Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=утрата массы<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Сердюк, М. Є.
(кандидат сільськогосподарських наук).
Визначення збереженості плодів яблуні [Текст] / М. Є. Сердюк, Н. А. Гапріндашвілі> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. -
Вип. 12(1184)
. - С. 181-187 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
664.8
Рубрики:
Пищевые производства
Переработка плодов и овощей
Харчові виробництва
Переробка плодів та овочів
Кл.слова (ненормовані):
збереженість плодів яблунь
--
сохранность плодов яблонь
--
погодні умови
--
погодные условия
--
стандартна продукція
--
стандартная продукция
--
втрати маси
--
утрата
массы
--
плоди яблунь
--
плоды яблонь
--
хвороби плодів
--
болезни плодов
--
антиоксиданти
--
переработка плодов яблонь
--
переробка плодів
Анотація:
За допомогою інтерполяції експериментальних даних за методом Лагранжа була визначена збереженість плодів яблуні з виходом стандартної продукції не менше 90%. Отримані данні свідчать, що середня розрахункова збереженість плодів яблуні була дещо нижчою порівняно з фактично отриманою. Максимальною збереженістю характеризувалися плоди яблуні сорту Флоріна, а мінімальною – сорту Голден Делішес. Основним погодним чинником, який має найбільш істотний вплив на збереженість плодів яблуні є середні максимальні температури останнього місяця формування плодів.
Дод.точки доступу:
Гапріндашвілі, Н. А. (кандидат сільськогосподарських наук)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)