Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=энергетическая сбалансованность<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Степура, Тетяна Михайлівна
(кандидат економічних наук; доцент; завідувач кафедри економіки і підприємництва Львівського відділення Європейського університету; м.Львів).
Енергетична збалансованість раціону харчування в системі формування якості людського потенціалу регіонів України [Текст] / Т. М. Степура> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2017. -
№ 8
. - С. 85-95 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
316.334.2
ББК
60.561.2
Рубрики:
Социология
Соціологія
Экономическая социология, 2010-2015 гг.
Економічна соціологія, 2010-2015 рр.
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
демографические особенности
--
демографічні особливості
--
комплексная государственная политика
--
комплексна державна політика
--
рацион питания
--
раціон харчування
--
енергетична збалансованість
--
энергетическая
сбалансованность
--
регионы
--
регіони
--
человеческий потенциал
--
людській потенціал
--
энергетическая
ценность
--
енергетична цінність
--
качество человеческого потенциала
--
якість людського потенціалу
Анотація:
Досліджено роль енергетичного наповнення раціону харчування у формуванні якості людського потенціалу регіонів України. На основі аналітичного узагальнення складу, структури, цінності раціону та економічних можливостей покращання встановлено його енергетичну незбалансованість у конкретних регіональних соціально-економічних умовах життєдіяльності. Запропоновано деякі шляхи розбудови комплексної державної політики в частині підвищення збалансованості та енергетичної цінності раціону харчування мешканців регіонів України.
Утримувачі документа:
ДЦГБ
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)