Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=технологии пищевого производства<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Крисанов, Дмитро
(доктор економічних наук; Інститут економіки та прогнозування НАН України).
Ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва / Д. Крисанов> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2012. -
№ 11
. - С. 21-25. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338:45:664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
переробна промисловість
--
харчова промисловість
--
економіка харчової промисловості
--
ресурсозабезпечення харчового виробництва
--
харчові підприємства
--
харчове виробництво
--
продовольча сировина
--
аграрна сировина
--
сільськогосподарська сировина
--
технології харчового виробництва
--
технічна забезпеченість харчового виробництва
--
інвестиції в харчову промисловість
--
іноземні інвестиції
--
інвестиції в основний капітал
--
форми закупівлі сировини
--
закупівля сировини
--
агропродовольчі кластери
--
перерабатывающая промышленность
--
пищевая промышленность
--
экономика пищевой промышленности
--
пищевые предприятия
--
пищевое производство
--
продовольственное сырье
--
аграрное сырье
--
сельскохозяйственное сырье
--
технологии
пищевого
производства
--
техническое обеспечение
пищевого
производства
--
инвестиции в пищевую промышленность
--
иностранные инвестиции
--
инвестиции в основной капитал
--
формы закупки сырья
--
закупка сырья
--
агропродовольственные кластеры
--
ресурсообеспечение пищевой промышленности
Анотація:
Проаналізовано сутність та особливості ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва в ринкових умовах, розкрито його переваги й недоліки, систематизовано схеми організації надходження необхідних ресурсів на підприємство залежно від етапу його життєвого циклу. Особливу увагу приділено організації забезпечення матеріальними ресурсами з урахуванням сезонності виробництва аграрної сировини. Розроблено пропозиції щодо удосконалення існуючих схем і моделей ресурсозабезпечення підприємств харчових галузей АПК.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)