Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=338.45.664<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Пасхавер, Б. (академік НААН України).
    Невтішний діагноз / Б. Пасхавер // Економіка України : щомісячний політіко-економічний журнал на російській та українській мовах. - 2010. - № 11. - С. 85-87
Рец. на Тринько Р. Продовольча безпека: аналітична діагностика / Р. Тринько. - Львів, 2010.- 168 с.
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка легкої та харчової промисловості

   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
рецензії -- монографії -- продовольство -- продовольча безпека -- модифіковані продукти -- продовольствие -- продовольственная безопасность -- модифицированные продукты
Анотація: Міститься рецензія на монографію Р. Тринько "Продовольча безпека: аналітична діагностика".


Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

2.


    Дейнеко, Л.
    Комплексне дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в умовах посилення ризиків продовольчої безпеки : рецензії / Л. Дейнеко // Регіональна економіка : Науково-практичний журнал. - 2013. - № 2. - С. 219-222. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
Рец. на Чорна Н. П. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки : монографія / Н. П. Чорна. - Львів: Ліга-Прес, 2012. - 296 с.
. - ISSN 1562-0905
УДК
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   Экономика пищевой промышленности

Кл.слова (ненормовані):
рецензії на монографії -- рецензии на монографии -- інноваційний розвиток -- инновационное развитие -- продовольча галузь -- продовольственная отрасль -- продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- продукти харчування -- продукты питания
Анотація: У монографії розроблено теоретико-методологічні основи інтегрального економічного дослідження сфери виробництва продуктів харчування - забезпеченням продовольчої безпеки шляхом формування внутрішнього самозабезпечення держави продуктами харчування; обгрунтовано підходи до комплексного розуміння сукупності галузей національної економіки.

Утримувачі документа:
Библиотека ИНСО ПГАСА

Знайти схожі

3.


    Тур, Олександр (аспірант).
    Ендогенні детермінанти стратегічного розвитку підприємств харчової промисловості в контексті зміцнення їх ринкової стійкості [Текст] / О. Тур // Економіст : науково-практичний журнал. - 2016. - № 10. - С. 10-13 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка легкої та харчової промисловості

   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- підприємства харчової промисловості -- стійкість підприємств -- ринкова стійкість підприємств -- міжнародні стандарти виробництва харчових продуктів -- фінансова незалежність підприємств -- активи підприємств -- матеріальні ресурси підприємств -- ефективність використання ресурсів підприємств -- монополізація регіональних аграрних ринків -- доступність кредитів -- трансакційні витрати підприємств -- державно-приватне партнерство -- аграрні кластери -- пищевая промышленность -- предприятия пищевой промышленности -- устойчивость предприятий -- рыночная устойчивость предприятий -- международные стандарты производства пищевых продуктов -- финансовая независимость предприятий -- активы предприятий -- материальные ресурсы предприятий -- эффективность использования ресурсов предприятий -- монополизация региональных аграрных рынков -- доступность кредитов -- трансакционные издержки предприятий -- государственно-частное партнерство -- аграрные кластеры
Анотація: Обгрунтовано доцільність удосконалення інституціонального середовища для більш ефективного використання ендогенних детермінант розвитку підприємств харчової промисловості в контексті зміцнення їх ринкової стійкості. На основі аналізу рентабельності використання активів підприємств, ефективності використання матеріальних ресурсів та рівня фінансової незалежності суб'єктів продовольчого бізнесу виокремлено ендогенні ризики стратегічного розвитку підприємств харчової промисловості.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Знайти схожі

4.


    Бєлоусов, Ярослав Ігорович (кандидат економічних наук; доцент).
    Сучасні перспективи розвитку малих і середніх промислових підприємств легкої промисловості [Текст] / Я. І. Бєлоусов, Л. І. Бєлоусова // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2017. - № 9. - С. 49-52. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка легкої та харчової промисловості

   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
легка промисловість -- промислові підприємства -- розвиток промислових підприємств -- перспективи розвитку промислових підприємств -- малий бізнес -- середній бізнес -- проблеми економіки легкої промисловості -- конкурентоспроможність легкої промисловості -- легкая промышленность -- промышленные предприятия -- развитие промышленных предприятий -- перспективы развития промышленных предприятий -- малый бизнес -- средний бизнес -- проблемы экономики легкой промышленности -- конкурентоспособность легкой промышленности
Анотація: Досліджені проблеми, що стримують розвиток галузі легкої промисловості. Визначено перспективи розвитку малих і середніх промислових підприємств легкої промисловості країни. Надано обґрунтування ряду заходів, що впливають на покращення стану малих і середніх промислових підприємств та факторів впливу на розміщення підприємств легкої промисловості. Проведено аналіз напрямів розвитку легкої промисловості та надано оцінку державним управлінським рішенням, які впливають на конкурентоспроможність вітчизняних товарів і послуг підприємств галузі.


Дод.точки доступу:
Бєлоусова, Любов Іванівна (кандидат економічних наук; доцент)

Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ Прим. 1 - (вільний)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)