе показаны основные проблемы при упаковывании и хранении мяса и мясноц продукции. Приведены основные виды упаковки для мяса и даны их сравнительные характеристики.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_6\16.pdf

Дод.точки доступу:
Du Pont, компания \о ней\

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)