Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=муравьиная кислота<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Богданова, Вікторія.
    Чому продукти кислі на смак? / В. Богданова // Колосок. - 2016. - № 8. - С. 10-15 : фото.цв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Рубрики: Органічна хімія
   Органическая химия

Кл.слова (ненормовані):
вкусы -- смаки -- органи чуття -- органы чувств -- химические вещества -- хімічні речовини -- химические соединения -- хїмічні сполуки -- кислоты -- кислоти -- уксусная кислота -- оцтова кислота -- аскорбиновая кислота -- аскорбінова кислота -- муравьиная кислота -- мурашина кислота -- лимонная кислота -- лимонна кислота -- щавелевая кислота -- щавлева кислота -- молочные продукты -- молочні продукти -- витамин С -- вітамін С -- кислий смак -- кислый вкус
Анотація: Про смаки у нашому житті, а беспосередньо про кислий смак. Про природні кислоти, рослини, які мають кислий смак, про синтетичні кислоти та про їхню роль у житті людини.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)