Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=меди питні<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


   
    Дослідження залежності фізико-хімічних та органолептичних показників медів питних варених від хімічного складу сировини та умов процесу зброджування [Текст] / І. Є. Никулишин [и др.] // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. - Вип. 12(1184). - С. 156-162 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Пищевые производства
   Общие вопросы пищевых производств

   Харчові виробництва

   Загальні питання харчових виробництв

Кл.слова (ненормовані):
ферментація -- ферментация -- рецептури напоїв -- рецептуры напитков -- технології виготовлення -- технологии пригтовления -- меди питні -- меды питьевые -- продукти бродіння -- продукты брожения -- органолептичний аналіз -- органолептический анализ -- смакова гармонія -- вкусовая гармония -- процес зброджування -- процесс брожения
Анотація: Опрацьовано завдання одержання медів питних на основі вітчизняних сортів меду. Розроблено нові рецептури напою. Встановлено придатність українських медів для виробництва медів питних. Досліджено динаміку бродіння медового сусла. Вивчено вплив основних чинників (складу сировини, концентрації дріжджів) на перебіг бродіння та фізико-хімічні властивості одержаних напоїв. Оцінено якість одержаних зразків медів питних за результатами органолептичного аналізу



Дод.точки доступу:
Никулишин, І. Є. (доктор технічних наук); Шевчук, Л. І. (доктор технічних наук); Оробчук, О. М. (кандидат технічних наук); Фалик, Т. С. (аспірант)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)