Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Ткаченко, Н. А.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Ткаченко, Н. А. (науковий співробітник Національного наукового центра "Інститут аграрної економіки").
    Напрями удосконалення організації облікового відображення оплати праці в регістрах журнально-ордерної форми / Н. А. Ткаченко // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 10. - С. 64-71 : табл. - (Фінансові відносини та бухгалтерський облік). - Бібліогр. наприкінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Оплата труда
   Оплата праці

   Сельскохозяйственные предприятия

   Сільськогосподарські підприємства

Кл.слова (ненормовані):
оплата праці -- оплата труда -- регистры бухучета -- формы учета оплаты труда -- регістри бухобліку -- форми обліку оплати праці -- депонована зарплата -- депонированная зарплата -- державне соціальне страхування -- государственное социальное страхование -- облік оплати праці -- облик оплаты труда -- бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- аграрні підприємства -- аграрные предприятия -- синтетичній облік -- синтетический учет -- журнально-ордерна форма обліку -- журнально-ордерная форма учета -- сільськогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия
Анотація: Розглянуто стан і шляхи удосконалення обліку оплати праці в аграрних підприємствах, проаналізовано дослідження науковців із цього питання.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Знайти схожі

2.


   
    Термостатний спосіб виробництва – гарантія тривалого зберігання паст білкових дитячого харчування / Ю. С. Українцева [и др.] // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків : НТУ “ХПІ”, 2017. - Вип. 32(1254). - С. 123-132 : ил. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Пищевые производства
   Производство молока и молочных продуктов

   Харчові виробництва

   Виробництво молока і молочних продуктів

Кл.слова (ненормовані):
дитяче харчування -- детское питание -- паста білкова -- паста белковая -- зберігання -- хранение -- температура хранения -- иемпература зберігання -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- кислотність -- кислотность -- мікробіологічні показники -- микробиологические показатели -- біохімічні показники -- биохимические показатели -- пробіотичні властивості -- пробиотические свойства
Анотація: Викладені результати досліджень зміни показників якості паст білкових дитячого харчування з високими гіпоалергенними, пробіотичними, в т.ч. антагоністичними, властивостями при зберіганні в герметичній тарі при температурі (4 ± 2) °С протягом 28 діб. Показано, що при зазначених умовах протягом 24 діб досліджені зразки мають високі органолептичні, нормовані фізико-хімічні, мікробіологічні та біохімічних показники якості. Встановлено, що граничний термін зберігання паст білкових дитячого харчування при температурі (4 ± 2) °С не повинен перевищувати 12 діб з урахуванням коефіцієнта запасу для кисломолочних продуктів дитячого харчування (за умови зберігання в герметичній тарі).


Дод.точки доступу:
Українцева, Ю. С.; Ткаченко, Н. А.; Авершина, А. С.; Павленко, О. Т.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)