Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рацион питания<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.


    Кірпічніков, В. Ю. (завідувач навчального кабінету (інформаційних технологій) НМЦ ЦЗ та БЖД Рівненської області).
    Проблеми здорового харчування та профілактика йододефіциту / В. Ю. Кірпічніков // Безпека життєдіяльності : всеукраїнський науково-популярний журнал. - 2013. - № 9. - С. 7-8. - (Охорона здоров'я населення)
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Безпека життєдіяльності
   Безопасность жизнедеятельности

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
здоров'я людини -- здоровье человека -- повноцінне харчування -- полноценное питание -- раціон харчування -- рацион питания -- нестача мікроелементів у харчуванні -- недостаток микроэлементов в питании -- нестача йоду у харчуванні -- недостаток йода в питании -- екологічна ситуація -- экологическая ситуация -- профілактика йододефіциту -- профилактика йододефицита -- йодована сіль -- йодированная соль -- бурі морські водорості -- бурые морские водоросли
Анотація: Розглянуто медико-соціальне та економічне значення йодного дефіциту в раціонах харчування населення України.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

2.


    Зейда, В. (викладач вищої категорії НМЦ ЦЗ та БЖД Рівненської області).
    Вживання вітамінів підвищує імунітет людини / В. Зейда // Безпека життєдіяльності : всеукраїнський науково-популярний журнал. - 2014. - № 2. - С. 12 : мал. - (Основи здоров'я)
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Вітаміни
   Витамины

Кл.слова (ненормовані):
зимові холоди -- зимние холода -- вітамінно-дефіцитний сезон -- витаминно-дефицитный сезон -- імунітет людини -- имунитет человека -- укріплення імунітету -- укрепление имунитета -- раціон харчування -- рацион питания -- фрукти -- фрукты -- овочі -- овощи -- горіхи -- орехи -- сухофрукти -- сухофрукты -- рослинні білки -- растительные белки -- морепродукти -- морепродукты -- здоровий спосіб життя -- здоровый образ жизни
Анотація: Надано рекомендації по укріпленню імунітету людини у зимовий період.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

3.


    Береговий, К. В. (аспірант).
    Принципи формування продовольчої безпеки України / К. В. Береговий // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2014. - № 5. - С. 109-113 : рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка сільського господарства
   Экономика сельского хозяйства

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
агропродовольча сфера -- агропродовольственная сфера -- продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- продукти харчування -- продукты питания -- споживання продуктів харчування -- потребление продуктов питания -- раціон харчуваня -- рацион питания -- доступность продуктов питания -- доступність продуктів харчування -- державна політика -- государственная политика -- аграрна політика -- аграрная политика
Анотація: Досліджено основні шляхи формування державою продовольчої безпеки України. Доведено, що основою її формування є створення економічного механізму, який стимулював би розвиток агропродовольчої сфери, оскільки вона може стати базовою передумовою для ширшого розвитку всієї економіки та формування вищого рівня продовольчої безпеки. В основі формування продовольчої безпеки держави, на нашу думку, повинно бути випереджаюче зростання вкладень у людину порівняно з матеріальною базою виробництва. Запропоновано основні соціальні індикатори, що дадуть можливість адекватно реагувати на небезпечні соціальні явища, також розроблено схему шляхів формування й реалізації державної політики продовольчої безпеки.


Знайти схожі

4.


    Нікішова, Катерина
    Розглядається справа про цукор [Текст] [Текст] : [цікаві факти про харчування] / Катерина Нікішова // Колосок : науково-популярний природничий журнал для дітей. - 2016. - № 4. - С. 34–37 : цв.ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-2256
ББК 51.23
Рубрики: Гігієна харчування
   Гигиена питания

Кл.слова (ненормовані):
цукор -- сахар -- сахароза -- вуглеводи -- углеводы -- процеси травлення -- процессы пищеварения -- цукровий діабет -- сахарный диабет -- раціон харчування -- рацион питания -- глюкоза -- калорійність -- калорийность
Анотація: Про користь та шкоду від вживання цукру, його цінність для життєдіяльності живого організму та ще деякі цікаві факти про цей продукт популярно у статті.

Є примірники у відділах:
ЦБ (17.04.2016р. (1 прим.) - Б.ц.) - вільні 1
ф.5 (17.04.2016р. (1 прим.) - Б.ц.) - вільні 1
ЦДБ (17.04.2016р. (1 прим.) - Б.ц.) - вільні 1
ф.22 (17.04.2016р. (1 прим.) - Б.ц.) - вільні 1

Знайти схожі

5.


    Степура, Тетяна Михайлівна (кандидат економічних наук; доцент; завідувач кафедри економіки і підприємництва Львівського відділення Європейського університету; м.Львів).
    Енергетична збалансованість раціону харчування в системі формування якості людського потенціалу регіонів України [Текст] / Т. М. Степура // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2017. - № 8. - С. 85-95 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 60.561.2
Рубрики: Социология
   Соціологія

   Экономическая социология, 2010-2015 гг.

   Економічна соціологія, 2010-2015 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
демографические особенности -- демографічні особливості -- комплексная государственная политика -- комплексна державна політика -- рацион питания -- раціон харчування -- енергетична збалансованість -- энергетическая сбалансованность -- регионы -- регіони -- человеческий потенциал -- людській потенціал -- энергетическая ценность -- енергетична цінність -- качество человеческого потенциала -- якість людського потенціалу
Анотація: Досліджено роль енергетичного наповнення раціону харчування у формуванні якості людського потенціалу регіонів України. На основі аналітичного узагальнення складу, структури, цінності раціону та економічних можливостей покращання встановлено його енергетичну незбалансованість у конкретних регіональних соціально-економічних умовах життєдіяльності. Запропоновано деякі шляхи розбудови комплексної державної політики в частині підвищення збалансованості та енергетичної цінності раціону харчування мешканців регіонів України.

Утримувачі документа:
ДЦГБ

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)