Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=663/664<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Жарська, І. О. (кандидат економічних наук).
    Упаковка як фактор впливу на рішення про покупку продукції / І. О. Жарська, Ю. І. Озмітель // Упаковка. - 2016. - № 2. - С. 37-41 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 36
Рубрики: Пищевые производства
   Общие вопросы пищевых производств

   Харчові виробництва

   Загальні питання харчових виробництв

Кл.слова (ненормовані):
упаковка продукции -- упаковка продукції -- потребительская продукция -- споживча продукція -- дизайн упаковки -- цвет упаковки -- кольор упаковки -- потребители продуктов питания -- споживачі продуктів харчування -- критерии выбора продукции -- критерії відбіру продукції -- факторы влияния на выбор продуктов питания -- фактори впливу на вибір продуктів харчування -- кластерный анализ -- кластерний аналіз -- группировка потребителей -- групування споживачів
Анотація: До Другої світової війни вважали, що упаковку можна використовувати виключно для захисту продуктів від пошкодження під час їх зберігання, транспортування та розподілу. Після війни компанії, які були зацікавлені у маркетингових дослідженнях, почали розмірковувати над тим, як зробити свою продукцію більш привабливою і знайти нові канали для її просування. У результаті виробники знайшли те, що шукали, - упаковка стала невід'ємним елементом маркетингових бізнес-стратегій.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_2\13.pdf

Дод.точки доступу:
Озмітель, Ю. І.

Знайти схожі

2.


    Трофименко, Александр (руководитель направления по развитию бизнеса пищевой промышленности).
    Комплексные решения от Festo / А. Трофименко // Упаковка. - 2016. - № 2. - С. 23 : рис. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 36
Рубрики: Харчові виробництва
   Загальні питання харчових виробництв

   Пищевые производства

   Общие вопросы пищевых производств

Кл.слова (ненормовані):
интервью -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- автоматизация технологических процессов -- автоматизація технологічних процесів -- компании -- компанії -- выставки оборудования -- виставки обладнань
Анотація: 12-14 апреля 2016 года в выставочном центре КиевЭкспоПлаза на выставках "пак Экспо" и "Прод Экспо" буду представлены инновационные разработки для предприятий пищевой промышленности и упаковочной индустрии. Руководитель направления по развитию бизнеса пищевой промышленности компании Festo , Александр Трофименко, отвечает на вопросы, интересующие всех производителей продуктов питания и напитков, а также упаковки.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_2\7.pdf

Дод.точки доступу:
Пак Экспо 2016, международная выставка упаковочной индустрии \о ней\; Festo, компания \о ней\

Знайти схожі

3.


    Безусов, А. Т. (доктор технических наук).
    Влияние эффекторов пектинметилэстеразы люцерны на кинетику деэтерификации пектиновых веществ [Текст] / А. Т. Безусов, Т. И. Никитчина // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. - Вип. 12(1184). - С. 145-149 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
Рубрики: Пищевые производства
   Основные процессы и аппараты пищевых производств

   Харчові виробництва

   Основні процеси і апарати харчових виробництв

Кл.слова (ненормовані):
пектиновые вещества -- пектинові речовини -- ферменти -- пектинметилэстераза -- пектинметилестераза -- пирокатехин -- ионы кальция -- іони кальцію -- люцерна -- скорость реакции -- швидкість реакції -- аппараты пищевых производств -- апарати харчових виробництв
Анотація: Исследованы возможности регулирования ферментативной активности и использования пектинметилэстеразы ферментного препарата люцерны для дэетерификации яблочного пектина, с использованием моделирования ферментативной реакции в присутствии эффекторов. Проведена экспериментальная оценка представителей активаторов и ингибиторов пектинметилэстеразы ферментного препарата люцерны. Установлено влияние эффекторов путем изменения константы Михаэлиса и максимальной скорости реакции в результате взаимодействия активаторов и ингибиторов пектинметилэстеразы ферментного препарата люцерны, как со свободной формой фермента, так и с фермент-субстратным комплексом.



Дод.точки доступу:
Никитчина, Т. И. (кандидат технических наук)

Знайти схожі

4.


   
    Дослідження залежності фізико-хімічних та органолептичних показників медів питних варених від хімічного складу сировини та умов процесу зброджування [Текст] / І. Є. Никулишин [и др.] // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. - Вип. 12(1184). - С. 156-162 : ил. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Пищевые производства
   Общие вопросы пищевых производств

   Харчові виробництва

   Загальні питання харчових виробництв

Кл.слова (ненормовані):
ферментація -- ферментация -- рецептури напоїв -- рецептуры напитков -- технології виготовлення -- технологии пригтовления -- меди питні -- меды питьевые -- продукти бродіння -- продукты брожения -- органолептичний аналіз -- органолептический анализ -- смакова гармонія -- вкусовая гармония -- процес зброджування -- процесс брожения
Анотація: Опрацьовано завдання одержання медів питних на основі вітчизняних сортів меду. Розроблено нові рецептури напою. Встановлено придатність українських медів для виробництва медів питних. Досліджено динаміку бродіння медового сусла. Вивчено вплив основних чинників (складу сировини, концентрації дріжджів) на перебіг бродіння та фізико-хімічні властивості одержаних напоїв. Оцінено якість одержаних зразків медів питних за результатами органолептичного аналізу



Дод.точки доступу:
Никулишин, І. Є. (доктор технічних наук); Шевчук, Л. І. (доктор технічних наук); Оробчук, О. М. (кандидат технічних наук); Фалик, Т. С. (аспірант)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)