Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=ферментированные продукты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


   
    Новий стандарт ISO прискорює контроль якості та сприяє розвитку торгівлі пробіотиками і заквасками // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2016. - № 2. - С. 66. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Техніка
   Стандартизація. Контроль якості

   Техника

   Стандартизация. Контроль качества

Кл.слова (ненормовані):
лактобактерії -- біфідобактерії -- молочні продукти -- йогурти -- шлунково-кишковий тракт -- проточна цитометрія -- молочнокислі бактерії -- ферментовані продукти -- лактобактерии -- бифидобактерии -- молочные продукты -- йогурты -- желудочно-кишечный тракт -- проточная цитометрия -- молочнокислые бактерии -- ферментированные продукты -- міжнародні стандарти -- международные стандарты
Анотація: Нещодавно опублікований міжнародний стандарт ISO 19344 (IDF 232) визначає спосіб кількісного визначення молочнокислих бактерій методом проточної цитометрії у ферментованих продуктах, заквасках і пробіотиках, які використовують у молочних продуктах.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Стандарт_сертифік_якість_2016_2\18.pdf

Дод.точки доступу:
ISO 19344 (IDF 232) \о произв.\

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)