Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>A=Ткаченко, Н. А.@<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Ткаченко
, Н. А.
(науковий співробітник Національного наукового центра "Інститут аграрної економіки").
Напрями удосконалення організації облікового відображення оплати праці в регістрах журнально-ордерної форми / Н. А.
Ткаченко
> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. -
№ 10
. - С. 64-71 : табл. - (Фінансові відносини та бухгалтерський облік). - Бібліогр. наприкінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
68.75.61
УДК
657.3:331.2:631/635
Рубрики:
Оплата труда
Оплата праці
Сельскохозяйственные предприятия
Сільськогосподарські підприємства
Кл.слова (ненормовані):
оплата праці
--
оплата труда
--
регистры бухучета
--
формы учета оплаты труда
--
регістри бухобліку
--
форми обліку оплати праці
--
депонована зарплата
--
депонированная зарплата
--
державне соціальне страхування
--
государственное социальное страхование
--
облік оплати праці
--
облик оплаты труда
--
бухгалтерський облік
--
бухгалтерский учет
--
аграрні підприємства
--
аграрные предприятия
--
синтетичній облік
--
синтетический учет
--
журнально-ордерна форма обліку
--
журнально-ордерная форма учета
--
сільськогосподарські підприємства
--
сельскохозяйственные предприятия
Анотація:
Розглянуто стан і шляхи удосконалення обліку оплати праці в аграрних підприємствах, проаналізовано дослідження науковців із цього питання.
Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Знайти схожі
>
2.
Термостатний спосіб виробництва
– гарантія тривалого зберігання паст білкових дитячого харчування / Ю. С. Українцева [и др.]> // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків : НТУ “ХПІ”, 2017. -
Вип. 32(1254)
. - С. 123-132 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
637.1
ББК
36.95
Рубрики:
Пищевые производства
Производство молока и молочных продуктов
Харчові виробництва
Виробництво молока і молочних продуктів
Кл.слова (ненормовані):
дитяче харчування
--
детское питание
--
паста білкова
--
паста белковая
--
зберігання
--
хранение
--
температура хранения
--
иемпература зберігання
--
органолептичні показники
--
органолептические показатели
--
кислотність
--
кислотность
--
мікробіологічні показники
--
микробиологические показатели
--
біохімічні показники
--
биохимические показатели
--
пробіотичні властивості
--
пробиотические свойства
Анотація:
Викладені результати досліджень зміни показників якості паст білкових дитячого харчування з високими гіпоалергенними, пробіотичними, в т.ч. антагоністичними, властивостями при зберіганні в герметичній тарі при температурі (4 ± 2) °С протягом 28 діб. Показано, що при зазначених умовах протягом 24 діб досліджені зразки мають високі органолептичні, нормовані фізико-хімічні, мікробіологічні та біохімічних показники якості. Встановлено, що граничний термін зберігання паст білкових дитячого харчування при температурі (4 ± 2) °С не повинен перевищувати 12 діб з урахуванням коефіцієнта запасу для кисломолочних продуктів дитячого харчування (за умови зберігання в герметичній тарі).
Дод.точки доступу:
Українцева, Ю. С.;
Ткаченко
, Н. А.; Авершина, А. С.; Павленко, О. Т.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)