Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=полуфабрикаты<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Получение волокнистых полуфабрикатов
из сорго сахарного / В. А. Барбаш [и др.]> // Энерготехнологии и ресурсосбережение. - 2010. -
№ 2
. - С. 38-41. - Библиогр.: с. 41. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ . - ISSN 0235-3482
УДК
67/68
ББК
37.2
Рубрики:
Легкая промышленность
Легкая промышленность в целом
Легка промисловість
Легка промисловість в цілому
Кл.слова (ненормовані):
легкая промышленность
--
легка промисловість
--
сорго сахарное
--
сорго цукрове
--
делигнификация
--
делігніфікація
--
целлюлоза
--
целюлоза
--
отбелка
--
відбілювання
--
волокнистые
полуфабрикаты
--
волокнисті напівфабрикати
--
небеленая целлюлоза
--
небілена целюлоза
--
беленая целлюлоза
--
білена целюлоза
--
производство бумаги
--
виробництво паперу
--
производство картона
--
виробництво картону
Анотація:
Изучена возможность получения небеленой и беленой целлюлозы из сорго сахарного различными способами делигнификации для использования в производстве бумаги и картона.
Дод.точки доступу:
Барбаш, В. А.; Макаренко, А. А.; Бондар, Р. В.; Бондар, С. Е.; Трембус, И. В.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Система управління якістю
та безпечністю при виробництві капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами [Текст] / Є. П. Пивоваров [и др.]> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. -
Вип. 12(1184)
. - С. 137-144 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
664.932+664.87
Рубрики:
Пищевые производства
Производство пищевых концентратов
Харчові виробництва
Виробництво харчових концентратів
Кл.слова (ненормовані):
капсульовані пробіотичні мікроорганізми
--
капсулированные пробиотические микроорганизмы
--
система НАССР
--
безпека харчової продукції
--
безопасность пищевой продукции
--
системи управління якістю
--
системы управления качеством
--
виробництво капсульованих продуктів
--
производство капсулированных продуктов
--
напівфабрикати
--
полуфабрикаты
--
харчові виробництва
--
пищевые производства
--
виробництво харчових концентратів
--
производство пищевых концентратов
Анотація:
Висвітлює актуальність проблеми впровадження системи управління безпечністю за принципами НАССР на виробництвах харчової промисловості. У статті уперше описано особливості побудови та використання даної системи на виробничих ділянках, де випускають капсульовані напівфабрикати з пробіотичними мікроорганізмами. При цьому особлива увага направлена на усі можливі критичні точки контролю, які можуть стати на заваді виробництва безпечної капсульованої продукції з пробіотичними мікроорганізмами. Охарактеризовані усі види ризиків, а також наведені рекомендації щодо попередження, усунення або зниження їх до припустимих рівнів, позначених у міжнародних стандартах. Наведені пропозиції, за рахунок запропонованого систематичного контролю на всіх етапах виробництва, гарантують виготовлення безпечної продукції; безпечність продукції при споживанні; збільшення відповідальності персоналу на усіх операціях та стадіях технологічного процесу.
Дод.точки доступу:
Пивоваров, Є. П. (доктор технічних наук); Большакова, В. Л.; Кондратюк, Н. В. (кандидат технічних наук,); Демидова, О. В. (студентка)
Знайти схожі
>
3.
Шведюк, Дмитро Анатолійович
(студент; кафедра технології м'яса та м'ясних продуктів).
Дослідження фізико-хімічних властивостей напівфабрикатів м’ясних з додаванням білково-жирових емульсій на основі купажованих жирів [Текст] / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, Ж. І. Прохоренко> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. -
Вип. 42(1214)
. - С. 223-227 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
637.54
Рубрики:
Харчові виробництва
Виробництво продуктів з птиці
Пищевые производства
Производство птицепродуктов
Кл.слова (ненормовані):
м’ясні січені напівфабрикати
--
жирові фази
--
рецептурні складові
--
клітковина
--
зелена маса подорожника
--
пальмова олія
--
функціональні показники продукту
--
напівфабрикати з м’яса птиці
--
мясные рубленные
полуфабрикаты
--
жировые фазы
--
рецептурные составляющие
--
клетчатка
--
зеленая масса подорожника
--
пальмовое масло
--
функциональные показатели продукта
--
полуфабрикаты
из мяса птицы
Анотація:
Досліджено вплив введення білково-жирових емульсій на основі купажованих жирів різного складу на фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості м’ясних січених напівфабрикатів, проведено їх порівняльний аналіз залежно від виду жирової фази та кількості внесення емульсії. Розглянуто взаємодію досліджуваних емульсій з іншими рецептурними складовими виробу – зокрема з клітковиною та зеленою масою подорожника. Проведено порівняльний аналіз дослідних зразків з контрольною групою та обґрунтовано оптимальну рецептуру кінцевого продукту.
Дод.точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович (доктор технічних наук; професор кафедри технології м'яса та м'ясних продуктів); Прохоренко, Жанна Іванівна (кандидат технічних наук; старший науковий співробітник; кафедра технології м’яса та м’ясопродуктів)
Знайти схожі
>
4.
Шведюк, Д. А.
Моделювання жирнокислотного складу січених напівфабрикатів з м’яса птиці з використанням модифікованих жирів / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, І. Г. Радзієвська> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. -
Вип. 7(1229)
. - С. 225-232 : іл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
637.52
Рубрики:
Пищевые производства
Харчові виробництва
Производство мяса и мясных продуктов
Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати
--
полуфабрикаты
--
модифіковані жири
--
модифицированные жиры
--
м’ясо птиці
--
мясо птицы
--
клітковина
--
клетчатка
--
пальмова олія
--
пальмовое масло
Анотація:
Досліджено можливість покращення біологічної повноцінності жирнокислотного складу напівфабрикатів м’ясних на основі м’яса курчат бройлерів шляхом введення до рецептур модифікованого жиру та комбінування м’ясної сировини з клітковиною та рослинною сировиною. Проаналізовано зміна жирнокислотного складу січених напівфабрикатів з м’яса птиці при різних рівнях введення та типах модифікованих жирів, обґрунтовано раціональні рівні та форму внесення модифікованих жирів. Проведено порівняльний аналіз змодельованих рецептур з продуктами традиційного асортименту та доведено підвищення біологічної повноцінності продукту
Перейти к внешнему ресурсу:
\\New\textlok\Вісн_НТУХПІ_07_2017\1.pdf
Дод.точки доступу:
Пасічний, В. М.; Радзієвська, І. Г.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)