Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хлібопекарні підприємства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.


    Сурніна, Катерина (кандидат економічних наук; професор Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського).
    Методика аналітичних процедур при аудиті фінансової звітності (на прикладі хлібопекарних підприємств України) / К. Сурніна // Бухгалтерський облік і аудит : науково-практичний журнал. - 2012. - № 5. - С. 41-48 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Аудит
   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства -- технологические процессы -- технологічні процеси -- аудит финансовой отчетности -- аудит фінансової звітності -- финансовая отчетность -- фінансова звітність -- аналитические процедуры -- аналітичні процедури -- эффективность -- ефективність -- расходы -- витрати -- аудиторские процедуры -- аудиторські процедури -- технологические процессы производства хлебобулочных изделий -- технологічні процеси виробництва хлібобулочних виробів -- международные стандарты аудиту -- міжнародні стандарти аудиту -- МСА -- аудиторские проверки -- аудиторські перевірки
Анотація: У статті висвітлено методику використання аналітичних процедур при аудиті хлібопекарних підприємств. Здійснено аналіз різних стадій процесу хлібопечення, рекомендовано необхідні аналітичні процедури при аудиті від початку виробничого процесу до складання фінансової звітності у цілому по підприємству.

Утримувачі документа:
ДНУЗТ

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

2.
   65.304.25(4УКР)в7-2
   Z 99


    Ібрагімов, Ернест Енверович (кандидат економічних наук; доцент; завідувач кафедри "Фінансів та туризму"; Кримський факультет Запорізького національного університету; м. Сімферополь).
    Особливості формування стратегічного плану в корпораціях хлібопекарської галузі / Е. Е. Ібрагімов // Формування ринкових відносин в Україні : науковий економічний журнал. - 2012. - № 9. - С. 134-138 : табл., граф., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в7-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Корпоративне управління

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
интеллектуальный капитал -- інтелектуальний капітал -- корпоративное управление -- конкурентные преимущества -- конкурентні переваги -- производственные затраты -- виробничі витрати -- стратегическое планирование -- стратегічне планування -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства -- рентабельність власного капіталу -- рентабельность собственного капитала -- управління персоналом -- управление персоналом
Анотація: Розглянуто проблему диверсифікації ринків збуту і збереження конкурентної переваги підприємства при формуванні плану стратегії на основі інтелектуальної підтримки на ПАТ "Кримхліб". Визначено, що істотним фактором конкурентної переваги підприємств є використання активів знань та формування ефективного стратегічного планування завдяки застосуванню сучасних виробничих технологій та обладнанню, а також високий рівень знань трудового персоналу.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Крымхлеб, ОАО \о нем\; Кримхліб \о нем\

Знайти схожі

3.


    Мамедова, Лейла.
    Некоторые вопросы анализа производственного потенциала как основной составляющей экономического потенциала [Текст] / Л. Мамедова // Економіст : науково-практичний журнал. - 2013. - № 6. - С. 61-62 : табл. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.291
Рубрики: Економіка
   Економіка підприємства

   Экономика

   Экономика предприятия

   Азербайджан
Кл.слова (ненормовані):
виробничий потенціал підприємств -- економічний потенціал підприємств -- хлібопекарні підприємства -- виробничі потужності -- виробничі ресурси -- хлебопекарские предприятия -- производственный потенциал -- экономический потенциал предприятий -- производственные мощности -- производственные ресурсы
Анотація: Рассматривается производственный потенциал как основной структурообразующий элемент экономического потенциала. Проведен анализ производственного потенциала на хлебопекарном предприятии, который включает оценку эффективности потенциала производственных ресурсов и производственной мощности.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Дод.точки доступу:
Сархам. ООО \о нем\

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

4.


    Труш, Ю. П. (асистент Національного університету харчових технологій України).
    Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі / Ю. П. Труш // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2013. - № 11. - С. 182-186 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25в6-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
внутриотраслевая конкурентоспособность -- внутріщньогалузева конкурентоспроможність -- управление качеством продукции -- управління якістю -- качество продукции -- якість продукції -- комплексные целевые программы -- комплексні цільові програми -- программно-целевое планирование -- програмно-цільове планування -- управленческие системы -- управлінські системи -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська галузь -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства
Анотація: Розглянуто застосування програмно-цільового планування, що лежить в основі комплексних цільових програм та дозволяє в організаціях підвищити точність прогнозів і наблизити планові показники до фактичних, що значною мірою сприяє успішному розвитку підприємств.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

5.


    Труш, Ю. П. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій України).
    Система управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарної галузі / Ю. П. Труш // Формування ринкових відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2014. - № 5. - С. 140-143 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в6-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
организационные процессы -- організаційні процеси -- управление качеством -- управління якістю -- якість продукції -- качество продукции -- управленческие системы -- управлінські системи -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства -- хлібобулочна продукція -- хлебобулочная продукция
Анотація: Система управління якістю продукції хлібопекарських підприємств є одним із основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов'язані з їх аналізом.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\Форм_ринк_відносин_в_Укр_2014_5\33.pdf
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Киевхлеб, украинское ЧАО \о нем\

Знайти схожі

6.


    Труш, Ю. П. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій України).
    Принципи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарної галузі / Ю. П. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 10. - С. 106-109 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)г-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
управление качеством -- управління якістю -- потребители хлебобулочной продукции -- споживачі хлібобулочної продукції -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства -- управленческие системы -- управлінські системи -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська галузь
Анотація: Із розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальним залишається питання, пов'язане з аналізом принципів управління якістю, що являють собою узагальнене формування вимог та правил, застосування яких дозволить підвищити ефективність управління якістю продукції.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Левченко, Ю.Г. (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій); Киевхлеб, украинское ЧАО \о нем\

Знайти схожі

7.


    Бойко, І. А. (кандидат економічних наук; старший викладач Національного університету харчових технологій).
    Використання факторного аналізу для оцінки факторів впливу на фінансовий стан підприємств хлібопекарської галузі / І. А. Бойко // Формування ринкових відносин в Україні : Науковий економічний журна. - 2014. - № 12. - С. 110-116 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в-05
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2007-2012 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2007-2012 рр.

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
детерминированные факторные модели -- детерміновані факторні моделі -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства -- факторный анализ -- факторний аналіз -- финансовое состояние -- фінансовий стан -- хлебопекарная промышленность -- хлібопекарська промисловість
Анотація: Розглянуто сучасні проблеми функціонування хлібопекарної промисловості України та причини погіршення фінансового стану хлібопекарських підприємств. Обгрунтовано важливість використання факторного аналізу для дослідження основних факторів впливу на фінансовий стан підприємства. На основі дослідження підприємств хлібопекарської промисловості розглянуті окремі детерміновані факторні моделі та визначені ряд факторів, що головним чином впливають на фінансовий стан підприємств.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)