Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=утрата массы<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Сердюк, М. Є. (кандидат сільськогосподарських наук).
    Визначення збереженості плодів яблуні [Текст] / М. Є. Сердюк, Н. А. Гапріндашвілі // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. - Вип. 12(1184). - С. 181-187 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Пищевые производства
   Переработка плодов и овощей

   Харчові виробництва

   Переробка плодів та овочів

Кл.слова (ненормовані):
збереженість плодів яблунь -- сохранность плодов яблонь -- погодні умови -- погодные условия -- стандартна продукція -- стандартная продукция -- втрати маси -- утрата массы -- плоди яблунь -- плоды яблонь -- хвороби плодів -- болезни плодов -- антиоксиданти -- переработка плодов яблонь -- переробка плодів
Анотація: За допомогою інтерполяції експериментальних даних за методом Лагранжа була визначена збереженість плодів яблуні з виходом стандартної продукції не менше 90%. Отримані данні свідчать, що середня розрахункова збереженість плодів яблуні була дещо нижчою порівняно з фактично отриманою. Максимальною збереженістю характеризувалися плоди яблуні сорту Флоріна, а мінімальною – сорту Голден Делішес. Основним погодним чинником, який має найбільш істотний вплив на збереженість плодів яблуні є середні максимальні температури останнього місяця формування плодів.



Дод.точки доступу:
Гапріндашвілі, Н. А. (кандидат сільськогосподарських наук)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)