Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>S=Технологія органічних речовин в цілому<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Шаповал, С. Л.
Фізичні властивості колоїдно-пористих харчових систем [Текст] / С. Л. Шаповал> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних
технологія
х. - 2017. -
Вип. 53(1274)
. - С. 159-164 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
665.9
ББК
35.50
Рубрики:
Химическая технология
Технология органических веществ в целом
Хімічна
технологія
Технологія
органічних
речовин
в
цілому
Кл.слова (ненормовані):
реологічні властивості
--
реологические свойства
--
деформація стиснення
--
деформация сжатия
--
колоїдно-пружні харчові системи
--
коллоидно-упругие пищевые системы
--
теплове поле
--
тепловое поле
--
фізико-математичні моделі
--
физико-математические модели
Анотація:
Проведено комплексне дослідження реологічних властивостей колоїдно-пористих харчових систем з використанням Багатофункціонального вимірювального модульного приладу “МІГ-1.3”. Зафіксовано функціональну залежність зміни релаксаційної сили та температурного поля в зразку під час осьової деформації стиснення у форматі реального часу. Отримано рівняння швидкості зміни деформаційної сили та швидкості поширення теплового поля. Отримані результати узгоджені з товарознавчими критеріями якості
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)