Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=полуфабрикаты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


   
    Получение волокнистых полуфабрикатов из сорго сахарного / В. А. Барбаш [и др.] // Энерготехнологии и ресурсосбережение. - 2010. - № 2. - С. 38-41. - Библиогр.: с. 41. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ . - ISSN 0235-3482
УДК
ББК 37.2
Рубрики: Легкая промышленность
   Легкая промышленность в целом

   Легка промисловість

   Легка промисловість в цілому

Кл.слова (ненормовані):
легкая промышленность -- легка промисловість -- сорго сахарное -- сорго цукрове -- делигнификация -- делігніфікація -- целлюлоза -- целюлоза -- отбелка -- відбілювання -- волокнистые полуфабрикаты -- волокнисті напівфабрикати -- небеленая целлюлоза -- небілена целюлоза -- беленая целлюлоза -- білена целюлоза -- производство бумаги -- виробництво паперу -- производство картона -- виробництво картону
Анотація: Изучена возможность получения небеленой и беленой целлюлозы из сорго сахарного различными способами делигнификации для использования в производстве бумаги и картона.


Дод.точки доступу:
Барбаш, В. А.; Макаренко, А. А.; Бондар, Р. В.; Бондар, С. Е.; Трембус, И. В.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


   
    Система управління якістю та безпечністю при виробництві капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами [Текст] / Є. П. Пивоваров [и др.] // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. - Вип. 12(1184). - С. 137-144 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Пищевые производства
   Производство пищевых концентратов

   Харчові виробництва

   Виробництво харчових концентратів

Кл.слова (ненормовані):
капсульовані пробіотичні мікроорганізми -- капсулированные пробиотические микроорганизмы -- система НАССР -- безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- системи управління якістю -- системы управления качеством -- виробництво капсульованих продуктів -- производство капсулированных продуктов -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- харчові виробництва -- пищевые производства -- виробництво харчових концентратів -- производство пищевых концентратов
Анотація: Висвітлює актуальність проблеми впровадження системи управління безпечністю за принципами НАССР на виробництвах харчової промисловості. У статті уперше описано особливості побудови та використання даної системи на виробничих ділянках, де випускають капсульовані напівфабрикати з пробіотичними мікроорганізмами. При цьому особлива увага направлена на усі можливі критичні точки контролю, які можуть стати на заваді виробництва безпечної капсульованої продукції з пробіотичними мікроорганізмами. Охарактеризовані усі види ризиків, а також наведені рекомендації щодо попередження, усунення або зниження їх до припустимих рівнів, позначених у міжнародних стандартах. Наведені пропозиції, за рахунок запропонованого систематичного контролю на всіх етапах виробництва, гарантують виготовлення безпечної продукції; безпечність продукції при споживанні; збільшення відповідальності персоналу на усіх операціях та стадіях технологічного процесу.



Дод.точки доступу:
Пивоваров, Є. П. (доктор технічних наук); Большакова, В. Л.; Кондратюк, Н. В. (кандидат технічних наук,); Демидова, О. В. (студентка)

Знайти схожі

3.


    Шведюк, Дмитро Анатолійович (студент; кафедра технології м'яса та м'ясних продуктів).
    Дослідження фізико-хімічних властивостей напівфабрикатів м’ясних з додаванням білково-жирових емульсій на основі купажованих жирів [Текст] / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, Ж. І. Прохоренко // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. - Вип. 42(1214). - С. 223-227 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Харчові виробництва
   Виробництво продуктів з птиці

   Пищевые производства

   Производство птицепродуктов

Кл.слова (ненормовані):
м’ясні січені напівфабрикати -- жирові фази -- рецептурні складові -- клітковина -- зелена маса подорожника -- пальмова олія -- функціональні показники продукту -- напівфабрикати з м’яса птиці -- мясные рубленные полуфабрикаты -- жировые фазы -- рецептурные составляющие -- клетчатка -- зеленая масса подорожника -- пальмовое масло -- функциональные показатели продукта -- полуфабрикаты из мяса птицы
Анотація: Досліджено вплив введення білково-жирових емульсій на основі купажованих жирів різного складу на фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості м’ясних січених напівфабрикатів, проведено їх порівняльний аналіз залежно від виду жирової фази та кількості внесення емульсії. Розглянуто взаємодію досліджуваних емульсій з іншими рецептурними складовими виробу – зокрема з клітковиною та зеленою масою подорожника. Проведено порівняльний аналіз дослідних зразків з контрольною групою та обґрунтовано оптимальну рецептуру кінцевого продукту.


Дод.точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович (доктор технічних наук; професор кафедри технології м'яса та м'ясних продуктів); Прохоренко, Жанна Іванівна (кандидат технічних наук; старший науковий співробітник; кафедра технології м’яса та м’ясопродуктів)

Знайти схожі

4.


    Шведюк, Д. А.
    Моделювання жирнокислотного складу січених напівфабрикатів з м’яса птиці з використанням модифікованих жирів / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, І. Г. Радзієвська // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - Вип. 7(1229). - С. 225-232 : іл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Пищевые производства
   Харчові виробництва

   Производство мяса и мясных продуктов

   Виробництво м'яса та м'ясних продуктів

Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати -- полуфабрикаты -- модифіковані жири -- модифицированные жиры -- м’ясо птиці -- мясо птицы -- клітковина -- клетчатка -- пальмова олія -- пальмовое масло
Анотація: Досліджено можливість покращення біологічної повноцінності жирнокислотного складу напівфабрикатів м’ясних на основі м’яса курчат бройлерів шляхом введення до рецептур модифікованого жиру та комбінування м’ясної сировини з клітковиною та рослинною сировиною. Проаналізовано зміна жирнокислотного складу січених напівфабрикатів з м’яса птиці при різних рівнях введення та типах модифікованих жирів, обґрунтовано раціональні рівні та форму внесення модифікованих жирів. Проведено порівняльний аналіз змодельованих рецептур з продуктами традиційного асортименту та доведено підвищення біологічної повноцінності продукту

Перейти к внешнему ресурсу: \\New\textlok\Вісн_НТУХПІ_07_2017\1.pdf

Дод.точки доступу:
Пасічний, В. М.; Радзієвська, І. Г.

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)