Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пекарні<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Корнієнко, Т. М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна").
    Дослідження процесу управління якістю на хлібопекарських підприємствах / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць / Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2013. - № 1. - С. 77-81. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
единые системы закупок -- єдині системи закупівель -- единые торги -- єдині торги -- интегрированные управленческие системы -- інтегровані управлінські системи -- информационные технологии -- інформаційні технології -- IT-решения -- IT-рішення -- компьютерные системы -- комп'ютерні системи -- качество продукции -- якість продукції -- модульное структурирование -- модульне структурування -- онлайн-закупки -- онлайн-закупівлі -- пекарни -- пекарні -- постоянные улучшения -- постійні покращення -- потребительская ориентация -- споживацька орієнтація -- процессные подходы -- процесні підходи -- сбытовые преимущества -- збутові переваги -- сырьевые поставщики -- сировинні постачальники -- управленческая ответственность -- управлінська відповідальність -- управлінське лідерство -- управленческое лидерство -- целевая направленность -- цільова спрямованість -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства -- CSB-системы -- CSB-системи -- управління якістю -- управление качеством
Анотація: Розглянуто заходи щодо вдосконалення системи управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

2.


    Худакова Сташова, Лєнка (PhD (крос-секторальна економіка); Ing.; доцент кафедри фінансів економічного факультету Технічного університету в м.Кошице; Словаччіна).
    Управління витратами на основі моделі обліку витрат за видами діяльності [Текст] / Худакова Сташова Л., Р. Баюс // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2015. - № 2. - С. 373-386 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.052.21с
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Организация бухгалтерского учета на предприятии

   Організація бухгалтерського обліку на підприємстві

   Методология управленческого учета

   Методологія управлінського обліку

Кл.слова (ненормовані):
пекарни -- пекарні -- ПО -- ПЗ -- процедурные методы -- процедурні методи -- распределение затрат -- розводіл витрат -- специализированное программное обеспечение -- спеціалізоване програмне забезпечення -- управление затратами -- управління витратами
Анотація: Показано відмінності між обліком витрат за видами діяльності та традиційним обліком. Новітній метод ведення витрат за видами діяльності дозволяє підвищити точність обліку. Головна перевага моделі АВС – зв’язок витрат на діяльність та витрат на продукти, що виробляються, в єдину систему. Процедури обліку витрат детально описано на прикладі бухгалтерії пекарні, результати розрахунків за даним методом порівняно з результатами традиційної системи обліку. Окремо коротко представлено результати опитування щодо використання системи обліку на підприємствах та відповідного програмного забезпечення.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Баюс, Радослав (PhD (корпоративне управління); Ing.; доцент кафедри фінансів економічного факультету Технічного університету в м.Кошице; Словаччіна)

Знайти схожі

3.


    Федорук, Олесь.
    Редакції роману Пантелеймона Куліша "Чорна рада": сцена в пекарні [Текст] / Олесь Федорук // Слово і час : Науково-теоретичний журнал. - 2017. - № 1. - С. 55-69. - Література : 26 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 83.3(4Укр)5
Рубрики: Літературознавство
   Литературоведение

Кл.слова (ненормовані):
автографи -- автографы -- история текстов -- історія текстів -- редакция текстов романов -- редакція текстів текстів -- рукописи -- текстология -- текстологія -- украинская литература -- українська література
Анотація: Проанізовано ранні редакції української та російської версій роману П. Куліша "Чорна рада". Розглянуто лише один аспект текстуальних змін. У первісній редакції обох версій була сцена в пекарні, яка пізніше в українській версії роману була ціл ком усунена, а в тексті російської версії її було подано у скороченому вигляді й з істотними змінами.


Дод.точки доступу:
Куліш, Пантелеймон Олександрович (письменник ; 1819 - 1897) \о нем\; Чорна рада, історичний роман \о произв.\
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)