Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Діденко, Є. О.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Пилипенко, О. К. (студентка Київського національного університету технологій та дизайну).
    Управління диверсифікацією на підприємстві / О. К. Пилипенко, Є. О. Діденко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 1. - С. 113-117 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.290в6-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика предприятия

   Економіка підприємства

Кл.слова (ненормовані):
диверсификация деятельности предприятий -- диверсифікація діяльності підприємств -- стратегии предприятий -- стратегії підприємств -- эффективность управления -- ефективність управління -- види диверсифікації -- виды диверсификации -- класифікація видів диверсифікації -- классификация видов диверсификации -- напрями диверсифікації -- направления диверсификации -- стратегія диверсифікації -- стратегия диверсификации -- процес реалізації стратегії диверсифікації -- процесс реализации стратегии диверсификации
Анотація: Проведено аналіз сутності диверсифікації діяльності підприємства та розкрито особливості її основних видів. Сформовано механізм впровадження диверсифікації на підприємстві. Розроблено алгоритм управління впровадженням стратегії диверсифікації діяльності підприємства.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Діденко, Є.О. (кандидат економічних наук; доцент Київського національного університету технологій та дизайну)

Знайти схожі

2.


    Діденко, Є. О. (кандидат економічних наук; доцент Київського національного університету технологій та дизайну).
    Управління економічною безпекою підприємства на основі формування стратегії його безпечного розвитку [Текст] / Є. О. Діденко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 5. - С. 35-40 : граф., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.290(4УКР)г-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономическая безопасность предприятия

   Економічна безпека підприємства

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
виды безопасности -- види безпеки -- структура экономической безопасности предприятий -- структута економічної безпеки підприємств -- економіка підприємства -- экономика предприятия -- показатели экономической безопасности -- показники економічної безпеки -- стратегическая защищенность -- стратегічна захищеність -- управленческие стратегии -- управлінські стратегії -- этапы жизненного цикла предприятий -- етапи життевого циклу підприємств
Анотація: Розглянуто питання управління економічною безпекою, яке грунтується на застосуванні чотирьох типів стратегій безпечного розвитку суб'єкта підприємництва. Розробка та реалізація цих стратегій здійснюється за функціональними напрямами економічної безпеки, які залежать від низки факторів, зокрема сфери діяльності підприємства.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

3.


    Діденко, Є. О. (кандидат економічних наук; доцент Київського національного університету технологій та дизайну).
    Види конкурентних переваг підприємств ресторанного господарства та особливості управління ними [Текст] / Є. О. Діденко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 12. - С. 107-111 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ, БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.431г-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика общественного питания

   Економіка громадського харчування

   Теория конкуренции

   Теорія конкуренції

   Тайвань
Кл.слова (ненормовані):
видовая дифференциация -- видова диференціація -- конкурентоспособность предприятий -- конкурентоспроможність підприємств -- конкурентные преимущества ресторанов -- конкурентні переваги ресторанів -- отличительные черты -- відмінні риси -- терминология -- термінологія -- управленческие особенности ресторанного бизнеса -- управлінські особливості ресторанного бізнесу -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- рестораны -- ресторани
Анотація: Сформульовано визначення конкурентних переваг підприємства, систематизовано можливі види конкурентних переваг підприємств ресторанного господарства та наведені особливості управління ними з використанням практичного досвіду.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)